dostu olabilir mi nasıl anlayacağım?

kahvenindelisi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
157
81
18
Merhabalar,

Erkek arkadaşımın zaman zaman ziyaret ettiği bir arkadaşı var ve onun hakkında hiçbişey bilmiyorum. Evlilik düşünüyoruz. kendisi ciddi ancak bahsettiği bir konu oldu. Erkekler gezip tozup gönlüne göre yaşayıp sıkılınca artık evliliğe karar verirlermiş. Bir kadın ise böyle gönlünce yaşayıp daldan dala konup sonra evlenemezmiş. Kısaca kadın çapkınlık yapamazmış. Anladınız siz. Ben de tam bu kriterlerdeyim ona göre yani evlenilecek temiz aile kızı. Sen de böyle mi düşünüyorusun yani erkek çapkınlık yapar durulunca evlenir kız ise bu şekilde yaşayamaz dedim. Evet dedi. Ve hemen hemen her hafta Şişli'de bir arkadaşına gider ne yaptığını bilmediğim. Orada dostu olabilir mi? Bunu ona soramam değil mi? Çok soğudum ayrılmak istiyorum şu an.

Canimm cok haklisin. Ben bu zihniyeti hicbir zaman anlayamadim. Eger sen onun yasantisina sahip olsaydin gozunun yasina bakmaz ayrilirdi. Yerinde olsam ben de ayni sebepten onu terkederdim. Ben temiz ev erkegi ariyorum derdim.

böyle düşünen erkekler zaten evlenmeye aday adayı bile olamazlar
erkeklerin de namus kavramı olmalı..
o nedir ya doymuşmuş
o zaman afiyet olsun üstüne soguk su içsin

Çok pardon da bu gezmeleri tozmalaro takılmaları kimle yapıyormuş acaba?? Bir erkekle mi? Zihniyete bak ya. Bence yol yakınken dönün, bu zihniyet çok çarpık bence.

Oh ellerine saglik ablacim. Hem o arkadasi da hic mi gelmiyormus ki

Adam boyle daldan dala konarken hastalik kapmis olmasin. Valla bu tarz muhabbetlerde ilk aklima cinsel yolla bulasacak hastalik gelir. Nasil guvenilir once yapan sonrada yapar beyin bedava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…