- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
Dostu derken anlayamadım ben, ne demek o hanımlar?
Canim benim yaa
tam aksine kadınlarımız bu zihniyetteki tiplere hak verip çoğalmalarına vesile olduğu içinYa bu zihniyetin neslinin devamina araci olmayin ne olur, azalarak bitsinler
Bir arkadaşıma sordum, anlattı. Çok ilginç dost kelimesinin böyle bir anlamı olduğunu hiç bilmiyordum şaşkınım..
kaç yaşındasın yahu?
hiç mi eski türk filmi seyretmedin. :))
Yabancıyım ben, kültürdeki çoğu şeye hakim olsam da bazı şeyleri hiç duymamış olabiliyorum.
aklima orta okul arkadasimin abisi geldi. ayni kafa yapisi. 1. kiz kardesini sürekli kontrol ederdi namus da namus. 2. sevgilisi vardi sen namuslu degilsin senle sadece gezer tozarim dedi. gitti „namuslu“ kizla evlendi ama dügün günü bile o „namusuz“ kizla bulustu. evlendi ama diger kizla bulusmaya devam etti. olan „namuslu“ bütün gün evde koca yolu bekleyen kiza oldu. kiz kardesini de (ay kiz aslinda okadar güzel ki, abartisiz adrians lima gibi) babasi kilikli kaytan biyikli biriyle evlendirdi. simdi hepsi namuslu geziniyorlar. bu gecelik bu kadar namusssluluk yeter
Bir arkadaşıma sordum, anlattı. Çok ilginç dost kelimesinin böyle bir anlamı olduğunu hiç bilmiyordum şaşkınım..
Kız hiç mi türk filmi izlemedinBir arkadaşıma sordum, anlattı. Çok ilginç dost kelimesinin böyle bir anlamı olduğunu hiç bilmiyordum şaşkınım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?