Dostum Değilsin Artık!

yasmin merhaba; durumu kesinlikle üstüne alınma..senle alakalı bir durum görmedim.. arkadaşın çok zor günler geçirmiş, belki evliliğini oturtmaya çalışıyor, biliyorsun ki evlilik kolay olmuyor bu zamanda..
senle de paylaşımlarında ileri gittiğini düşünüyorum, sende haklı olarak yorum yapmışsın.. çok fazla irdeleme bence, çünkü anladığım kadarıyla senin bir suçun yok. belki o yanlış yaptığını farketti, belki eşi uyardı filan..
sen ona sevgilinden yakınsan ve o da olumsuz şeyler söylese, elbet senin de hoşuna gitmez.. artık üstüne gitme.
birbirinizi iyi hatırlayın bence.

bu arada topiğimize gelmek istersen bekleriz..
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...0-yas-uzeri-bekar-bayanlar-sohbet-topigi.html

Ben biraz hakli gordum kendisini acikcasi. Tabi ki aylarca geri donus yapmamasi dogru degil ama sizin yaptiginiz da kucuk bir yanlis degil. En zor doneminde bir iki hafta arayip sormamissiniz. Niyetiniz iyi buna inaniyorum ama arkadasinizin yerinde olsam ben de cok kirilirdim.

elbette kırılabilir buna hak veririm, benim anlam veremediğim aylarca beni merakta bırakması. sıcağı sıcağına seninle görüşmek istemiyorum kırgınım deseydi ya ne diye merakta koydu beni. Ayrıca benim tanıdığım arkadaşım sırf bu sebepten dostluğunu bitirmez başka nedeni olmalı. ama artık önemi yok bu konu benim için kapanmıştır. yorumlarınız için teşekkürler.

yok ben de kapattım meseleyi. artık arayıp sormam mümkün değil. onu iyi hatırlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…