Dostum yok?

Benim çok yıllık dostlarım memleketimde kaldı malesef telefonla mesajla biryere kadar oluyor yüzyüze gibi olmuyor yaşadığımız yerdeyse kime yaklaşsam bir garip bende artık saldım dostluğa bakmıyorum görüşüp tanıştığım iyi ablalarım var onlarla gayet iyiyim çok şükür.

Var ya öyle insanlar, benim de seneler önce arkadaşım vardı komşumuzdu da, senelerce onun sıkıntısını dinledim, çok da konuşurdu.. Sonra bir gün benim bir sıkınıtım olu aynı benimki gibi bir tavırla karşılaşmadım..

Dostlukların ve arkadaşlıkların çoğu çıkar ve menfaatler üzerine kuruluyor ve çabuk harcanıyor .
“Menfaatlerin bittiği yerde nankörlük başlarmış”

Ahhh bende o iki üç arkadaş da yok. Çevremdeki herkes soğuk geliyo bana, ve şunu görüyorum; insanlar adam seçiyolar. Bunu yeni anlıyorum.
Yasin kac bilmiyorum ama, cok ufak lise yillarinda farkedip dozu artarak devam etti bu durum benim yasantimda da. Sonra yavas yavas kendime yetmeyi ogrendim. Bu da iyi bisey olmamali diye dusundugum oluyor ama, yalniziligin su sacma yasadigimiz muhabbetlerden daha guzel oldugunu anladim. Yas oldu 31. Bundan sonra da degismez sanirim

Katılıyorum ablacım... Yalnızlık daha bir sevimli geliyor bu tür insanlardan sonra.

Yanlızlık tehlikelidir alışkanlık yapar ne kadar huzurlu olduğunuzu görünce kimse ile görüşmezsiniz .........bunu yaş ilerledikçe insan daha iyi anlıyor
Ya doğru ama insan aramaz mı bi arkadaş, dert paylaşacağı sohbet edeceği birini?..
Yalnızlık daha rahat ama insanın ruh hali değişken. Bazen arıyorsun, üzülüyorsun falan...

Ya doğru ama insan aramaz mı bi arkadaş, dert paylaşacağı sohbet edeceği birini?..
Yalnızlık daha rahat ama insanın ruh hali değişken. Bazen arıyorsun, üzülüyorsun falan...
Aramiyor canim (kendi adima soyluyorum tabii) bazen zorunda kaldigim durumlar oluyor sohbet adi altinda birbirine birseyler ignelemek icin. O durumlardan bile kacar oluyorsun.

Onceden yalniz kalmaktan cok korkardim.
Simdi kimseye ihtiyacim olmadigini anliyorum
Dost olarak guvendigim insanlar var cevremde,bir elin bes parmagini gecmez.
Eminim ki herkesin oyledir.
Fakat kimseye sonsuz guvenmiyorum.
Ve farkettim ki bazi seyleri tek yapmayi daha cok seviyorum ben.
Tek basima denize gitmeyi,sinemayi vn.
Bazen de kafa dengi bir dost istiyorum ornegin guzel bir canli muzige ,dertlesebilecegim sevdigim biriyle gitmeyi seviyorum
Bazi seyleri ise sadece sevgilimle yapmak beni mutlu ediyor.
Fakat farkediyorum ki hep isime geldigi gibi davraniyorum.
Bos zamanlarimi degerlendirmek istedigkm zaman ariyorum dostlarimi.
Ve tabi ki bana ihtiyac duydujlarinda zor zamanlarinda yanindayim..
Belki sorun da budur
Sizin dostlariniz da tek takilmayi seviyordur kendini geri cekmistir.
Fakat kimseyle kus kalmak iyi degil..

oho kaç kişiyi sıldım dostum dedğim.lısede unıde,işe girişimiz her şeyımız aynıydı..takı araya başkalrını sokana kadar.benden sıkılmışlardı sanırım şimdi olamsın boyle dıyolarda takan yok artık o özurleri.bırı yalan soyler,bırı arkadan iş çevırı seytanlık yapar..canları cehenennme dostum.tek dostum aılem

Dost sandiklarim oldu cogu zaman... sonra anladim ki sadece vakit gecirip fazla vermemek gerek hatta hic fedakarliga gerek yok... 2 hafta once sinav aciklaninca moralim bozuk dedigim halde bana gelmeyip cig kofteciye cagirdi...gelmeyecegim dedim ...benim yanima gelir sandim baktim ki umurunda degil ... o deseydi ben giderdimyani diyorum ki siz kendinizin bekledigi sekilde davranilsin istemissiniz .ama karsidaki beklentiyi karsilamamiş ... arkadassiniz siz dost sanmissiniz benm anlattigimi da bazen kocasina anlatiyordur ... o yuzden kocasi sevgilisi olanaa birsey anlatmyrm ..bazisi boyle kendini yukseltmek icin kullanyr

Hayatima bi suru insan girdi hangisini tanisam bu cok iyi bi insan dedim.su an herkesin cikarci oldugunu dusunuyorum en dost dedigim kisi bile degisti gitti.yani anlayacaginiz artik boyle seylere cok anlam yuklememek lazim.herkesin isteklerini gerceklestirdiginiz surece kiymetlisinizdir.

Dost artık yalan olmus canim.eskidenmis onlar şimdi iyilikte yapsan caninida versen yok yani karşısı seni 1 dk silebilir.ben çözümü onlar gibi olmakta buldum yoksa cok uzulursunuz

Bu günlerde dostluklar Iyi günler icin. Insanlar senden birseyler koparabiliyorsa seninle muhatap oluyorlar,aksi takdirde güle güle. Benim artik dost dedigim tek bir kisi var. Insallah oda hayal kirikligina ugratmaz. Bence insanlara karsi büyük beklentiye girmemek lazim. Ben empati ve yardimseverligimle yaklastigim kadar kimse bana yaklasmadi. Sizin olay gibi bir tane bende kisa süre Once yasadim: arkadas bildigim biri bana karsi kac defa uyardigim halde söylemesi gerekmeyen bir sey söyledi. Ben uyardigimda bu sefer sanki ben ona saldiriyormusum gibi davranip beni suclu göstermeye calisti. Artik Böyle insanlarla görünmüyorum. Kaliteli yalnizlik kalitesiz iliskilerden daha iyidir.önemli olan ailem benim icin. Vallaha bende dolmusum belli kusura bakmayin :)

+1 yas 34

Şu değişenleri hiç anlamamışımdır.

Arkadaş çok gerçek dost yok Yalnızlık başta biraz sancılı bir durum ama sonra tadına vardın mı Harika kendi sınırların içinde özgürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…