- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Tam bir felaketbizim yan blokta bi daireye evi terk etmiş gelen bi kadının kocası silahla evi basmıştı, sonra kadın kocasına döndü o evine sığındıklarını suçlu çıkarmıştı bi güzel.yok benim canım kocam işte onlar benim aklımı çeldiler de bizi ayırmaya çalıştılar da neler neler.kendi ağlaya ağlaya geldi kumar oynuyo beni dövüyo diye halbuki.ortalık ayağa kalkmıştı silahla adam gelince.
Evet ailesiyle de tanışıyorum. Hep derim gel kafanı dağıt 1-2 gün gezelim diye. Terk edeceğim diyince cesaret edemedim uzun kalacak diye. Bir de babası alkolik ondan evlerinde huzur yok alkol alınca kafası gidiyor adamın tırstımKalmaya geleceğim dese kabul etmeseniz haklı kırılmakta derım ama, evını terk etmekten bahsediyor. Muhtemelen aılesı de tanıyor senı ve cesareti senden aldı sanıp sana bilenebılırler.
Vırus falan degıl de, mevzu evı terk etmek oldugu icin arkadasıma bunu izah ederdim.
Basına bir sey gelse bende sanacaklar.
Arkadasa guvenıp ev terk edilmez ustelık.
Bilmiyorum ya. Haksızlık etmıs gıbı durmuyorsun.
Ama gel bir kac gun kal kafan dagılsın diyebilirsin.
Icın rahat degılse ıkı gunlugune davet et hem konusursunuz hem kafası dagılır.Tam bir felakettabi ben arkadaşımdan öyle birşey asla beklemem ama işte ne biliyim eşime de arkadaşıma ayrı ayrı güvenirim ama olacak şey var olmayacak şey var
Sonra o günler uzaaaar gider ve yollayamaz tekrar bence yaa. Bazı insanlar çok arsız olabiliyor. Kovsan da anlamıyor. Sonra eşiyle sorun YaşarKalmaya geleceğim dese kabul etmeseniz haklı kırılmakta derım ama, evını terk etmekten bahsediyor. Muhtemelen aılesı de tanıyor senı ve cesareti senden aldı sanıp sana bilenebılırler.
Vırus falan degıl de, mevzu evı terk etmek oldugu icin arkadasıma bunu izah ederdim.
Basına bir sey gelse bende sanacaklar.
Arkadasa guvenıp ev terk edilmez ustelık.
Bilmiyorum ya. Haksızlık etmıs gıbı durmuyorsun.
Ama gel bir kac gun kal kafan dagılsın diyebilirsin.
Yok yok canım hıc bulasma.Evet ailesiyle de tanışıyorum. Hep derim gel kafanı dağıt 1-2 gün gezelim diye. Terk edeceğim diyince cesaret edemedim uzun kalacak diye. Bir de babası alkolik ondan evlerinde huzur yok alkol alınca kafası gidiyor adamın tırstım
2 gun dıye basta belirtecek. Ikı gun kal sonra biz esimle bilmem nereye gidiyoruz diycek geceden bavul vs hazırlıycakSonra o günler uzaaaar gider ve yollayamaz tekrar bence yaa. Bazı insanlar çok arsız olabiliyor. Kovsan da anlamıyor. Sonra eşiyle sorun Yaşar
Evet bende gün içerisinde evde olmuyorum çoğunlukta. Gelse nasıl olacak diğer işlerimi aksatmam gerekecek. Yani söyleyince bir anda herşey geçti aklımdan ve gerçekten yoğunlukta olduğum bir dönem, terk edecegim diyince bir anda eşime sormam lazım ve bu ara çok yoğunluk var kuzum nasıl olcak dedim. Ne olduğunu sordum ailesiyle ama yorgunum sonra konusuruz dediKaç gün kalmayı planlıyor peki? Benim de var bir arkadaşım çok eski mesela o bana dese ben kabul ederim benim eşim zaten çok geç geliyor ben evdeyim sürekli ve o arkadaşımın da kimsesi yok. Açıkçası biraz sizin evDeki şartlarınız ve arkadaşınızın durumuna göre değişir. Başka bir arkadaşım dese kabul etmem ama
Ortada hata yok. Bence gelmemesi gerekiyor. Gelip ya gitmezse belli olmuyor neler neler oluyoruz burda. Evlisiniz bu devirde kimseye fazla güvenmeyin. Ailesi ile problemleri varsa bunlara çözüm bulunmalı evi terk etmek bir çözüm değildir. Ki bugüne kadar iyilik yapıp tek bir kötü hareketinizle size kırılacaksa da kırılsınMerhaba canlar. Konularıma yorum yapmaktan sıkılmayın lütfen hepinizi seviyorumÇok yakın bir arkadaşım var. 8 yıllık dostum. Kendisini çok severim. Her zor zamanımızda birbirimizin yanında olduk şimdi ayrı şehirlerdeyiz o ailesiyle kalıyor. Ailesiyle ciddi problemler yaşıyor evi terk edeceğini söyledi ve sana kalmaya gelebilir miyim gibi bir talebi oldu. Bende önce eşime sormam gerek ama bu ay çok yoğun olduğumuzu söyledim. Ki gercekten öyle. Bu haftasonu ve diğer haftasonu ben şehir dışına çıkacağım. Eşimde 1-2 gün tabi ki kalabilir normalde ama bu pandemi döneminde misafir kabul etmemiz mantıksız olur dedi haklı olarak. Bilmiyorum arkadaşım biraz üzüldü ve bozuldu gibi. 3-4 gün tabi ki kalabilir ama daha fazlası yorar kafasındayım çünkü artık hayatımızın başka evresindeyiz. Kendi bekar evim olsa gelsin istediği kadar kalsın. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum, Hata mı etmişim sizce ?
Yani arsız demeyelim de biraz rahattır2 gun dıye basta belirtecek. Ikı gun kal sonra biz esimle bilmem nereye gidiyoruz diycek geceden bavul vs hazırlıycak
Sabahta arkadasını otogara bırakıcak.
Icı rahat degıl konu sahıbının, bu sekilde kendi ıcı de rahatlamış olacak
Kı sende haklısın var oyle tipler, umarım bu oyle degildir.
Neden terk ettıgını bıle acıklamadan sonsuz kapıyı acmanı istiyor bıraz bencil galiba?.Evet bende gün içerisinde evde olmuyorum çoğunlukta. Gelse nasıl olacak diğer işlerimi aksatmam gerekecek. Yani söyleyince bir anda herşey geçti aklımdan ve gerçekten yoğunlukta olduğum bir dönem, terk edecegim diyince bir anda eşime sormam lazım ve bu ara çok yoğunluk var kuzum nasıl olcak dedim. Ne olduğunu sordum ailesiyle ama yorgunum sonra konusuruz dedi
Sonra sen kötü niyetlisin bana mı güvenmiyosun olurBekar bi kadını eşinle yasadıgın eve mi alacaksın gercekten? Cıldırmış olmalısın.
Tamam da sen artık onun cips yiyip kola ıcıp sabah bese kadar oturup dedikodu yaptıgı sabahta annenın hazırladığı kahvaltıya uyandııgınız Kucuk arkadası degılsın.Yani arsız demeyelim de biraz rahattır
Bekar arkadasın sana gelebilir, her bekar veya Bosanmıs arkadas evdeki kocalara goz koymaya gelmiyor oncelıkle. bekar arkadas ve kocan mıııı???? Kafası yanlıs bır kafa.Sonra sen kötü niyetlisin bana mı güvenmiyosun olur
Ya ben evde yokken annem ve kardeşlerim dışında kimsenin evimde yalnız kalmasını istemem sanırım. Çünkü kendime de bunu yapmam. Evi terk edeceksem de birine güvenmem mesela. Hele evliyse hiç gitmem. Ama bir yanda da arkadaş kişisi var. BilemedimNeden terk ettıgını bıle acıklamadan sonsuz kapıyı acmanı istiyor bıraz bencil galiba?.eylulcmre guzel bır noktaya degınmıs, geldıgınde eve yapısacak gibiyse iki gunde cagırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?