Dostuma yanlış mı yaptım ?

Tam bir felaket tabi ben arkadaşımdan öyle birşey asla beklemem ama işte ne biliyim eşime de arkadaşıma ayrı ayrı güvenirim ama olacak şey var olmayacak şey var

Kalmaya geleceğim dese kabul etmeseniz haklı kırılmakta derım ama, evını terk etmekten bahsediyor. Muhtemelen aılesı de tanıyor senı ve cesareti senden aldı sanıp sana bilenebılırler.
Vırus falan degıl de, mevzu evı terk etmek oldugu icin arkadasıma bunu izah ederdim.
Basına bir sey gelse bende sanacaklar.
Arkadasa guvenıp ev terk edilmez ustelık.

Bilmiyorum ya. Haksızlık etmıs gıbı durmuyorsun.
Ama gel bir kac gun kal kafan dagılsın diyebilirsin.

Kaç gün kalmayı planlıyor peki? Benim de var bir arkadaşım çok eski mesela o bana dese ben kabul ederim benim eşim zaten çok geç geliyor ben evdeyim sürekli ve o arkadaşımın da kimsesi yok. Açıkçası biraz sizin evDeki şartlarınız ve arkadaşınızın durumuna göre değişir. Başka bir arkadaşım dese kabul etmem ama

Evet ailesiyle de tanışıyorum. Hep derim gel kafanı dağıt 1-2 gün gezelim diye. Terk edeceğim diyince cesaret edemedim uzun kalacak diye. Bir de babası alkolik ondan evlerinde huzur yok alkol alınca kafası gidiyor adamın tırstım

Tam bir felaket tabi ben arkadaşımdan öyle birşey asla beklemem ama işte ne biliyim eşime de arkadaşıma ayrı ayrı güvenirim ama olacak şey var olmayacak şey var
Icın rahat degılse ıkı gunlugune davet et hem konusursunuz hem kafası dagılır.
Ama fazlası olmaz.
Zaten onun boyle bisey talep etmemesi lazımdı.

Sonra o günler uzaaaar gider ve yollayamaz tekrar bence yaa. Bazı insanlar çok arsız olabiliyor. Kovsan da anlamıyor. Sonra eşiyle sorun Yaşar

Yok yok canım hıc bulasma.
Zaten arkadasa guvenıp ev terk edilmez.
Gelsın iki gun kalsın bakın keyfinize sonra evlı evıne koylu koyune.

Evi terk etmeye niyetlenen biri şartları olgunlaştırıp, para, kalacak yer vb ayarlayıp harekete geçmeli.
Eşinden şiddet görüp ani karar veren, evden kaçmak zorunda kalan kadınlar istisna.
Ben böyle ailevi sorunlara karışmayı, taraf olmayı sevmiyorum.
Arkadaşınız bu teklifi hiç yapmasa daha iyi olurmuş, ucu açık bir durum üstelik.
Yerinizde olsam çok suçluluk hissetmezdim bununla birlikte bu meseleye karışmak istemediğimi, o nedenle yatılı misafir olarak kabul edemeyeceğimi açıkca söylerdim.
Eşimi hiç karıştırmazdım.

Sonra o günler uzaaaar gider ve yollayamaz tekrar bence yaa. Bazı insanlar çok arsız olabiliyor. Kovsan da anlamıyor. Sonra eşiyle sorun Yaşar
2 gun dıye basta belirtecek. Ikı gun kal sonra biz esimle bilmem nereye gidiyoruz diycek geceden bavul vs hazırlıycak
Sabahta arkadasını otogara bırakıcak.
Icı rahat degıl konu sahıbının, bu sekilde kendi ıcı de rahatlamış olacak
Kı sende haklısın var oyle tipler, umarım bu oyle degildir.

Evet bende gün içerisinde evde olmuyorum çoğunlukta. Gelse nasıl olacak diğer işlerimi aksatmam gerekecek. Yani söyleyince bir anda herşey geçti aklımdan ve gerçekten yoğunlukta olduğum bir dönem, terk edecegim diyince bir anda eşime sormam lazım ve bu ara çok yoğunluk var kuzum nasıl olcak dedim. Ne olduğunu sordum ailesiyle ama yorgunum sonra konusuruz dedi

Ortada hata yok. Bence gelmemesi gerekiyor. Gelip ya gitmezse belli olmuyor neler neler oluyoruz burda. Evlisiniz bu devirde kimseye fazla güvenmeyin. Ailesi ile problemleri varsa bunlara çözüm bulunmalı evi terk etmek bir çözüm değildir. Ki bugüne kadar iyilik yapıp tek bir kötü hareketinizle size kırılacaksa da kırılsın

Yani arsız demeyelim de biraz rahattır

Konu sahibi sözüm sana değil. Tek tek alıntı da yapamayacağım. Ne kıymetli kocalarınız varmış arkadaş? Yapacak olan bir an önce yapsın hayatımdan defolsun gitsin. Sadece imkanı olmadığı için yapamayan kişi hayatımda barınmasın. Bence de bir iki gün için davet et arkadaşını ama başında sınırları belirle açık açık konuş. Utandık pazarlık dostluk bozar derler.

Neden terk ettıgını bıle acıklamadan sonsuz kapıyı acmanı istiyor bıraz bencil galiba?. eylulcmre guzel bır noktaya degınmıs, geldıgınde eve yapısacak gibiyse iki gunde cagırma.

Yani arsız demeyelim de biraz rahattır
Tamam da sen artık onun cips yiyip kola ıcıp sabah bese kadar oturup dedikodu yaptıgı sabahta annenın hazırladığı kahvaltıya uyandııgınız Kucuk arkadası degılsın.
Evlı barklısın.
Mesela kocanın arkadası bu taleple gelse ne olurdu?
Arkadasa guvenıp ev terk edilmez, en basi Sacmalık zaten.

Sonra sen kötü niyetlisin bana mı güvenmiyosun olur
Bekar arkadasın sana gelebilir, her bekar veya Bosanmıs arkadas evdeki kocalara goz koymaya gelmiyor oncelıkle. bekar arkadas ve kocan mıııı???? Kafası yanlıs bır kafa.

Sen ısın dıger boyutunu dusun

Neden terk ettıgını bıle acıklamadan sonsuz kapıyı acmanı istiyor bıraz bencil galiba?. eylulcmre guzel bır noktaya degınmıs, geldıgınde eve yapısacak gibiyse iki gunde cagırma.
Ya ben evde yokken annem ve kardeşlerim dışında kimsenin evimde yalnız kalmasını istemem sanırım. Çünkü kendime de bunu yapmam. Evi terk edeceksem de birine güvenmem mesela. Hele evliyse hiç gitmem. Ama bir yanda da arkadaş kişisi var. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…