Sanırım yanlış anlaşıldım ki cevabınız bana sürekli aynı evde yaşamak üzerine olmuş. Herhangi bir üçüncü kişinin bir evde sürekli kalması illa ki sıkıntı yaşatır, bu kişi arkadaş da olsa aile büyüğü de olsa. Alışılan düzen şaşıyor çünkü, yeri geliyor kendi annemizden rahatsız olduğumuz noktalar olabiliyor.
Belirsiz bir süre için bir insanın evinde kalma teklifinde bulunmak zaten doğru bir tavır değil. Benim konu sahibine de yazdığım gibi eleştirdiğim nokta cevapların sürekli bekar arkadaşım, kocam, mahrem, özel hayat ekseninde dönmesi. Evimde sürekli 3.bir kişiden ben ve eşim rahatsız oluruz denilse gerçekten mesele yok. Takıldığım nokta sanki eve giren kişi kıymetli kocayı kapacak gibi bir tavır içinde olunması bunu sizi tenzih ederek söylüyorum.
Genel cevaplar hep kimseye o kadar güvenmemek gerek şeklindeydi siz güvendiğinizi ama uygun bulmadığınızı yazmıştınız o yüzden sizi alıntılayıp bizzat size sordum. Sizin haricinizde çok cevap aldım orası ayrı
Size katılmadığım nokta şu ki ben çiftlerin bunu elleriyle hazırladığını düşünmüyorum. Kişinin içinde olmasa gerekli zemin istediği kadar oluşsun yine yapmaz. O yüzden eşimin beni aldatmaması için çaba göstermek bana doğru gelmiyor. Güvenle ilgili olmadığını yazmışsınız ama bence güvenle ilgili, sınırı koruyacağınıza emin olduğunuz bir insansa mesele olmamalı. Koşulsuz güven de doğru değil ama her an acaba aldatılır mıyım diye kendince önlem almak da doğru değil. Farklı karakterleriniz, belli ki sizinle farklı düşünüyoruz bu konuda.