- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
İş arayisinda ve birikmişi de yok. Çantasını alıp çıkacak. Evime gelene zaten para harcatmam da biz de öyle çok zengin değilizBenc
Bencede hadi 1 hafta 1 ay kaldın sonrası kendine güvenecek birşey yoksa evi neden terkediyor. İşi birikmiş parası olmalı ki terketsin. Sen ne kadar bakabilirsin bekar hayatı da yok kafi bende kalsın desin çok saçma
Desin hiç takılma ben önermem yani böyle bişeyi tabi karar senin yaniSonra sen kötü niyetlisin bana mı güvenmiyosun olur
Ben de o kadar çok benzer hikaye biliyorum ki.. ben evlenirken çok sevdiğim bir büyügüm de ayni sebepten evinize bekar arkadaslarinizi yatili kabul etmeyin demisti.Valla Allah kurtarmış sizi. Mesela annem anlatır eskiden samimi oldukları, biz o zaman küçükmüşüz surekli evimize gelip giden arkadaş gruplarından bir kadın babama sanırım farklı bir şekilde yaklaşmaya çalışmıs annemin yanında o gün kesmiş arkadaşlıgını. O yüzden annem evine yatılı pek misafir almaz.
Annem de bu konuda uyarır hep beniBen de o kadar çok benzer hikaye biliyorum ki.. ben evlenirken çok sevdiğim bir büyügüm de ayni sebepten evinize bekar arkadaslarinizi yatili kabul etmeyin demisti.
Haklısınız insan ister istemez herşeyi düşünüyorEvi terkedecekse öyle bir iki günlük kalamazki süre uzun olur evli birinin evinde bekar biri olmaz isteyen geri kafalı desin. Ülkede herkesim psikolojisi bozuk asla böyle bir sorumluluğu almayın iyilik yapayım derken canından olanlar var
Merhaba canlar. Konularıma yorum yapmaktan sıkılmayın lütfen hepinizi seviyorumÇok yakın bir arkadaşım var. 8 yıllık dostum. Kendisini çok severim. Her zor zamanımızda birbirimizin yanında olduk şimdi ayrı şehirlerdeyiz o ailesiyle kalıyor. Ailesiyle ciddi problemler yaşıyor evi terk edeceğini söyledi ve sana kalmaya gelebilir miyim gibi bir talebi oldu. Bende önce eşime sormam gerek ama bu ay çok yoğun olduğumuzu söyledim. Ki gercekten öyle. Bu haftasonu ve diğer haftasonu ben şehir dışına çıkacağım. Eşimde 1-2 gün tabi ki kalabilir normalde ama bu pandemi döneminde misafir kabul etmemiz mantıksız olur dedi haklı olarak. Bilmiyorum arkadaşım biraz üzüldü ve bozuldu gibi. 3-4 gün tabi ki kalabilir ama daha fazlası yorar kafasındayım çünkü artık hayatımızın başka evresindeyiz. Kendi bekar evim olsa gelsin istediği kadar kalsın. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum, Hata mı etmişim sizce ?
Gidebileceği başka yer yok değil ki, akrabasına gitmiş zaten, eee orada rahat değil burada rahat değil, ne bu böyle? Siz "eşim pandemi nedeniyle çok tedirgin, kabul etmiyor" deyin. Ailesi ile sorunu neymiş bilmiyorum ama canına kastetmiyorlarsa eğer ailesi ile sorunlarını çözmesi konusunda biraz yumuşatmaya çalışın, hepimiz ailesel sorunlar yaşadık.Akrabasında kaldı birkaç gün ama rahat edemedi
Doğru olanı yapmışsınMerhaba canlar. Konularıma yorum yapmaktan sıkılmayın lütfen hepinizi seviyorumÇok yakın bir arkadaşım var. 8 yıllık dostum. Kendisini çok severim. Her zor zamanımızda birbirimizin yanında olduk şimdi ayrı şehirlerdeyiz o ailesiyle kalıyor. Ailesiyle ciddi problemler yaşıyor evi terk edeceğini söyledi ve sana kalmaya gelebilir miyim gibi bir talebi oldu. Bende önce eşime sormam gerek ama bu ay çok yoğun olduğumuzu söyledim. Ki gercekten öyle. Bu haftasonu ve diğer haftasonu ben şehir dışına çıkacağım. Eşimde 1-2 gün tabi ki kalabilir normalde ama bu pandemi döneminde misafir kabul etmemiz mantıksız olur dedi haklı olarak. Bilmiyorum arkadaşım biraz üzüldü ve bozuldu gibi. 3-4 gün tabi ki kalabilir ama daha fazlası yorar kafasındayım çünkü artık hayatımızın başka evresindeyiz. Kendi bekar evim olsa gelsin istediği kadar kalsın. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum, Hata mı etmişim sizce ?
Benimde aklıma geldi ama söylemek istemedimBende doğru yapmışsınız çok yakın bir akrabam evime.geldi benim erkek arkadaşımla evli şuan demem o ki kimseye de güvenilmiyor siz ev açıyorsunuz ama öyle olmuyor işte
Evli barklı olan sizde mi rahat edecekmiş akrabasında rahat edemedi deAkrabasında kaldı birkaç gün ama rahat edemedi
Konu sahibi sözüm sana değil. Tek tek alıntı da yapamayacağım. Ne kıymetli kocalarınız varmış arkadaş? Yapacak olan bir an önce yapsın hayatımdan defolsun gitsin. Sadece imkanı olmadığı için yapamayan kişi hayatımda barınmasın. Bence de bir iki gün için davet et arkadaşını ama başında sınırları belirle açık açık konuş. Utandık pazarlık dostluk bozar derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?