- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
-
kizlar ah bu özlemek olmasa.bir dostum vardi benim.ve bitti .ama onu kardeşim gibi görüyordum ve bazen o kadar özluyorumki
Bi konu vardı.hiçbişe anlamadığım.yınede yazdığım.bi ben vardım.birde başkaları.özlediğim.keşke yazım bitmeseydi.ama bitti.
Cnm bittiyse , başla tekrar . Dostlukta gurur olmuyor ama dikişte tutmuyor . ..hele uzun süreli dostluklar karıkoca ilişkisine dönüyor . Özlüyorsan ara . Özlemekten daha kötü değildirkizlar ah bu özlemek olmasa.bir dostum vardi benim.ve bitti .ama onu kardeşim gibi görüyordum ve bazen o kadar özluyorumki
peki biten bi arkadaslik eskisi gibi olur mu sizce bilemiyorum ama cok sey paylasmistikCnm bittiyse , başla tekrar . Dostlukta gurur olmuyor ama dikişte tutmuyor . ..hele uzun süreli dostluklar karıkoca ilişkisine dönüyor . Özlüyorsan ara . Özlemekten daha kötü değildir
dalga mi geçmek istiyorsunBaksana halime gülme deli diye akil ermez bu gönül isine
[/QUOTcanim siyasi fikirler yüzunden.du
- Nasil birbirinizle konuşmama raddesine geldiniz ?
canim çok teşekkur ederim gerçekten duygularimi aynen tarif ettinKızlar bdvde dalga geçmek yeni moda mı oldu? Anlamıyorsanız açıklayayım konu sahibinin kardeşi gibi gördüğü bir dostu varmış,onurundan kendinden taviz verememiş ve dostlukları bitmiş,buna üzülüyor.Ayrıntılı yaz demek yerine dalga geçince insanda yazma şevki kalmaz bence.
Boyle olunca da mantikli yorum yapamiyoruz,sacmaliyoruz napalımKızlar bdvde dalga geçmek yeni moda mı oldu? Anlamıyorsanız açıklayayım konu sahibinin kardeşi gibi gördüğü bir dostu varmış,onurundan kendinden taviz verememiş ve dostlukları bitmiş,buna üzülüyor.Ayrıntılı yaz demek yerine dalga geçince insanda yazma şevki kalmaz bence.
evet hiç siyaset konuşmazdik fikirlerimiz farkli olduğu için.ama onun bana düşündüğun sey yanliş demesi ağirima gitti ve savunmaya basladim fikrimi.ve anlayamadan bitme noktasina geldiSiyasi nedenler mi yapmayin derim. Boyle nedenlerden dolayı kusmeyin. Herkesin gorusu kendine ....Arkadassiniz diye ayni fikri paylasmak , zorunda değilsiniz nihayetinde. ..
Yüzyüze bakamayacak kadar kötü şeyler yapmadıysanız yürür . Hırsızlık. Cinayet . Kocasını ayartma gibipeki biten bi arkadaslik eskisi gibi olur mu sizce bilemiyorum ama cok sey paylasmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?