• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dostumu çok özlüyorum

vallahoyle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
416
58
38
34
kizlar ah bu özlemek olmasa.bir dostum vardi benim.ve bitti .ama onu kardeşim gibi görüyordum ve bazen o kadar özluyorumki

evet eminim ama çok gururlu bir yapim var ve geri adim atamadim taviz veremedim kendimden ve durum bu

kizlar ah bu özlemek olmasa.bir dostum vardi benim.ve bitti .ama onu kardeşim gibi görüyordum ve bazen o kadar özluyorumki
Cnm bittiyse , başla tekrar . Dostlukta gurur olmuyor ama dikişte tutmuyor . ..hele uzun süreli dostluklar karıkoca ilişkisine dönüyor . Özlüyorsan ara . Özlemekten daha kötü değildir

[QU. OTE="wakeupandlive, post: 37145314, member: 624235"]:KK70::KK70:[/QUOTE]
iki gun once beş yillik arkadaşimla baglarimiz tamamen koptu.hem de cok kucuk bi sebeple .

Cnm bittiyse , başla tekrar . Dostlukta gurur olmuyor ama dikişte tutmuyor . ..hele uzun süreli dostluklar karıkoca ilişkisine dönüyor . Özlüyorsan ara . Özlemekten daha kötü değildir
peki biten bi arkadaslik eskisi gibi olur mu sizce bilemiyorum ama cok sey paylasmistik

Kızlar bdvde dalga geçmek yeni moda mı oldu? Anlamıyorsanız açıklayayım konu sahibinin kardeşi gibi gördüğü bir dostu varmış,onurundan kendinden taviz verememiş ve dostlukları bitmiş,buna üzülüyor.Ayrıntılı yaz demek yerine dalga geçince insanda yazma şevki kalmaz bence.

c
Kızlar bdvde dalga geçmek yeni moda mı oldu? Anlamıyorsanız açıklayayım konu sahibinin kardeşi gibi gördüğü bir dostu varmış,onurundan kendinden taviz verememiş ve dostlukları bitmiş,buna üzülüyor.Ayrıntılı yaz demek yerine dalga geçince insanda yazma şevki kalmaz bence.
canim çok teşekkur ederim gerçekten duygularimi aynen tarif ettin

Boyle olunca da mantikli yorum yapamiyoruz,sacmaliyoruz napalım :-)

O burada moda canim, insanlar bazen yazmak için yazıyor. Haa sen de dalga geçtin tuba, deme bu dalga geçmek değil ;)

Siyasi nedenler mi yapmayin derim. Boyle nedenlerden dolayı kusmeyin. Herkesin gorusu kendine ....Arkadassiniz diye ayni fikri paylasmak , zorunda değilsiniz nihayetinde. ..

Siyasi nedenler mi yapmayin derim. Boyle nedenlerden dolayı kusmeyin. Herkesin gorusu kendine ....Arkadassiniz diye ayni fikri paylasmak , zorunda değilsiniz nihayetinde. ..
evet hiç siyaset konuşmazdik fikirlerimiz farkli olduğu için.ama onun bana düşündüğun sey yanliş demesi ağirima gitti ve savunmaya basladim fikrimi.ve anlayamadan bitme noktasina geldi

QUOTE="vallahoyle, post: 37145288, member: 628783"]evet eminim ama çok gururlu bir yapim var ve geri adim atamadim taviz veremedim kendimden ve durum bu[/QUOTE]
peki biten bi arkadaslik eskisi gibi olur mu sizce bilemiyorum ama cok sey paylasmistik
Yüzyüze bakamayacak kadar kötü şeyler yapmadıysanız yürür . Hırsızlık. Cinayet . Kocasını ayartma gibi:KK53:

Back
X