Hayır, bu benim konum olduğu için yazmanızı istemiyorum, siz hala uzatıyorsunuz, niyetiniz belli, Allah bilir küçük bir çocuksundur burada ortalığı karıştırıyorsundur, sizin dostluk anlayışınız farklıysa bilemem, siz dostlarınızın size asıldın mı , kuyruk salladın mı gibi laflarına tahammül ediyorsanız sizin bileceğiniz iş, ayrıca dostunuz size böyle davranıyorsa aynısını siz ona yaptığınızda sizin gibi gülüp geçmesi gerekirken aşkolsun aaa olmaz gibi size kırılıp kızarsa merak ediyorum o Zaman Nasıl davranırdınız acaba, yoksa dost olmak bunu gerektirir sen beni rahat rahat üz ben seni üzünce kız haklısın mı diyeceksiniz dostunuza.
5 . maddemde sınıfın en çalışkanlarının arkasından söylediği için şok oldum, ayrıca sınıfın çalışkanı tembeli olsun fark etmez insan insandır gıybet etmekte haramdır kul hakkıdır birisi sizin arkanızdan böyle konuşsa siz böyle sakin mi olurdunuz normal mı karşılardınız sanki, sizin o işi haketmediğinizi söylese arkanızdan ne yapardınız, bir de şu cümleyle söyleseydi "ne mal olduğunu bilmesem tanımasam çok iyi zannedecektim " dese siz bunu duyunca o kişiyi hayatınızdan çıkartmaz Mıydınız ayrıca arkadaşınız birisi için size dedikodu yapsa gözünüzden düşmez mi, yarın obur gün bu da benim arkamdan konuşur demez miydiniz, diyelim bir işi kazandınız, arkadaşınıza bunu söylerken acaba içinizden benim için de mi böyle düşünüyor demeyecek misiniz?
Herkes ne hakediyorsa onu yazmışımdır demişsiniz, siz beni tanıyor musunuz, Nasıl böyle konuşursunuz, benim hakettiğimi mi söylüyorsunuz, böyle düşünemezsiniz, gece gece insanı klavyeden uzemezsiniz, insan kötülük yaparsa kötülük bulur, hiç tanımadığınız bir insanı klavye başından üzüyorsunuz, anlatıığım konudaki şeyleri hakettiğimi söylüyorsunuz, olayı bilmeden etmeden tanımadan , yarın öbür gün sizin de başınıza gelse ,size de arkadaşlarınız kötü davransa ,soğuk davransa ,sizin anlattıklarınızı ciddi bir konuda bile olsa gülse ,dalga geçse, arkanızdan konuşsa , sizin defterinizdeki yanlışı bildiği halde söylemeyip ne hikmetse sınavdan sonra hatırlasa, hocanızla başka sorununuzu anlattığınızda sizi ciddi dinlemeyip gülüp kahkahalar atsa , gözünüzün önünde sevinse ,rüyasında sizin zorla evlendirildiğinizi size ballandıra ballandıra anlatsa kahkahayla siz bunların altında anlam aramaz Mıydınız acaba, benim gibi üzülmez miydiniz, size yazarak kaybettiğim zamana yazık, ellerime yazık, Allah büyüktür, sadece Allah kalplerdekini bilir, benim vicdanım rahat, kalbim rahat, ben bunları haketmedim, sen ne kadar rahatsın öyle klavye başından çok bilmiş gibi çok tanıyormuş gibi sanki ama sizin de yarın öbür gün başınıza gelirse hiç şaşırmam, burada konu açarsanız da hiç şaşırmam hatta ben de sana hakediyorsun dostunun arkadaşının sana böyle davranmalarını,asıl dostun değil sen kötü niyetlisin yazacağım senin bana yaptığın gibi tanımadan etmeden...