• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostumun Anlam Veremediğim Davranışları

Üniversite hayatında çok sağlam arkadaşlıklar kurulabilir ama bunlar istisnadır canım. Genellikle kızlar arasındaki kıskançlıllar nedeniyele 15 kişilik gruptan geriye 2 kili anca kalır :) ünv hayatımdan görüştüğüm 3 5 arkadaşım var ama 40 yılda bir o da çok büyük bi eksiklik hissetmem görüşmesem. Canını sıkma sen boşver. Arkadaşın da iyi niyetli değil bence bu arada.

Biliyor musunuzzzz hiçkimse bilmiyor aramızdaki olayları çünkü sınıfta iki kişi olarak takıldığımız içİn millet kanka sandığından çok şaşıracaklar ondan ben uzağa oturunca işte konuşmayı kesince çokta sevinecekler çünkü dostluğumuzu kıskanırlardı bir şey yapmadılar ama bakışlarından belli olurdu, dostum dediğim insanda demiştir, bunlar biz küssek çok sevinirler diye çünkü gerçekten herkes çıkarını düşünüyor, onlarda arkadaşlıklar bile fayda için, dersler notlar veya yalnız kalmamak için , bizimse ikinci sınıftan beri çok güzel dostluğumuzvardı, diyelim beni o da çaktırmadan kullandı diyelim ama hastayken bile aramış hatta evime gelip yardım etmiş insan( ailemden uzakta yalnız kaldığım için ) sonrası beni evine davet edip çok güzel ağırlamış bir insan , onun oturduğu yer okuldan uzaktı, beni çağırıp oraları gezdirmiş insan, dersse gelmediğimde notları paylaşan birisidir , türlü iyilikleri vardır, sayamayacağım kadar, o yüzden ben kullandığını hiç düşünmemiştim, kullanan insan bunları yapmaz ki değil mi, yani tatilden önceye kadar çok memnundum, tatil bitti okula çirkef olarak döndü numara mıydı ben mi artık gerçek yüzünü görüyorum yoksa değişmiş mi karakteri , yoksa en baştan öyleydi de ben mi göremedim yazıklar olsun ona yaptığım her şeye...

Bence sen çok alıngansın. Rüyayı bile dramatize etmişsin, üzülecek bir rüya değilmiş, komik bile olabilir. Çıt kırıldım, dramatik bir insansın. Arkadaşın da fazla alaycı göründü gözüme. Fotoğrafların hepsine kusur bulup gülmesi filan. Çocukça. Bilirim böyle insanları. Ama anlattıkların hep basit şeyler. Ortada bir olay da yok yani. O öyle biri, sen böyle biri, her şeye bakışınız farklı. Siz karakter olarak birbirinize uygun değilsiniz bence. Sende bu hassaslık, onda bu özellikler varken anlaşamazsınız.

Bence sen çok alıngansın. Rüyayı bile dramatize etmişsin, üzülecek bir rüya değilmiş, komik bile olabilir. Çıt kırıldım, dramatik bir insansın. Arkadaşın da fazla alaycı göründü gözüme. Fotoğrafların hepsine kusur bulup gülmesi filan. Çocukça. Bilirim böyle insanları. Ama anlattıkların hep basit şeyler. Ortada bir olay da yok yani. O öyle biri, sen böyle biri, her şeye bakışınız farklı. Siz karakter olarak birbirinize uygun değilsiniz bence. Sende bu hassaslık, onda bu özellikler varken anlaşamazsınız.
Çok teşekkür ederim, o eskiden böyle olsa yakın olmazdım dediğim gibi bu sene böyle şeyler yapıyor yoksa en başından beri arkadaş olmazdım

Back
X