- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.184
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Keşke anında cevabını verseydin.evet kendisi görücü usulü ile evlendi... Dedim ama sanki kendisini bu konuşmaya hazırlamış gibi ardı ardına sıraladı her bişeyi.
Yazık derim sadece eğer içsel olarak böyle düşünüyorsa...Dost değilmiş ki bu. Dost acılara böyle oh olsun sana zaten müstahak şeklinde sözler söylemez, oturur çözüm arar, kendi derdi bilir üzülür.
Sanki bekliyormuş bir şey olsa da içimi döksem diye.
Yavaş yavaş uzaklaşın bu insandan; inanın dostunuz değil.
Gerçekten miiii yaaa. Ben hiç yakıştıramamıştım bu düşünceyi ona
Ben kendimi ve en yakın arkadaşımı düşündüm. Asla da oturtamadım, hayalini bile kuramadım bana böyle bir şey dediğini ya da benim ona dediğimi.Yazık derim sadece eğer içsel olarak böyle düşünüyorsa...
Ama ben çok üzüldüm ben kaçarak evlenen bir insana bile asla bu tarz birşey konuşmam..
sen sorunsuz san dahaYaaa ben gerçekten aptal biriyim...
Hiç aklıma gelmiyor ki böyle şeyler.
Hiç bir sorunları yok onun anlattığına göre ne eşiyle nede onun ailesi ile...
Ama herşeylerini saklıyorlar eşinin ailesinden..
Ben halen düşünüyorum bunu nasıl bir kafayla söylediğini???Sahsen arkadasiniz terbiyesizligin en alasini uygulamis. Yillardir Arkadaslik edilen biri, ve yeri geldi Kardes gözüyle bakilan bir Insan, ona deger verene bu sekil sözler yagdirabilir mi? Yahu, bunu kilmak, ve ölcmek ona mi kalmis? Yaradan ve bir okadar da Ailen bu tercihin ve bu kararin ile kabul buyurmus ise, bunun neresi Aile ye karsi bir adim olsun?
Ister bu evliligi ya sadece senin icin kabul edilmis olsun olmasin, elbette böyle olmasindan disi mantiksizliga deyinmez mi? Simdi ben sevdigim ile bir Hayati paylasamayacaksam, sirf Annem istemiyor diye.. benim mutsuzlugum mu daha makbul yada mutlulugum mu?
Aileler cocuklarinin mutlulugunu ister sürünmesini degil, eger bir sorun olabilecegini düsünselerdi, ister evlat istesin istemesin, evladinin iyiligi icin redd ederlerdi, ki senin ailen onaylamis.. bunu gevelemek arkadasina düsmez. Gercekten okadar sinir bozucu bir olay ki bu, hic hazim edemedigim ve bu nedenle ben bile yeri geldi arkadasliklara "elveda" noktasini bile koymus bir insanim. Asla bir baskasi, ister onu seven olsun olmasin, degerli olsun kalitesiz olsun, hayatini sorgulamak ve utanmadan bu sekil yorumda bulunmak seviyesizlik ve kalitesizliktir.
Size göre ağır olamaya bilir ama benim için o günün psikolojisiyle çok ağır geldi..Arkadaşın çok ağır bir şey söylememiş bana kalırsa genel geçer bilindik bir yorum yapmış... Ağrına gitme sebebi alttan alta haklı olabilir diye düşünmen olabilir. Bence çok fazla abartmaya gerek yok 10 yıllık bir arkadaşlık var sonuç olarak.
Ben halen düşünüyorum bunu nasıl bir kafayla söylediğini???
Acaba diyorum kendi dertlerimle onu çok mu sıktım ama kendiside bana amaaan beeee dedi.
Sonuçta kimse kimsenin derdine ortak olmak zorunda değil ki ben zaten ketum biriyim kolay kolay anlatmam.
Ona zaten galiba seni dertlerimle çok sıktım kusura bakma bu saatten sonra en iyisi kabuğuma çekilmek dedim.
Ondan sonra aradı ve açmadım telefonunu..
İnsanlar yüzünden mutsuz olmayı bırakalı çok oldu..Patavatsızca ve kıskançlıkla edilmiş sözler.
Sen mutluluğuna bak,takma.
İnsanlar yüzünden mutsuz olmayı bırakalı çok oldu..
Çok şükür eşimle çok sıkıntılar yaşadık ama şimdi mükemmeliz.
Ben hiç kimsenin mutluluğunu kıskanmadığım için karşımdaki insanlarında öyle olabileceklerine ihtimal veremiyorum galiba.
Benimde içim çok tuhaf oldu bunu bana söyleyeli bir hafta felan oldu ama halen aklıma geldikçe ürperiyorum...Ben kendimi ve en yakın arkadaşımı düşündüm. Asla da oturtamadım, hayalini bile kuramadım bana böyle bir şey dediğini ya da benim ona dediğimi.
Hatta dün çok ciddi bir sıkıntısı vardı arkadaşımın, farklı şehirlerdeyiz atla gel ya da beni bekle dedim.
Dostluk sizin bu arkadaşınızın yaptığı ile uzaktan yakından ilgili değil.
Onun size kalbi kararmış resmen. Bilmiyorum benim bile içim bir tuhaf oldu söylediklerini okuyunca.
Merhaba arkadaşlar... Benim 10 yıllık bir arkadaşlığım vardı...Kendisini kendi kız kardeşimden ayırt etmezdim. O benden bende ondan hiç birşeyimizi saklayıp gizlemezdik. Ben eşimle severek evlendik. Yani ben istedim ailemde verdi.
Bu dostuma eşimin ailesi ile olan sıkıntılarımı anlatıyordum ve bana söylediği söz o kadar ağırıma gitti ki!!!
-'Sonuçta sen ananın babanın rızasını almadan evlendin, anne baba rızası Hakkın rızasıdır. Ailen eşine kendileri istediği için değilde, sen istediğin için vermek zorunda kaldı. Bu yüzdende bu sıkıntıları yaşaman normal' dedi.
Bu sözler çok ağırıma gitti benim, belki evet ben istediğim için ailem beni verdi ama şimdi görücü usulünde bile istediğin insanla evleniyor insanlar. Hem görücü usulü ile evlenen insanların hepsi mutlu mu ki?? Kendisi ile hemen hemen aynı zamanda evlendik, nasıl bir insan kendisine karşısında kilerine bu kadar güvenir de böyle konuşur ki?? Düşmez, kalkmaz bir ALLAH...Sadece duygularımı sizinle paylaşmak istedim...
Bundan sonra zaten samimi olmayacağım artık...sen sorunsuz san daha
arkadaşım sen bizi dinle ağzın dolu kan olsa tükürme kızılcık şerbeti içtim de sırrını paylaşabileceğin biri değil fesat...
ciddi manada senin sevdiğinle evlenmeni kendisinin se sevdiğine varamadığından görücü üsulu evliliğini hazmedemediğinden haset ediyor dikkat et.
27 yaşındayım halen alışamadım, öğrenemedim hiç kimseninBen nişanımda 20 yıllık kankardeşimi sildim.
Evet biz ihtimal vermiyoruz ama herkeste bir olmuyor.
Dost kolay bulunmuyor,bunu bilmeleri gerek
Ben anlamıyorum bu insanları...arkadasınız ailesinin istedigi biriyle evlenmis herhalde ki sizi kıskanmış. benim de en yakın arkadasım var aynı sızınki gibi. benim eski sevgilimle amca diye dalga geciyordu simdikiyle de junior diye dalga geciyor. artık takmıyorum onun söylediklerini cunku biliyorum kıskanclıgından yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?