dostun acı sözleri...:(

Size göre ağır olamaya bilir ama benim için o günün psikolojisiyle çok ağır geldi..
Belkilerim oldu tabikide acabalarım da!!!
Ama sonuçta hepimiz biliyoruz ki insanın kaderinde ki 3 şey değişmez:
1. ölüm zamanı
2. evleneceği insan
3. bu dünyada ki rızkı...
yani buda demek oluyor ki Allah yazdıktan sonra rızalarının olup olmaması bu evliliği yaşayacağımı değiştirmiyor.

Genel geçer bir şey söylemeyip eşine yüklense seni gazlasa o zaman çok iyi dost mu oluyordu? Kadın dinlemiş yorum yapmış kırdığını anlar gibi olunca aramış bir tek ben art niyet göremedim o da benim saflığım herhal.. Neyse bol güneşli günler..

ben direkt seni kıskandığını düşüünmedim açıkçası.. yani seni değil de senin durumunu kıskanıyor olabilir..sen sevdiğin kişiyle evlenmişsin ama o sevdiğiyle evlenememiş ailesi istemedi diye..sadece kendini avutuyor bilinçsizce.. olsun sevdiğimle evlenmedim ama iyiki de olmamış diye kendi psikolojisini senin üzerinden düzetmeye çalışıyor..sen ona bundan sonra derdini değil sadece mutluluğunu anlat bence.. ne sen kırılırsın ne de o böyle saçmasapan şeyler ortaya atmaz..

ben direkt seni kıskandığını düşüünmedim açıkçası.. yani seni değil de senin durumunu kıskanıyor olabilir..sen sevdiğin kişiyle evlenmişsin ama o sevdiğiyle evlenememiş ailesi istemedi diye..sadece kendini avutuyor bilinçsizce.. olsun sevdiğimle evlenmedim ama iyiki de olmamış diye kendi psikolojisini senin üzerinden düzetmeye çalışıyor..sen ona bundan sonra derdini değil sadece mutluluğunu anlat bence.. ne sen kırılırsın ne de o böyle saçmasapan şeyler ortaya atmaz..
Ya mutluluğumu anlattığım zaman
Bu seferde o kırılırsa???
kk seviyorum, teşekkür ederim benim bir yıl düşünsem aklıma gelmeyecek şeyler hakkında uyardığınız için

Ya mutluluğumu anlattığım zaman
Bu seferde o kırılırsa???
kk seviyorum, teşekkür ederim benim bir yıl düşünsem aklıma gelmeyecek şeyler hakkında uyardığınız için
eğer gerçek dostunsa senin mutluluğuna kırılmaz sevinir..

benim ilk evliliğimde babam annem çok rıza gösterdi 3 sene sürdü
rabbim bilir onu
çok saçma ve buyuk konuşmuş.
takılma canım
Allah yardımcınız olsun, eğer insanın kaderinde birşeyi yaşamak varsa bunun önünde kimse duramaz..

Biraz saçmalamış.
Seviyorsan katlan falan demek istemiş olabilir. Konuyu senin annene babana niye getirdi ki?

Valla çok tuhaf insanlar var ya bi fesatlıkdır gidiyor kardeşim :KK67: İki İYİ Laf söylese dişleri dökülür sanki.
Boşver canm sen..Sonuçta anan baban seni vermiş eşine. Sanki ananla babanla çok büyük bi problemin war sana ah etti onları yasıyon gibi duruma sokuyor uzak dur canm artık.
İçten içe hasetlenmiş belli ki bazen böyle saklayamiyorlar bi yerden belli ediyorlar işte.
Allah sana ve Ailene mutluluk huzur versin kardeşim :KK36:

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş o hesap.
Aileniz onay vermese nasıl evlenecektiniz?
Bunu düşünemiyor olamaz arkadaşınız dostunuz diyemeyeceğim
Kasten sırf can acıtmak için söylenmiş bir söz.

Valla çok tuhaf insanlar var ya bi fesatlıkdır gidiyor kardeşim :KK67: İki İYİ Laf söylese dişleri dökülür sanki.
Boşver canm sen..Sonuçta anan baban seni vermiş eşine. Sanki ananla babanla çok büyük bi problemin war sana ah etti onları yasıyon gibi duruma sokuyor uzak dur canm artık.
İçten içe hasetlenmiş belli ki bazen böyle saklayamiyorlar bi yerden belli ediyorlar işte.
Allah sana ve Ailene mutluluk huzur versin kardeşim :KK36:
Aminnnn. Rabbim hepimizin yuvasından mutluluğu huzuru eksik eylemesin...
Bu tarz insanlarada fırsat vermesin İnşaallah
teşekkür ederim:)

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş o hesap.
Aileniz onay vermese nasıl evlenecektiniz?
Bunu düşünemiyor olamaz arkadaşınız dostunuz diyemeyeceğim
Kasten sırf can acıtmak için söylenmiş bir söz.
Zaten konunun başında sana birşeyler söyleyeceğim ama kırılma dedi...
Bende söyle dedim.
Yani kırılacağımı bile bile söyledi...

Kendisi aile baskısıyla evlendi ya da evlenecek herhalde, onun kuyruk acısını çekiyor olabilir. Sebebi ne olursa olsun buram buram kıskançlık kokan kelimeler...

Herkes görücü usulüyle, tanımadığı, istemediği insanlarla sırf ailesi istiyor diye evlensin o zaman, mutluluğun anahtarı bu demek ki. :confused:

Zaten konunun başında sana birşeyler söyleyeceğim ama kırılma dedi...
Bende söyle dedim.
Yani kırılacağımı bile bile söyledi...

O zaman hiç arayıp sorma. Benim evliliğim yanlış kimseyi bu yanlışa sürüklemek istemiyorum dersin
Terbiyesiz kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış. İşte tipik kadın tribi

siz sevdiğinizle evlendiniz o evlenemedi diye kıskanmış bellki..anlatmayın sorunlarınızı..

Kendisi aile baskısıyla evlendi ya da evlenecek herhalde, onun kuyruk acısını çekiyor olabilir. Sebebi ne olursa olsun buram bırak kıskançlık kokan kelimeler...

Herkes görücü usulüyle, tanımadığı, istemediği insanlarla sırf ailesi istiyor diye evlensin o zaman, mutluluğun anahtarı bu demek ki. :confused:
Kendisi görücü usülü ile evlendi...Görücü usulü ile bir başka erkekle görüşmüştü kendisi onu istedi ama ailesi ona vermedi..
Bende söyledim zaten ona görücü usulüyle evlenenlerin hepsi mutlu mu diye?
Dediki ama onlar ana baba rızası alıyor, onlar mutsuz oluyorsa bu onların sınavı gibi bişey dedi
eee benim ki ne o zaman??
Tövbe tövbe kendini Allah tarafından torpilli mi zannediyor acaba?

Back
X