Double ikinci kadın!

Uf ben şok!
Ben..
Ne diyeceğimi bilmiyorum,
senin gibi bir hayatım var,
çalışmıyorum ve evdeyim..
Böyle şeyler duyunca,
artık şaşırmam diyorum,
ama malesef şaşırıyorum yine ...

Öğk midem kaldırmadı, kafam da almadı zaten anlamadım kafa da yormak istemiyorum
Genelde BANANE der geçerim bu durumlarda............

Oturup size bunları anlattı, dinlediniz. Üstelik ikinci bi görüşme daha ayarladınız.
Pes doğrusu

görüşmeyi kesersiniz olur biter.Kadının bütün sırlarını burda ifşa etmek etik değil bana göre.Ailenizin bireyi değil akraba değil size dert olacak biri değil sonuçta

İsim belirtmediğim için ifşa olmuyo. Ayrıca konuda da belirttiğim gibi anlatmak istedim sadece.

Oturup size bunları anlattı, dinlediniz. Üstelik ikinci bi görüşme daha ayarladınız.
Pes doğrusu

Şaşkınlığım ve onaylamayaşım yüzümden belli olmuştur diye tahmin ediyorum. İkinci buluşma planan bişey değildi. İnan insanlarla görüşmek için can atan biri değilim. Zaten yalnızlığa alışkınım. Bu konuda buna takılmış olmana anlam veremedim.

Yani sizin yerinize kendimi koydum aslında o yüzden buna takıldım . Bu tarz muhabbetlere girmeye bile cesaret edemezler kadın da ne edepsizmiş, utansa bari

olabilir çok mucizevi bir olay hayat değil
böyle insanlar ve hayatlar vardı şuan var ve yarında olmaya devam edecek

Bence hemen kes muhabbeti senin basinada bela olmasin dunya bu neme lazim kadin belliki bu yolun yolcusu.bide marifetmis gibi anlatmis yuzsuz utanmaz.ne isveler vardir simdi onda uzak durrr

Ben sasirmiyorum hic birseye
Neler duydum neler gördüm çünkü

Benim bir tanidigin arkadaşi,adam dogulu cokta zengin ,kizda dogulu ( neden dogulu diyorum onlarda,birkac evlik serbestya)
Adamun kinasi var dedi,aaa o evli degilmiydi dedim,evet dedi ama bunu seviyor karisinida birakamiyor,ayrilmak yokmus onlarda, kizin annesi bir tane daireye tav olmus baba vermemis,
Bunlarda sahte anne ,baba,nikah sahidi babayi kandırıyorlar ,kiz daha 19 yaşında dusunun yazikkj, ( beraber oldular diye evleniyor,öldürür lermis onu yoksa)
3 ay gecmeden adamin baska sevgilileri ortaya cikmisti en son ,bunun yanina arada ugruyordu

nikahsiz bebek ona yazik olmus,

Benmde sinif arkadasimin annesi evli bir adamla imam nikahli beraber adam kadini istemeye bile gelmis hattaa evli olduguda sonradan ortaya cikmis ama kadin yinede kabul etmis bile bile ama sorsaniz onlar namuslarina cok duskun

Bu tür konuları görünce artık! eskiden dallas diye bir dizi vardı onu anımsıyorum. dallas da neymiş bizim diziler öylesi dejenere ettiki kimi kesimi ah ahlak! ah haya!! nerdesin diyesim geliyor hele birde böylesi acınası ilişkilerini oturup komşularına pişkin pişkin anlatanlar yok mu!! Vah vah diyorum yüzü kızarmadan sizinle bu mevzuları paylaşana vahhhh vahhh

Butun yorumlari okumafim. Yazan oldu mu bilmiyorum ama, sizin de gelip duyduklarinizi yemeden icmeden burda anlatmaniz hos degil. Melek gibi degilsiniz yani.

Butun yorumlari okumafim. Yazan oldu mu bilmiyorum ama, sizin de gelip duyduklarinizi yemeden icmeden burda anlatmaniz hos degil. Melek gibi degilsiniz yani.

Yemeden içmeden değil konunun üstünden 1 hafta geçmiş. Ayrıca konuda da belirttiğim gibi içimde kalacağına buraya yazmak istedim. Ve isim belirtmedim ifşa etmedim. Onun yaşadıklarına kıyasla çok daha normal bi hayat yaşadığımı belirtmek için yazılmış bi cümle elbette kimse melek değil. Burda bi çok kişi kimseye anlatamadığı şeyleri buraya yazıyor ben şahit olduğum şeyi yazımca neden bu kadar rahatsız etti anlayamıyorum.

Çivisi çıktı çivisi dünyanın allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…