- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
hahahahSiteye naklen yayın yaparım
görüşmeyi kesersiniz olur biter.Kadının bütün sırlarını burda ifşa etmek etik değil bana göre.Ailenizin bireyi değil akraba değil size dert olacak biri değil sonuçta
Oturup size bunları anlattı, dinlediniz. Üstelik ikinci bi görüşme daha ayarladınız.
Pes doğrusu
Yani sizin yerinize kendimi koydum aslında o yüzden buna takıldım . Bu tarz muhabbetlere girmeye bile cesaret edemezler kadın da ne edepsizmiş, utansa bariŞaşkınlığım ve onaylamayaşım yüzümden belli olmuştur diye tahmin ediyorum. İkinci buluşma planan bişey değildi. İnan insanlarla görüşmek için can atan biri değilim. Zaten yalnızlığa alışkınım. Bu konuda buna takılmış olmana anlam veremedim.
Butun yorumlari okumafim. Yazan oldu mu bilmiyorum ama, sizin de gelip duyduklarinizi yemeden icmeden burda anlatmaniz hos degil. Melek gibi degilsiniz yani.
Suçlu ahlaksız kadın mı yani?
Onla bu haltı yiyen erkeklere ne demeli?
Çivisi çıktı çivisi dünyanın allah sonumuzu hayretsinbüyütme tabi ki
ama malesef işte, toplumun ezici çoğunluğu bu şeyleri çok normal görüyor. daha doğrusu kadını namussuz ilan ediveriyor (ki kadın şu anda imam nikahlı gelinlikli filan evlenmiş, namususz filan da görülmüyor olabilir) erkek zaten erkekliğine şan katmış oluyor. 2. eşini almış adam, adamlığı artmıştır!
bir yerde talep varsa arz da olur. bizde erkeklerde talep arş-ı alaya uzanıyor!
maalesef benim etrafımda eşini bulduğu fırsatta aldatan o kadar çok adam var ki, dışarıdan da kimse demez bu aldatır diye, bilmesem ben bile inanmam. Sadık adam görünce şaşırıyorum, aldatana değil. bu ev açanlar filan zaten aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?