Double ikinci kadın!

Vallahi senin yazdıgıni bile okurken kafam karıstı canim iyi anlamissin
Ben çok yanlış anlamışim meger.
peki bebek kimden onu bulabildin mi canım
orası muamma onu kadında dememiş arkadaşa ama bende merak ettim ilk eşten mi ondan sonraki sevgiliden mi yoksa imam nikahlıdan mı yoksa bir başkası daha olabilir mi

orası muamma onu kadında dememiş arkadaşa ama bende merak ettim ilk eşten mi ondan sonraki sevgiliden mi yoksa imam nikahlıdan mı yoksa bir başkası daha olabilir mi
2. Buluşma olsaydı o zaman açıklardı tuh merak ettik şimdi

Ay çok yanlış anlamışsın konuyu canım

Şimdi kadın 1 le evleniyo. Çocuk yapıyo adam aşdatıyo ayrılıyo.
2 ile önceden sevgiliymiş, 2 evli ve evliyken bu kadının peşinden koşuyo.
Bu arada kadın 3 ile sevgili ve 3 te evli. 3 e bana ev aç diyo adam kabul etmeyince 2 ile evleniyo(yani kendisi öyle diyo çünkü resmi nikah yok)
2 ile beraber şuan ve bebek 2nin.

beynimiz sulandı bizim

arkadaş şutlayarak iyi yapmamış bence burada bize malzeme çıkardı işte
Hahaha aynen öyle
Ikimizde yanliş anlamısız meger

Vallahi zeka oyunu gibi

Hahaha aynen öyle

Ikimizde yanliş anlamısız meger

Vallahi zeka oyunu gibi
şunu anladım benm aklm kadınsal entrikalara çalışmıyor ben platonik bile takılırken aman başkası olmasın da yüreğimdekini aldatmayayım diye bakan biriym sanki aldatma oluyor da adamın umrndaymş gibi

Şaşırdım mı? Tabi ki hayır
Mahkemenin gerekcesi de nikahsız birlikte yasayanlara hiçbir ceza hükmü uygulanmazken dini nikah yapıp resmi nikah yapmayanlara hapis cezasi verilmesinin eşitlik ilkesine aykiri olduğu yönünde. Ay hukukla ilgili bir sey olunca yazmadan duramiyorum :)) bu da ek bilgi olsun benden

şu açıklamayı okuyana kadar bende anlamadığımı fark ettim bebeğe üzüldüm....

Ben anladım kadın evli boşanmış su an da evli bir adamın metresi ama aklı bu önceki metresi olduğu (kapatması olmak için çabalamış bkz. Bana ev aç) adamda yani toplamda üç adam var boşandığı adamı da sayarsak tabi bu bizim bildiğimiz sayı

Ahahah aynen öyle bende az önce cocukluktan beri hayrani oldugum bi sanatcinin resimlerine bakıyordum. Kendimi kocamı aldatmıs gibi hissetttim kapattım
Sanki adam canlı kanlı yanımda tövbe tövbe

valla kadındaki mideyi filan bir yana koyarım ama cesaret de iyi cesaretmiş. bu kadının geçimini bu adamlar mı sağlıyor? bu şimdi gençtir güzeldir belki de acaba yarını düşünmüyor mu? veya yarın çocuğun babası olan adama bir şey olsa küt diye gitse..bu kadınla çocuğa ne olacak?
benim esas merak ettiğim ise erkekler
evlenirken bakire kadın alacam diye ölen geberen türk erkeği, kucaktan kucağa gezen bu kadınlara gayet ev açabiliyor gayet çocuk yapabiliyor, çok enteresan. evdeki karısı da beklesin herif gelecek. ne biliyim belki evdeki kadın maddi en ufak şey istese cıngar çıkartır...Evliyken yemez içmez başka kadınların peşinde koşar.
Biz kadını kınıyoruz, kınayalım. Ama erkekler şeylerinin doğrultusunda yaşasın ve onlara hiiiç bir şey olmasın- hatta kadın o.. olurken erkekler vay be "adam"a bak 2-3-5 tane kadını idare ediyor olsun. Burası çok acıklı.

Çünkü bu kal..ları ucrada saklıyorlar ilk yazdığına gelirsek ortada enayi çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…