- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
orası muammaVallahi senin yazdıgıni bile okurken kafam karıstı canim iyi anlamissin
Ben çok yanlış anlamışim meger.
peki bebek kimden onu bulabildin mi canım
2. Buluşma olsaydı o zaman açıklardıorası muammaonu kadında dememiş arkadaşa ama bende merak ettim ilk eşten mi ondan sonraki sevgiliden mi yoksa imam nikahlıdan mı yoksa bir başkası daha olabilir mi
2. Buluşma olsaydı o zaman açıklardıtuh merak ettik şimdi
orası muammaonu kadında dememiş arkadaşa ama bende merak ettim ilk eşten mi ondan sonraki sevgiliden mi yoksa imam nikahlıdan mı yoksa bir başkası daha olabilir mi
Anayasa mahkemesi resmi nikah olmadan dini nikah olamaz hükmünü iptal etti yani artık suç değilSuç mu gerçekten? o zaman ortalık neden seyyar o.....pu kaynıyor?
beynimiz sulandı bizimAy çok yanlış anlamışsın konuyu canım
Şimdi kadın 1 le evleniyo. Çocuk yapıyo adam aşdatıyo ayrılıyo.
2 ile önceden sevgiliymiş, 2 evli ve evliyken bu kadının peşinden koşuyo.
Bu arada kadın 3 ile sevgili ve 3 te evli. 3 e bana ev aç diyo adam kabul etmeyince 2 ile evleniyo(yani kendisi öyle diyo çünkü resmi nikah yok)
2 ile beraber şuan ve bebek 2nin.
Şaşırdım mı? Tabi ki hayırAnayasa mahkemesi resmi nikah olmadan dini nikah olamaz hükmünü iptal etti yani artık suç değilusagi91
Hahaha aynen öylearkadaş şutlayarak iyi yapmamışbence burada bize malzeme çıkardı işte
Ikimizde yanliş anlamısız megerAy çok yanlış anlamışsın konuyu canım
Bu arada kadın 3 ile sevgili ve 3 te evli. 3 e bana ev aç diyo adam kabul etmeyince 2 ile evleniyo(yani kendisi öyle diyo çünkü resmi nikah yok)
şunu anladım benm aklm kadınsal entrikalara çalışmıyorHahaha aynen öyle
Ikimizde yanliş anlamısız meger
Vallahi zeka oyunu gibi
Mahkemenin gerekcesi de nikahsız birlikte yasayanlara hiçbir ceza hükmü uygulanmazken dini nikah yapıp resmi nikah yapmayanlara hapis cezasi verilmesinin eşitlik ilkesine aykiri olduğu yönünde. Ay hukukla ilgili bir sey olunca yazmadan duramiyorum :)) bu da ek bilgi olsun bendenŞaşırdım mı? Tabi ki hayır
şu açıklamayı okuyana kadar bende anlamadığımı fark ettim bebeğe üzüldüm....Ay çok yanlış anlamışsın konuyu canım
Ahahah aynen öyle bende az önce cocukluktan beri hayrani oldugum bi sanatcinin resimlerine bakıyordum. Kendimi kocamı aldatmıs gibi hissetttim kapattımşunu anladım benm aklm kadınsal entrikalara çalışmıyorben platonik bile takılırken aman başkası olmasın da yüreğimdekini aldatmayayım diye bakan biriym sanki aldatma oluyor da adamın umrndaymş gibi
o tarz kadınlarda yaranıyor nasılda hemde var ya el üstünde tutuluyorlarAhahah aynen öyle bende az önce cocukluktan beri hayrani oldugum bi sanatcinin resimlerine bakıyordum. Kendimi kocamı aldatmıs gibi hissetttim kapattım
Sanki adam canlı kanlı yanımda tövbe tövbe
Harbi türk erkeği meğer ne severmiş kazık yemeyio tarz kadınlarda yaranıyor nasılda hemde var ya el üstünde tutuluyorlar
Bizde saçımızı süpurge etsek onlar kadar kıymetli olamayız heo tarz kadınlarda yaranıyor nasılda hemde var ya el üstünde tutuluyorlar
Atalarımız birşey biliyormuşta demiş o malum sözüBizde saçımızı süpurge etsek onlar kadar kıymetli olamayız he
iyi yemiş kazığı canımHarbi türk erkeği meğer ne severmiş kazık yemeyi
Çünkü bu kal..ları ucrada saklıyorlar ilk yazdığına gelirsek ortada enayi çokvalla kadındaki mideyi filan bir yana koyarım ama cesaret de iyi cesaretmiş. bu kadının geçimini bu adamlar mı sağlıyor? bu şimdi gençtir güzeldir belki de acaba yarını düşünmüyor mu? veya yarın çocuğun babası olan adama bir şey olsa küt diye gitse..bu kadınla çocuğa ne olacak?
benim esas merak ettiğim ise erkekler
evlenirken bakire kadın alacam diye ölen geberen türk erkeği, kucaktan kucağa gezen bu kadınlara gayet ev açabiliyor gayet çocuk yapabiliyor, çok enteresan. evdeki karısı da beklesin herif gelecek. ne biliyim belki evdeki kadın maddi en ufak şey istese cıngar çıkartır...Evliyken yemez içmez başka kadınların peşinde koşar.
Biz kadını kınıyoruz, kınayalım. Ama erkekler şeylerinin doğrultusunda yaşasın ve onlara hiiiç bir şey olmasın- hatta kadın o.. olurken erkekler vay be "adam"a bak 2-3-5 tane kadını idare ediyor olsun. Burası çok acıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?