- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
bizdeki de şey onlardaki de acaba onların ki altın kaplamamıBizde saçımızı süpurge etsek onlar kadar kıymetli olamayız he
Çünkü bu kal..ları ucrada saklıyorlar ilk yazdığına gelirsek ortada enayi çok
Dili bilmem de o adamın yaptığı binaların reklamı dönüyor çıktığı anda değiştiriyorum başka türlü fena boğuyorum ağzımı benim gibi başkaları da vardır illaki oğlum var benim onu kadının yaptığı namus kiri erkeğin yaptığı el kiri kafasıyla büyütmiycem kesinliklebu belki saklamıştır da Ali Ağaoğlu mesela kimi saklıyor ? onun birlikte olduğu kadınlara metres, kapatma şu bu laflar azır...Adama?
Farkında mısınız bunu yapan adamı tanımlayan 1 tane kelime yok dilimizde?
Dili bilmem de o adamın yaptığı binaların reklamı dönüyor çıktığı anda değiştiriyorum başka türlü fena boğuyorum ağzımı benim gibi başkaları da vardır illaki oğlum var benim onu kadının yaptığı namus kiri erkeğin yaptığı el kiri kafasıyla büyütmiycem kesinlikle
Ben bunlara erkek orosp.. diyorum çok da yakışıyorbu belki saklamıştır da Ali Ağaoğlu mesela kimi saklıyor ? onun birlikte olduğu kadınlara metres, kapatma şu bu laflar azır...Adama?
O neydi gıııııızMerhaba hanımlar,
Hani bazı insanlarla tanıştıktan sonra aslında ne kadar masum yaşıyormuşuz deriz ya, işte ben son 1 haftadır gerçekten melek gibi yaşıyormuşum diyorum.
Eşimin görevi sebebiyle hiç arkadaşımın dostumun olmadığı bi şehirdeyim, o yüzden size anlatıp en azından içimden atmış olacağım.
Dediğim gibi hiç arkadaşım yok ve çalışmıyorum. Dolayısıyla bütün gün evin içindeyim. komşumla bir iki defa öyle ayaknüstü sohbetim oldu, müsaitsen sana kahveye geliyim dedi eşim evdeydi ve çok müsait olmadığım için ertesi günü kararlaştırdık. Neyse hazırladım bişeyler geldi, sohbet muhabbet derken kendi hayatından bahsetmeye başladı.(Kınamıyorum asla ama anlatma ihtiyacı duyuyorum)
Kadın hamile, bebeğin babasıyla imam nikahı var. Adamın remi nikahı başka bir kadında, EVLİ adamla nişan kına, gelinlik damatlık giyinerek Evlenmiş. Tabi adam bu arada resmi nikahlı eşinden saklıyor durumu, kadın 4 ay sonra tesadüfen öğreniyo durumu kavga kıyamet terketmiş evi. 4 ay bu kadın tek yaşamış evde. Şuan adam bu kadınla yaşıyo boşanma davası açmış eşine. Bahsettiğim komşu kadının ikinci evliliği, kendisi aldatıldığı için ayrılmış ve aynı acıyı şuan başka bi kadına yaşatıyor. Asıl şaşırdığım ise adam boşandıktan sonra resmi nikah istememesi... Bunun sebebini ise sonraki buluşmamızda anladım; kadın bu adamla spontene EVLENMİŞ. Sevgilisine inat. Ve bahsettiğim kocasından önceki sevgilisiyle 5 yıl birlilteliği olmuş ve o da EVLİ!! Adam buna ayrı ev açmayınca bu da sinirlenip zaten peşinde koşan ve eski sevgilisi olan bebeğin babasıyla evlenmiş... Ve hala gönlü eski sevgilisnde..
Özet olarak evli bi adamla beraberken adam buna ev açmayınca başka bir evli adamla evlenmiş. Ve adamla resmi nikah yapmak istemiyor. İlişkimi kestim tabiki. Buraya yazıp içimde kalmamasını sağladım. Oh rahatladım.
Ve son olarak belirtmek istiyorum ki ; güven kontrolle sağlanır. Evli olduğumuz adamların ikinci bir hayatları olabilir. Yakalarsanız oyun gözünü!
Bunu yapan adam varya şer... en önde gidenidir canım.bu belki saklamıştır da Ali Ağaoğlu mesela kimi saklıyor ? onun birlikte olduğu kadınlara metres, kapatma şu bu laflar azır...Adama?
Sana niye anlatmis. Samimi de degilsiniz. Aferin mi diyecektin. Diger adami seviyor ama adam evli. Kendisi hamile. Cocugunun babasi karisini bogusuyor. Kiysin resmi nikahi bari yedigi haltlar bir ise yarasin. Yarin birgün adam yüz üstü birakmasin karnindaki günahsizi.
Böyle birini buluyum açıp bakıcam ne saklıyo oradabizdeki de şey onlardaki de acaba onların ki altın kaplamamı
hahahhBöyle birini buluyum açıp bakıcam ne saklıyo orada
İnsanlarla ilgili hemen hiçbir şey şaşırtmıyor beni artık...
Öyle bir dokunmuyor bile
Siteye naklen yayın yaparımhahahhbeni de bilgilendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?