Double ikinci kadın!

Çünkü bu kal..ları ucrada saklıyorlar ilk yazdığına gelirsek ortada enayi çok

bu belki saklamıştır da Ali Ağaoğlu mesela kimi saklıyor ? onun birlikte olduğu kadınlara metres, kapatma şu bu laflar azır...Adama?
Farkında mısınız bunu yapan adamı tanımlayan 1 tane kelime yok dilimizde?

Dili bilmem de o adamın yaptığı binaların reklamı dönüyor çıktığı anda değiştiriyorum başka türlü fena boğuyorum ağzımı benim gibi başkaları da vardır illaki oğlum var benim onu kadının yaptığı namus kiri erkeğin yaptığı el kiri kafasıyla büyütmiycem kesinlikle

büyütme tabi ki

ama malesef işte, toplumun ezici çoğunluğu bu şeyleri çok normal görüyor. daha doğrusu kadını namussuz ilan ediveriyor (ki kadın şu anda imam nikahlı gelinlikli filan evlenmiş, namususz filan da görülmüyor olabilir) erkek zaten erkekliğine şan katmış oluyor. 2. eşini almış adam, adamlığı artmıştır!
bir yerde talep varsa arz da olur. bizde erkeklerde talep arş-ı alaya uzanıyor!

maalesef benim etrafımda eşini bulduğu fırsatta aldatan o kadar çok adam var ki, dışarıdan da kimse demez bu aldatır diye, bilmesem ben bile inanmam. Sadık adam görünce şaşırıyorum, aldatana değil. bu ev açanlar filan zaten aklım almıyor.

Ben bunlara erkek orosp.. diyorum çok da yakışıyor

Sana niye anlatmis. Samimi de degilsiniz. Aferin mi diyecektin. Diger adami seviyor ama adam evli. Kendisi hamile. Cocugunun babasi karisini bogusuyor. Kiysin resmi nikahi bari yedigi haltlar bir ise yarasin. Yarin birgün adam yüz üstü birakmasin karnindaki günahsizi.

O neydi gıııııız

Bunu yapan adam varya şer... en önde gidenidir canım.

Valla canım bende aynısını söyledim hatta ölüm var çocuk nolucak dedim de resmi nikahı istememesinin sebebi bence ayrılık kolay olsun diye. Çünkü anladığım kadarıyla aklı eski sevgilisinde... Neresinden bakarsan bak akıl almıyo.

görüşmeyi kesersiniz olur biter.Kadının bütün sırlarını burda ifşa etmek etik değil bana göre.Ailenizin bireyi değil akraba değil size dert olacak biri değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…