Double ikinci kadın!

Kimin eli kimin cebinde

Allah, bu pislik heriflerin cezasını versin.

Bu kadınla komşuluğu da kes kardeşim. Kapina bacana yaklaştırma.. Bi de gelmiş henüz tanıştığı birine rahat rahat anlatmış yediği haltları ya

Ben de eşimin işi sebebiyle istanbuldan şark a gittiğimde öyle şeyler görmüştüm ki... 3 sene hayret duygularıyla yaşadım. Tasra kesimi ne kadar istanbula büyük ve içinde herşeyi barındırıyo gözüyle baksa da, inanın ben orda şahit olduklarımın hiç birini ist da görmedim de duymadım da.. hala kumalık zihniyetinin, zorla akraba evliliklerinin ve gurbetçilerin hem yurtdışında resmi nikahlı hem de memleketlerinde bir de annesine baktırmak için imam nikahlı olmak üzere 2 eşli olduklarını gördüm. inanın bana 7-8 yaşına gelip te 1 kere babasını görmemiş çocuklar ve büyük umutla orada evli olduğunu bildiği eşinin bi zahmet yıllardır yurtdışından 1 günlüğüne bile gelmesine razı olan kadınlar tanıdım .

tövbe Allah ım sen koru..
benim de bir yakınımın iş yaptığı bir adam var. Türk. burada evli ve 3 mü 4 mü ne çocuğu var.
bir de Bulgaristan da evli orada da bir kaç tane çocuğu var ve adam buradaki karısından ölümüne korkuyor öğrense oyar onu

Yani büyük konuşmak istemiyorum ama asla görüşmeyi dğşünmüyorum. Tv yi bile minimum seste açıyorum evde olduğumu anlayıp gelmesin diye.
Gelirse de şöyle eşim seninle gorusmeme izin vermiyo kusura bakma de ya da ben görüşmek istemiyorum de canım allah korusun böyle kadın ve erkeklerden hepimizi

Kimseyi kınamak istemiyorum ki basıma gelmesin, cunku hayatımda kimi kınadıysam yaşamışımdır çoğunlukla. Bu örnekler az rastlanır degil, kimisi evleniyor kimisi kadını çocukla bırakıyor, kimisi boşanıyor kimisi boşanmıyor. Yani herkes farklı seyler yasıyor Allah kimsenin başına vermesin. Baska bisey diyemiyorum.

Bahane bulmaya gerek yok bence. Asikar tavrını göstersin konu sahibi. Soğuk davransin. O pislikleri yaparken utanmıyor da, biz tepki verirken mi utanacagiz, cekinecegiz ?
O herife de selam sabah vermemeli. Bilmeliler hissetmeliler ki, bunlar toplumda kesinlikle kabul edilemez davranışlar.

Şimdi aman bize ne diyenler olacak. Bu benim şahsi gorusum, ben yakinimda yoremde böyle insan istemem. Komşu da olmasın, bir alışverişim de...

İnan bende hiç bilmiyorum sanırım bu ona göre çok normal. Geçen gün yemeğin dibini tutturmuşum der gibi rahat anlattı. Yada içini döküp benden destek bekledi bilemedim....

Nasıl kadınlar var yarabbim.
Kadın dünyaya evli erkekleri ayartmak için gelmiş resmen.
Nefret ediyorum nefret, duydukça daha çok nefret.
Nikah da istemiyor haspam ee napsın tabii, sıkılınca başka evli adama avına çıkacak.
Gözü dışarda olan erkekler bir yana, bu kadınlar beni çileden çıkarıyor. Daha çok kızıyorum kadına!
Çünkü ben de kadınım!
Yakıştırmıyorum hemcinsime, kadınız biz yaa kadın, ar namus, asalet, özgüven, saygınlık......... Daha bir çokşey, bize yakışan bunlar yahu, bu çarpık hayatlar değil.
Kahrolsunlar dilerimki,beter olsunlar.

Zaten görüşmeyi düşünmüyorum bir daha. Adamı hiç görmedik.. belki denk gelmedik belkide burda yaşamıyo bilemiyorum...

Yok ya şaşırmadım. Insan çünkü, dünyanın en iğrenç yaratiklariyiz.

Reactions: KV_
dikkat et senin kocanı da kapmasın
O yüzden hiç dışarı yollamıyorum
Korkuyorum
O yüzden Antalya ya bir haftalığına yolladım
Kız yoksa sende şu eski sevdiğinle birşeyler yaşadında haklı görerek kendi vicdanını mi rahatlatiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…