Double ikinci kadın!

ilgilenmiyorum zaten ilgilenen kişiler buraya konu açanlar sanki hiç yok ortada böyleleri ve biz hiç duymadık bilmiyoruz
ben hiç duymadım böyle bi olay ve kusura bakmayın sizin gibi ''az da o yapsın'' gibi cümleler kuramayacağım

Okurken beyin devrelerim yandı,bu nasıl hayat yaaaa,hiç mi sonlarını düşünmüyor bu kadınlar,doğacak çocuğa acıdım....

sen niye demek istediğimi anlamamazlıktan geliyorsun o kadar kötü erkek varken ayy kadın şunu yapmış double felan etrafta böyle erkekler varken böyle kadınların olması neden anormal ki

İnan bende hiç bilmiyorum sanırım bu ona göre çok normal. Geçen gün yemeğin dibini tutturmuşum der gibi rahat anlattı. Yada içini döküp benden destek bekledi bilemedim....
Pek desteklenecek bir durum yok ortada. Yani helal lann negzeell yapmissin yuru bee kadin diyecek halin yok ya

Bu kadar acilmis sana. Ailesi ne demis? Anlatmadi mi? Yani ailesi biliyor mu adaminevli oldugunu acaba?

sen niye demek istediğimi anlamamazlıktan geliyorsun o kadar kötü erkek varken ayy kadın şunu yapmış double felan etrafta böyle erkekler varken böyle kadınların olması neden anormal ki

Bu olayı bana anlatan bi erkek olsaydı da konuyu açardım. Burda amaç namus bekçiliği vs değil. Sadece uzak olduğum bi hayatla karşılaştım şaşırdım ve paylaştım.

Reactions: KV_
ben eski sevdiğimden hiç rahatsız değilim iyiki onunla tanışmışım ne çok seyler ögrendim ben ondan, senin kocada senden çok sey öğreniyor buradan okuyoruz

Bu olayı bana anlatan bi erkek olsaydı da konuyu açardım. Burda amaç namus bekçiliği vs değil. Sadece uzak olduğum bi hayatla karşılaştım şaşırdım ve paylaştım.
paylaşırken karnındaki bebek için tek bir kelam etmemişsin merhamet adına

Pek desteklenecek bir durum yok ortada. Yani helal lann negzeell yapmissin yuru bee kadin diyecek halin yok ya

Bu kadar acilmis sana. Ailesi ne demis? Anlatmadi mi? Yani ailesi biliyor mu adaminevli oldugunu acaba?

O da ilginç bi konu; bütün ailesi biliyor. Babası vefat etmiş. Amcaları vs gelmiş imam nikahına. Hatta adamın aileside(anne baba kardeş vs) öğrendikten sonra tepki vermemiş gelip gidiyorlarmış. Yani bana anlattığı kadarıyla herkes normal karşılamış... Yani kadının anlattığı durum bu.

Wow... Tam bir pembe dizi, Aşk-ı Memnu'ya fark atar.

Şaka bir yana, şok oldum. bir o kadarda kafam karıştı.
Maşallah kadında iyi bir mide varmış.
Ve bunu anlatacak cüret...

Demekki aile yadırgamadığı için onlarda normal bir durum bu.
Bu şekilde yaşamak garipsenmiyor...
Enteresan...

İlk görüşmede neden anlatır ki bir insan bu kadar rezil durumları demekki kendisine hiç rezil gelmiyor.

Aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...

Ilgincmis hakikaten.
Cocuk olunca belki kimse ses cikarmadi..

niye bu kadar detay veriyorsunuz
kadın haklı haksız demiyorum başkalarının hayatını bu kadar ortaya dökmemelisiniz diyorum
arkadaşınız yok dedikodu yapamamışsınız binlerce okuyanı olan bir platformda paylaşıyorsunuz. doğru değil.

Devrelerim yandı resmen. Yalnız anlamadığı şey, daha yeni tanıdığı bitine tüm hayatını niye döküyor ki bu kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…