- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
ben hiç duymadım böyle bi olay ve kusura bakmayın sizin gibi ''az da o yapsın'' gibi cümleler kuramayacağımilgilenmiyorum zaten ilgilenen kişiler buraya konu açanlar sanki hiç yok ortada böyleleri ve biz hiç duymadık bilmiyoruz
sen niye demek istediğimi anlamamazlıktan geliyorsun o kadar kötü erkek varken ayy kadın şunu yapmış double felan etrafta böyle erkekler varken böyle kadınların olması neden anormal kiO yüzden hiç dışarı yollamıyorum
Korkuyorum
O yüzden Antalya ya bir haftalığına yolladım
Kız yoksa sende şu eski sevdiğinle birşeyler yaşadında haklı görerek kendi vicdanını mi rahatlatiyorsun
Pek desteklenecek bir durum yok ortada. Yani helal lann negzeell yapmissin yuru bee kadin diyecek halin yok yaİnan bende hiç bilmiyorum sanırım bu ona göre çok normal. Geçen gün yemeğin dibini tutturmuşum der gibi rahat anlattı. Yada içini döküp benden destek bekledi bilemedim....
sen niye demek istediğimi anlamamazlıktan geliyorsun o kadar kötü erkek varken ayy kadın şunu yapmış double felan etrafta böyle erkekler varken böyle kadınların olması neden anormal ki
ben eski sevdiğimden hiç rahatsız değilim iyiki onunla tanışmışım ne çok seyler ögrendim ben ondan, senin kocada senden çok sey öğreniyor buradan okuyoruzO yüzden hiç dışarı yollamıyorum
Korkuyorum
O yüzden Antalya ya bir haftalığına yolladım
Kız yoksa sende şu eski sevdiğinle birşeyler yaşadında haklı görerek kendi vicdanını mi rahatlatiyorsun
paylaşırken karnındaki bebek için tek bir kelam etmemişsin merhamet adınaBu olayı bana anlatan bi erkek olsaydı da konuyu açardım. Burda amaç namus bekçiliği vs değil. Sadece uzak olduğum bi hayatla karşılaştım şaşırdım ve paylaştım.
Pek desteklenecek bir durum yok ortada. Yani helal lann negzeell yapmissin yuru bee kadin diyecek halin yok ya
Bu kadar acilmis sana. Ailesi ne demis? Anlatmadi mi? Yani ailesi biliyor mu adaminevli oldugunu acaba?
O da ilginç bi konu; bütün ailesi biliyor. Babası vefat etmiş. Amcaları vs gelmiş imam nikahına. Hatta adamın aileside(anne baba kardeş vs) öğrendikten sonra tepki vermemiş gelip gidiyorlarmış. Yani bana anlattığı kadarıyla herkes normal karşılamış... Yani kadının anlattığı durum bu.
paylaşırken karnındaki bebek için tek bir kelam etmemişsin merhamet adına
O da ilginç bi konu; bütün ailesi biliyor. Babası vefat etmiş. Amcaları vs gelmiş imam nikahına. Hatta adamın aileside(anne baba kardeş vs) öğrendikten sonra tepki vermemiş gelip gidiyorlarmış. Yani bana anlattığı kadarıyla herkes normal karşılamış... Yani kadının anlattığı durum bu.
yazdıklarınız dedikodudan öteye geçememiş ondanNe diyebilirim ki? Bebek yani annesini babasını seçemiyo. Umarım güzel bi hayatı olur. Konu ne ara bebeğe geldi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?