Double ikinci kadın!

Şerefsiz olduğunu ballandıra ballandıra anlatma modası erkeklerden kadınlara geçmiş. Geçmiş de biz diğer kadınlar o modaya uyamadık. Ne demeliydik? Yürü koçum, elinin kiri onlar. Nasıl da idare ediyor iki adamı bee falan mı? Sizden de öyle bir tepki bekledi herhalde. Anlatmasının altında yatan başka bir neden bulamadım. Dedikodu olacağını bile bile hem de.

Ben iki güne bir kocamin acayip dedikodusunu yapıyorum
Almadığım günahı kalmadı adamın
Sayemde cennete gider

Saflıktan kasıt böyle şeylerin etrafında olmaması ise kesinlikle öyle...
şöyle söyleyim kaybedecek bir şeyi olmayan insanlardan her türlü pislik beklenir yeterki bu noktaya gelsinler.kadın o noktaya gelmiş insanlardan sadece biri

Reactions: KV_
Ciziyim dedim cizemedim.
Kafam o kdr basmiyor yane.

Konu sahibi bunlari anlattiginda kadina ne tepki verdin cok merak ettim.

Konu sahibi bunlari anlattiginda kadina ne tepki verdin cok merak ettim.

Önceki yorumlarda da bi arkadaş sormuştu ona olan cevabımı aynen kopyalıyorum ;

Valla ben hayatımda ilk defa böyle bir olay dinlemenin verdiği şaşkınlıkla bana bi kal geldi. 'aaaa' falan demekten pek bi tepki veremedim. Yazık kadınlara keşke önce boşansalardı falan gibi şeyler söyledim. Aslında burda aldatılan kadınların konularının bir çoğunu okurken aklımdan nasıl cümleler geçirirdim bi gün bi arkadaşım böyle bi olaya sebebiyet verirse diye ama o kurduğumcümleler kadın anlatırken hiç aklıma gelmedi..

Kusura bakma gormemisim. Bende düşündüm kendimi yerine koydum ne cevap verecegimi bilemezdim o yuzden sorayim dedim.

Kusura bakma gormemisim. Bende düşündüm kendimi yerine koydum ne cevap verecegimi bilemezdim o yuzden sorayim dedim.

Yani insan sonradan düşününce aklına bambaşka cümleler geliyo ama ben genel olarak şaşırdığım bi olay karşısında çok konuşamayan bi insanım. Söylemem gerekenler o gece yatarken gelir aklıma.

Bence kınayın kınamazsak normalleşir ve asıl ozaman bizim başımıza gelir böyle bir ahlaksızlık kınanmayacak ayıplanmayacak da ne yapılacak
Bence kendinizi ve kocanızı uzak tutun o kadından

Bir de tanışır tanışmaz bunları anlattı!! Pişkinliğe gel. Millet artık fena sapıttı!!

aman ha bi daha görüşme o kadınla sakın. özellikle kocanı uzak tut. he bu arada ben olsam derdim ki ''ayol kocam diyip durma şu adama bana gülme geliyor sen resmen metres hayatı yaşıyorsun ne kocası'' der eziklerdim bi güzel.

Öyle şaşırtıcı şeyler duyar görür oldum ki annem bana geliyordu minibüste kadın ayaktaymış kızını anneme vermiş kızı çok açım anne demiş sonra yanındaki kalmış annemin yanına oturmuş kadın
Ağlaya ağlaya anlatmış kocamı yengemle bastım duyuyordum gidecek yerim yoktu katlandım ama gözümle görünce aldım kızı çıktım sığınma evine gideceğim demiş ;(
durumu da yokmuş

Annem para vermek istemiş teyze bugün sen versen ne olur ki demiş
Artık hiçbirşeye şaşırmaz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…