Ben iki güne bir kocamin acayip dedikodusunu yapıyorumyok artık. o zaman buraya konu açan herkes dedikodu yapıyor öyle mi?
genelde dertlerimiz insanlardan kaynaklı olur. konu sahibi anlatmış çünkü bu durumda melek gibi hayat yaşadığını düşünmüş. benim anladığım kadarıyla demek istediği; ne kadar kötü insanlar var ve insanlar birbirine nasıl kötülük yapabiliyor.
yine sizin yprumunuzu alıntı yaptım. kasıtlı bişey değil.
şöyle söyleyim kaybedecek bir şeyi olmayan insanlardan her türlü pislik beklenir yeterki bu noktaya gelsinler.kadın o noktaya gelmiş insanlardan sadece biriSaflıktan kasıt böyle şeylerin etrafında olmaması ise kesinlikle öyle...
bence kadın akıllı erkekleri çözmüşEvli adam fetişisti..
Çizilmiş hali önceki yorumlarda var çokta güzelCiziyim dedim cizemedim.
Kafam o kdr basmiyor yane.
Konu sahibi bunlari anlattiginda kadina ne tepki verdin cok merak ettim.
Kusura bakma gormemisim. Bende düşündüm kendimi yerine koydum ne cevap verecegimi bilemezdim o yuzden sorayim dedim.Önceki yorumlarda da bi arkadaş sormuştu ona olan cevabımı aynen kopyalıyorum ;
Valla ben hayatımda ilk defa böyle bir olay dinlemenin verdiği şaşkınlıkla bana bi kal geldi. 'aaaa' falan demekten pek bi tepki veremedim. Yazık kadınlara keşke önce boşansalardı falan gibi şeyler söyledim. Aslında burda aldatılan kadınların konularının bir çoğunu okurken aklımdan nasıl cümleler geçirirdim bi gün bi arkadaşım böyle bi olaya sebebiyet verirse diye ama o kurduğumcümleler kadın anlatırken hiç aklıma gelmedi..
Kusura bakma gormemisim. Bende düşündüm kendimi yerine koydum ne cevap verecegimi bilemezdim o yuzden sorayim dedim.
iyi yapmış hep erkekler mi yapacak
Öyle şaşırtıcı şeyler duyar görür oldum ki annem bana geliyordu minibüste kadın ayaktaymış kızını anneme vermiş kızı çok açım anne demiş sonra yanındaki kalmış annemin yanına oturmuş kadınMerhaba hanımlar,
Hani bazı insanlarla tanıştıktan sonra aslında ne kadar masum yaşıyormuşuz deriz ya, işte ben son 1 haftadır gerçekten melek gibi yaşıyormuşum diyorum.
Eşimin görevi sebebiyle hiç arkadaşımın dostumun olmadığı bi şehirdeyim, o yüzden size anlatıp en azından içimden atmış olacağım.
Dediğim gibi hiç arkadaşım yok ve çalışmıyorum. Dolayısıyla bütün gün evin içindeyim. komşumla bir iki defa öyle ayaknüstü sohbetim oldu, müsaitsen sana kahveye geliyim dedi eşim evdeydi ve çok müsait olmadığım için ertesi günü kararlaştırdık. Neyse hazırladım bişeyler geldi, sohbet muhabbet derken kendi hayatından bahsetmeye başladı.(Kınamıyorum asla ama anlatma ihtiyacı duyuyorum)
Kadın hamile, bebeğin babasıyla imam nikahı var. Adamın remi nikahı başka bir kadında, EVLİ adamla nişan kına, gelinlik damatlık giyinerek Evlenmiş. Tabi adam bu arada resmi nikahlı eşinden saklıyor durumu, kadın 4 ay sonra tesadüfen öğreniyo durumu kavga kıyamet terketmiş evi. 4 ay bu kadın tek yaşamış evde. Şuan adam bu kadınla yaşıyo boşanma davası açmış eşine. Bahsettiğim komşu kadının ikinci evliliği, kendisi aldatıldığı için ayrılmış ve aynı acıyı şuan başka bi kadına yaşatıyor. Asıl şaşırdığım ise adam boşandıktan sonra resmi nikah istememesi... Bunun sebebini ise sonraki buluşmamızda anladım; kadın bu adamla spontene EVLENMİŞ. Sevgilisine inat. Ve bahsettiğim kocasından önceki sevgilisiyle 5 yıl birlilteliği olmuş ve o da EVLİ!! Adam buna ayrı ev açmayınca bu da sinirlenip zaten peşinde koşan ve eski sevgilisi olan bebeğin babasıyla evlenmiş... Ve hala gönlü eski sevgilisnde..
Özet olarak evli bi adamla beraberken adam buna ev açmayınca başka bir evli adamla evlenmiş. Ve adamla resmi nikah yapmak istemiyor. İlişkimi kestim tabiki. Buraya yazıp içimde kalmamasını sağladım. Oh rahatladım.
Ve son olarak belirtmek istiyorum ki ; güven kontrolle sağlanır. Evli olduğumuz adamların ikinci bir hayatları olabilir. Yakalarsanız oyun gözünü!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?