Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ben 32.haftadayım.Benim bile akşamları çok çok hafif adet sancısı gibi girip çıkıyor.2-3 kere oluyor geçiyor..Yalancı sancı diyorlar internette biraz araştırdım..Allah sağlıklı sıhhatli bebğini kucağına almanı nasip etsin..cümlemizinn:)

ayy canlarım az bir süreniz kalmış..

benim daha 4 buçuk ay var

Allah hepinizin , hepimizin yardımcısı olsun
:Saruboceq:

slm kızlar,
bende nasipse 23 marta kadar doğum yapmış olacağım inşallah:)hepiniden dua bekliyorum nasipse normal doğum yapmayı istiyorum

ayy az kaLmışşş..
hayırlısıyla canım. bende 33. haftamdayım,arada doğum korkusu benıde sarıyor. normal düşünüyorum fakat bebiş ne düşünüyor bilmiyorum:)

senağlamabenim de günüm doldu ama bebişim gelmiyo

bende 33. haftadayım doğumu düşündükçe korkuyorum.bu yüzden doğumla ilgili haberler okumuyorum daha çok korkmamak içineyvahedigeldismile geceleri sırt ağrılarım arttı, akşamları okadar ağırlık çöküyor ki üzerime kendimi sırt üstü düşmüşte kalkmaya çalışan böcekler gibi hissediyorum:roflol:

kızlar bizde 38. haftadayız ben çok heyecanlıyım umarım 1 hafta içinde doğar çünkü babamız evimizde mardinde bizse benim memleketim izmirdeyiz ve babamız yarın 1 haftalığına izmire geliyor dua edinde burdayken oğlunu kucana alıp dönsün

MERHABA
ben de son haftalardayım 38 olduk bugünlerde geçen hafta doktorum bana da henüz tam olarak kanala girmemiş dedi. ara sıra sancılarım da oluyor, hafif adet sancıları gibi. ama kanala girdi mi girmedi mi merak ediyorum. acaba anlaşılır mı kanala girdiği bilen varsa lütfen söylesin. ben günde yarım ya da 1 saat yürümryr çalışıyorum faydası olur mu bilmem ama. ne yapsak da bebişleri kanala soksak :))

bnde öle hıssedıyorum eşim guluo hatta bı yatıyorum kalkmak ıçın debelenıp duruyorum:roflol:

bende 39+4 oldum kızlar...daha bebeişten tık yok.nezaman doğar ya?inşallah bu iki gün içinde olmaz çünkü doktorum yurtdışına çıktı.epidural normal doğum düşünüyorum.var mı benim gbi son günlerini bekleyeeeenn??

ben daha 33 haftalıkım ama heyecanlıyım 22-23 temmuzda sezeryan olucak kısmetseee herkese hayırlı doğumlar

benim daha 33 haftam dolmadı bile sezeryan olcam ama tarihi belli değil

ayın 15 inde gidicem o zaman belki belli olur

bende 37 haftadayım
sezeryan olucam ama daha günümü vermedi doktorum
heralde 38 bitiricez öyle alıcak ameliyata:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…