Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bizimde az kaldı sayılır artık...36.haftamızdayız heyecanla bekliyoruz...Son günler evet daha ağır ve zor geçiyor...Hayırlısı ile alırız inş.bebişlerimizi kucaklarımıza...

bende 33 deyim bende normal doğum yapacak cesaret yok valla doktorum 38 bitiminde alsın diye duacıyım çok sabırsızlanıyourm artık prensesime kavuşmak içinnn :)

Bizimde 35. haftamız bitti.. 36 haftamıza girdik.. hayırlısıyla bir kavuşsaydım kızıma :Saruboceq:

Ben de 31. haftadayımmm. Normal doğum ( epiduralli ) istiyorum , Bakalım ne zaman gelicek. :))

mrb hanımlar benimde 12 günüm var.havalarında sıcaklığıyla iyice zorlaşmaya başladı.artık bir an önce doğum yapmak istiyorum.sanki çocuğum bir yerlere gitmişte onu bekliyomuş gibi bir özlem var içimde.gün yaklaştıkça sabırsızlanıyorum.bir yanda da doğum stresi var tabi.stresim bebeğime veya bana bişey olmasından yana.Allah hepimizi sağ salim bebeğimize kavuştursun...:CüvCüv:

benimde doğuma çok az kaldı ve akşamları çok kasılma oluyo karnım sanki yerçekimi kuvvetine karşı koyamıyormuş gbi aşağıya doğru çekiliyor acayip rahatsız ediyoor beni. karnımın bir tarafı sertleşiyor sonra yavaş yavaş düzelyor sonra başka yerde, sonra bi tane daha...
bunlar yalancı kasılmalarmış sizce doğum çok yakın ondan mı böyle oluyor acaba?

doğumuma artık 12 gün var 38+2deyim.Bebişimin biran önce gelmesini bekliyorum.benim ki erkek galiba bizi bekletecek ama umarım bu günlerde gelir.

doğumuma artık 12 gün var 38+2deyim.Bebişimin biran önce gelmesini bekliyorum.benim ki erkek galiba bizi bekletecek ama umarım bu günlerde gelir.

38. haftaya kadar belli olmadı mı cinsiyeti ??? pardon erkekten sonra virgül olmadığı için yanlış anlamışım. kusura bakma

benimde doğum temmuzun 19 da, sabırsızlıkla bekliyorum....Hayırlısıyla gelsin kuzucum..

allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla bebişlerinizi insallah kucaklarınıza alırsınız 25 temmuzdada ben bekliyorum kızımı kucağıma almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…