Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim biraz daha var fakat yine de yazmak istedim...bugün tam 30 haftalığım....ağırlaşmalar şimdiden başladı...normal mi bilemiyorum....göbeğimi bacağımın arasında hissediyorum....bilmiyorumkismile öyle farklı bir duyguymuş ki yaşanmadan bilinmiyor sahiden....çok sabırsızlanıoyrum acaba sağlıklı olacak mı diye de endişeleniyorum....sonuçta rahim içindekini Allah'tan başka kimse bilemiyor....Allah herkese sağlıklı evlatlar versin....

biz de 35.haftadayız, RABBIM hayırlısıyla sag saglım kucagımıza almayı nasıp etsın inş..hamılelıgın her ayı ayrı bır heycan yaa hihoyyyt ALLah isteyen herkese bu duyguları yasatsın...yaklastıkca zaman gecmıyor gıbı gelıyor ınsana..bakalım hayırlısı beklenen gun gelecek inş..

kızlar allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın öncelikle... yeni anne olmuş biri olarak mutlaka ama mutlaka size destek olacak birileri yanınızda bulunsun ve doğum yapana kadar sürekli dinlenip enerji toplayın çok ihtiyacınız olacak hayırlı doğumlar dilerim:)

benimde doğum temmuzun 19 da, sabırsızlıkla bekliyorum....Hayırlısıyla gelsin kuzucum..

bak burdada karsılasıyoruz temmuz annelerınde gorusuyorduk genelde
benımde 27 temmuzda az kaldı

dedıgın cok dogru ınsanın aklına bın turlu sey gelıyo
Allah herseyın hayırlısını ve saglıklısını versın ınsallah

bende 35. içindeyim az mı kaldı neee??

zaman geçmek bilmiyorrr
sempatiksalakcinni

kız sen dogurmadınmı

bende ck korkuorum 33.haftadayim sevinc korku mutluluk merak .. hepsi bi arada allah hepimizin yardimcisi olsun

38 haftalık oldu kızım gününü dolduracak diyor doktorumuz son 2 - 2,5 haftamız kaldı ama gerçekten insan meraktan ölecek gibi oluyor.. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..)

37. Haftaya girdik bugün ve sat a göre 28 günümüz kaldı ha geldi ha gelecek derken zor da olsa kavuşma vaktine az kaldı çok heyecanlıyım bir yanım gelsin artık derken bir yanım az daha bekle iyice hazır olunca gelir diyo sağlıkla gel bebişim demekten ve beklemekten başka çaremiz yok heyecan ve merakla kızçemin yolunu gözlüyoruz

yaaa bende çok heyecenlıyım 31 haftalık bebişim heyecenlan maya başladım burada sizlerle paylaşmak zamanımın geçmesine yardım cı olur....allah hepimizi n meleklerini sagsaglim kucagımıza almak nasip eylesin...

mrb benim kuzucuğumda 31 haftalık henüz, haftaya kontrolümüz var işlhh herşey yolundadır
allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ve doğumlarımızda kolay olsun işlhh.

bende bugun 37 girdim ´soranlara bu ayin sonu diyorum o kadar ki istiyorumki gelsin bazen resmen ayak larini öyle bir tekme atiyorki elimle dokunabiliyorum buda beni daha heyecanlandiriyor bol bol yürüyüs yapyiorum ki erken cikip gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…