Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
şu 2 gündür kasıklarımda ağrı var bugün 4 kez şiddetlendi yürüdüğümde aşağı doğru inanılmaz ittiriyor çıkıcakmış gibi o yüzden çok yürüyemiyorum :)yoklamaya başladı beni daha öncedende vardıda bukadar deildi hayırlısıyla gelirler işallah...heyecan dorukta...:teytey:

benimde bugun adet sancisi gibi hafif bir agri geldi bilmiyorumya birde nasil bir agriyla karsilasacagimi dahada heyecan verici

bende 32+2 deyim ve ilk gebeliğim.hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum eyvahedigeldismile

kızlar 37. haftamdayım çok şükür bu sabah aynı adet olduğum zamanlardaki gibi sıcak bir ağrı var karnımda ara ara yokluyo sanırım sabahta nişan geldi yani öyle sanıyorum çamaşırım renkliydi seçemedim eminde olamadım nişan gelince iki gün içinde doğum oluyo diyolar nişan gelirken öyle ağrı falan oluyomu bilgisi olan varmı

kızlar tüm doguma hazırlanan annelerimizi Allah kurtarsın saglıkla...
hepimiz birbirimize dua edelim..

39.haftadayız.son zamanlar geçmek bilmiyor.inş çok bekletmez ve sağlıkla gelir kızım.herkese hayırlı doğumlar.

39.haftadayız.son zamanlar geçmek bilmiyor.inş çok bekletmez ve sağlıkla gelir kızım.herkese hayırlı doğumlar.

hayırlısıyla işallah kucağınıza alırsınız azcık kalmış kolay doğumlar diliyorum allahın izniyle işallah...

biz de 39+2 deyiz...zamanın geçmek bilmediği konusunda sana öyle çok katılıyorum kiii..bir yandan kızım vaktinde gelsin diyorum bir yandan da onu hayırlısıyla bir an önce kucağıma almak istiyorum..
Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Benim doğumum da böyle başlamıştı.Karın ağrısının doğum ağrısı olacağını hiç duymamıştım.o gün doğum yaptım

37 -2 günlük oldu bebisim zaman gecmyior sanki hemen gelsin istiyorum kizimin tek yaptigim artik k.külübünde gezinmek okudukca daha cabuk gelsin melegim istiyorum cok sabirsiz biri oldum ciktim allah saglikli bir sekilde kolay bir dogumla tüm hamilelere nasip etsin bebislerini saglikli bir sekilde kucagina almayi

1 ekimde epidural sezeryan olacagım.acayip merak ve korku var.ne olcak ne bitcek..37+3 üm.ama ara ara agrım oluyor..

benim bir aydır sancılarım var zaten doktorum heran doğum olabilir diyor.sancılara alıştım nasıl anlıycam ki doğum sancımın başladığını.korkularımda başladı malesef suyumdada hiç azalma olmamış

normalde 36+4 üm muayeneye gittim bebeğim 37+1 günlük çıktı nstde sancılarım çıktı.haftaya glebilir dedi iyice heyecan bastı...bu hafta içinde nişan gelirse korkma dedi...:)hayırlı doğumlar herkese bir avazda işallah.:teytey:

ben de 36 haftalık hamileyim. artık evdeyim ve çalışmıyorum. bu yüzden sanırım daha da heyecanlanıyorum. tüm gün bebeğim için, doğum hakkında araştırmalar yapıyorum ve günler hemen geçsin de bebeğimi kucağıma alayım diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…