Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim daha üç ayım var ama yorumları okuduka heycanlanıyorum,altı ay çok hızlı geçti sanki inşallah devamıda öyle gelir.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum

ben de 34. haftanın ıcındeyım kızlar, ve evet gecmiyo ..aydım saydım 1 ay 1 hafta vardı . şimdi saydım gene aynı :)

Ben de 30. haftama girmiş bulunuyorum. Hem çok mutluyum hem heyecanlı sempatiksalakcinni
Bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum

bende 38-2 günlük hamileyim aksamlari uykumu alamiyorum tuvalete kalk saga sola dön uyku posiyonunu bulamyiorum sinirleniyorum gündüzleride ne oluyorsa sanki ben hamile degilmisim gibi bir enerji doluyor hamileligimin son haftalari oldugunu bilmesem kalkip komple evi temizlicem cam perde a dan z ye kadar agri olsun bebek gelsin diyorum bende hala tik yok anlamadim ben bir sey

kızlaqr bende 38. haftanın içindeyim artık yatamıyo uyuyamıyorum çatılarım çok ağrıyo ağlayarak uyanıyorum resmengündüzde evde durmak istemiyorum sışarı çıkalım gezelim istiyorum son başbaşa gezmelerimiz çünkü ama daha evden çıkar çıkmaz az yürüyünce bacaklarım ve çatılarım kasılmaya başlıyo bacaklarım şişiyo artık prensesim gelsin istiyorum dayanamıyorum artık ağrı ve acılara mafoldumben

slm bende aranıza yeni katıldım sizlere göre daha kücügüz 28 hafta olduk daha önümüzde allahın izzniyle 12haftamız allah hepimizin yar ve yardımcısı olsn

Canım çok enerjik olman doğumuna çok az bir zaman kaldığına işarettir.Sakın enerjini ev temizliğinde harcamalmaz:, çünkü sana doğumda lazım olacak ohaoldumsmile
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

cok tsk ler rabbimiz bütün hepimize hayirli kolay dogum nasip etsin. ama inanirmisin her gün artik enerjik olmaktan aksamlari yatamamzliktan dogmaktan degilde artik bu bizim bebis gelmeycek dogum tariihinide gececez diye korku aldi beni onun icin moralim en kücük seyde bozuluyor ins allah sesini duysun erkenden gelir bende rahatlarim

gelir gelir bizim güzel kızlar hayırlı olur işallah...aynı şey bendede va nezamn gelcek diye merakla bekliyorum...:teytey:

3500 e yakın olmuştur maşallah tüm bebeklere benimde cuma günü kontrolüm kontrol günü gelsin diye sabırszlanıyorum.....heya.s.ecan dorukta yarın hbrlerını beklıyoruz

çoğu bitti azı kaldı 15 dakkada bir sancılarımda var düngece ağrılar uyutmadıda bakalım nezman gelcekler hayırlısıyla işallah bağzen bu sancılar bir ıkı hafta sürebiliyomuş:)en kötüsüde bu :)a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…