Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
iyi düşünmüşsün canım..bende 31 haftalık hamıleyım sanki zaman hiç geçmiyorr gibi geliyor hemen bebeğim doğsun kucağıma almak istiyorum ayyy cok sabırsızım:))

Benimkide 36 haftalık. Zaman geçmek bilmiyo bitürlü yav, iyice ağırlaştım oturup kalkamıyorum artık bitsin bu çileeee :))

bende 37 haftalık hamileyim aynen kızlar zaman hiç geçmiyorr gibi geliyor iyice de ağırlaştım geceleri hiç uyuyamıyoru artık sürekli ayaktayıımm inşallah sağ salim finale doğru gideriz en kısa zamanda

bizde 30.haftamıza girdik. erken doğum riskinden tam 2,5 haftadır yatıyorum. sağolsun annem bebek gibi bakıyo bana. 28.haftaya kadar deli gibi gezdim. şimdi yatmak çok zor geliyor. biran önce günler geçsin istiyorum. bebişim sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah...... hepimize hayırlı doğumlar........

ay bizde 39 haftaya girdik ama tık yok hala doktor zaten son haftasını beklerse 4 kiloyu bulur normal doğum zorlaşır demişti geçen hafta kontrole gittiğimde 3650 grdı bakalım pazartesi yine gidicez noldu son durum ona göre sezaryanla alıcaklar heralde önümüzdeki hafta hayırlısıyla alsaydık bi kucağımıza bebeklerimizi özleştik artık baya :kedi:

banada doktor 26.haftadan sonra hep yatacaksın ayağı kalkmayacaksın dedi kalkarsan doğurursun dedi 37 bitti 38 e girdik bende hala tık yok tabi bu arada benim gezmediğim yer kalmadı gezdim hiç yatmadım bazen doktorların dedikleri birbirini tutmuyor çok da yataağa bağlanıp kalma ha bu arada 2 hafta önce açıklığın 3 cantim dedi bugün doğurursun dedi 2 gün hastanede doğum servisinde yattım 2 hafta geçti bende maşallah hala tık yok doktorlar da bir alem diye düşünmeye başladım yani senin vücudunu tam anlamıyla çözemiyorlar allah ne zaman kısmet ederse bebiş o zaman geliyor

bende 35+4 haftalık hamileyim.önümüzdeki hafta çatı muanesine gidicem.normalmi?sezeryanmı? kararsızım hala.bazıları hiç sancı çekme çok fena olursun.sezeryan ol diyor.bazısıda en güzeli normal diyor.dikişlerin ağrır sezeryan olursa.vede 2. çocuktada artık sezeryan olmak zorunda kalırsın diyorlar.bazılarıda normal doğumdan sonra vajina genişler.daraltman gerekir diyolar..falan filan herkafadan bi,ses çıkıyor.anlamadım.gitti.ama yinede içimde bi güç var Allahın izniyle atlatıcaz hayırlısıyla herkese kolay ve sağlıklı doğumlar.inşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize amin.

bizde 35 haftalık olduk :ecrin_bebek: sırt ağrılarım çok oluyor bazende geceleri bacak bel ağrısından uyuyamıyorum. dr istirahat et diyor ama ben evde çok hareketliyim bu da ağrılarıma tuz biber oluyor tabi. doğumda da normalden yanayım tabi şartlar uygun olursa :CüvCüv: normal doğumda doğum öncesi sancıdan korkuyorum sezeryanda doğum sonrasından. yani bi şekilde çekilecek bu sancılar bilmiyorumkismile Allah hepimizi az sancıyla kurtarsın :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kızlar bizde oğluşumla bu gün 37 haftamıza girdik önümüzde kaldı iki haftamız benimde amniyo sıvısı fazla olduğundan karnım cok büyük görenler ikizmi diyorlar tabi göbiş böle kocaman olunca hareket nerdeyse sıfıra iniyo bende ama oğlum masallah hala formunda kıpır kıpırbu küçük adam Allahın izniyle iki hafta sonra ailemize katılıcak rabbim hepimizi yavrularımıza saglıkla kavustursun inşallah herkese kolay ve saglıklı doğumlar dilerimalkisalkisalkis

kızlar bizimde doğumumuza 1 aydan az kaldı.

bi sorum var ama ,

sezeryan olucam , çatı muyanesi yapılıyormu sezeryanda ?

bi sorum var ama ,

hayırlı doğumlar dilerim canım.bende sezeryanlıyım suan 37 haftalıgım ama hıc catı muayenesı yapılmadı bana sanırım bı terslık olmadıkca yapılmıyosositososito

meraba kızlar, ben de 33+1 oldum, yarın kontrolüm var. artık her hafta kontrole gidilecekmiş...ben de hafif hafif bel ağrıları var hayırdır inşallah....zaman çabuk geçsin diye yalvarıyorum Allah'a. daha ne hastane çantamı hazırladım, ne de bebeğimin kıyafetlerini yıkadım. umarım geç kalmam ama sanki hazırlarsam son zamanlarda yapacak hiç bir işim kalmayacak ve zaman hiç geçmeyecek diye korkuyorum. bu yüzden de yapacağım işleri hep erteliyorumeyvahedigeldismile

biz de 39 dayız, zaman geçmek bilmiyor nedense. ben de eşyaları, çantayı geçen hafta haırladım şimdi sıkıntıdn patlıyorum. hayırlısıyla oğlumu kucağıma alabilsem :)

kızlar bizde 32.haftamızdayız. ama tam 1 aydır evde yatıyorum erken doğum riskim var. ilaç kullanıyorum açılmam olmasın doğum başlamasın diye. pazartesi kontrolümüz var bakalım doktorumuz nedicek. ya kalk yada yatmaya devam et dicek. dua edinde kalk kendi işini kendin gör desin patladım çünkü sıkıntıdan. 7 ay hiç oturmadım şimdi zor geliyo(((((((((

bence çamaşırları yıkamaya başlayabilirsin bi uçtan. uzun sürüyo baya bi oyalıyo daha ütüsü var battaniyeleri falan herşeyini yıkadım ben. dünyanın binbir türlü hali var. şimdiden başla bence azar azar

bencede... çamaşırlar kurumak bilmiyo valla 2 gün oldu yıkadığım tişörtler hala kurumadı. bebeklerin dünya kadar şeyi var yıka yıka bitmiyo....

ben kafam rahat olsun diye herşeyini hazırladım doğuma 1 ay kala. belli olmaz erkende gelebilir çünkü. şimdi içim rahat kendimi örgü işine verdim :hulya: o da beni oyalamaya yetiyor zaten yerimseniben

bi sorum var ama ,

arkadaşlar erkenden çatı muayenesi yapılmasını anlamıyorum belki bebek dönmeyecek açılma olmayacak. son ana kadar nasıl doğum yapacağımız bilinmezki. burda sancılanıp doğumhaneye alınınca ebeler yapıyor çatı muayenesini açılma varmı normal doğuma uygun mu diye. şartlar uygun değilse sezeryana alınıyor hamişler a.s bence böylesi daha mantıklı. yoksa ne o öyle günü gelmeden parmaklamak falan :1shok:

Benim sezeryan olacağım başından belliydi, kalbimde problem var ıkınmam yasak.

Kalkıp doktorada soramadım çatı muyanesi yapıyormusunuz diye :))ohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…