bugün ilk kez nst'ye girdim, kalp atışlarını dinlerken gözlerim doldu valla....benim doğum bayram tatiline denk geliyor, doktorum da burada olmayacak, bayram sonrası sezeryan olabilirim. inşallah doktorum yokken sancılanmam!!! bir an evvel doğsun diyorum artık çekeceğim ağrılar umrumda değil :)
tavsiyeleri dikkate alarak kıyafetleri yıkamaya da pazartesi başlıyorum, galiba bu iş bayağı vakit alıyormuş, bu da beni bir süre oyalar inşallah :))
bende 15 gün sonra ilk kez giricem nst ye ilk dr.gittiğimde bebişimi ilk göreceğim zaman dr. beklerken başka bi hasta nst'ye giriyordu onun kalp atışlarını duyduğumda bile heyecanlanmıştım 7 ay geçmiş tam 7 ay önce :) şimdi 1 ay sonra ben alıcam nasipse bebişimi kucağıma allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın :)...bu arada ben yıkadım bebişimin cicilerini bencede bir an önce başla çok oyalıyor minik minik ya ben 4 postaya ayırdım renkleri kurumaları 2-3 günü buldu havada kötüydü geçen hafta ist.da hepsinin kuruması 1 hafta yı buldu yarında ütülicem kısmetse :))
bugün ilk kez nst'ye girdim, kalp atışlarını dinlerken gözlerim doldu valla....benim doğum bayram tatiline denk geliyor, doktorum da burada olmayacak, bayram sonrası sezeryan olabilirim. inşallah doktorum yokken sancılanmam!!! bir an evvel doğsun diyorum artık çekeceğim ağrılar umrumda değil :)
tavsiyeleri dikkate alarak kıyafetleri yıkamaya da pazartesi başlıyorum, galiba bu iş bayağı vakit alıyormuş, bu da beni bir süre oyalar inşallah :))
amin canım allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nesip etsin, hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza. ben de güya bugün yıkamaya başlıyordum ama etiketleri söktüm, gruplandırdım derken bayağı vakit aldı, bir de yağmur bastırdı, erteledim yarına :))
sen uyku seti falan almış mıydın, uyku setinin yan korumalarını ve yastığını nasıl yıkadın, benim ki ayrılmıyor da...yan korumalar öylece makinaya atılır mı acaba? deneyen yıkayan var mı arkadaşlar????fisfisfis
my miracle kaderimiz aynı. benim doğum da bayrama denk geliyo . doktorum belki olmayabilirmiş hastanede. ama ben omasam da diğer doktor hanım olacak dedi. yani belki aylardır gittiğim doktor değil de diğeri girecek doğumuma . ben de normal doğum düşündüğüm için böyle bir ihtimali göz önünde tutuyorum. sonuçta sancılar gelirse bebek beklemez dimi :)eyvahedigeldismile
ben hepsini kısa program düşük sıcaklıkta yıkadım hiçbirşey olmadı ama 2 seferde attım makineye çünkü sıkışık olunca iyi durulanmıyor. birde deterjan ve yumuşatıcı alerji yapabilir dediler. dalinin lavanta granül sabun tozuyla yıkadım bütün herşeyini arkadaşlar hem çok güzel kokuyor hemde yumuşacık yapıyor tavsiye ediyorum zemuszemus
ben de parça parça yıkayayım bari, doğru diyosun sıkışık olursa iyi durulanmayabilir. dalinin sıvı deterjanıyla yıkayacam ben de nasıl kokacak diye merak ediyorum :)) peki sen uyku setinin yastığını ve yan kenarlıklarını ütüledin mi, birşey olmadı değil mi :)
yastık kılıfıyla çarşafını ütüledim yorganıyla kenarları tek parça ve puf puf olduğu için ütülenmiyor zaten kırışmıyorda gerek kalmadı yani a.s dalinin deterjanı da güzel kokuyordur eminim ki :) giysileri falan bebek gibi kokuyor koklamaya doyamıyorum valla :))
eweet sonunda güneş açtı, çamaşır makinam fıldır fıldır dönüyor bebeğimin cicilerini yıkıyor. allah hepimizin bebeğine hayırlısıyla eşyalarını kullandırmayı nasip etsin. kenarlıkların kırışmadığına çok sevindim canım, valla o kısım gözümde büyüyordu:))
amin canım :Saruboceq: benimki kırışmadı inşallah seninkide kırışmaz. bu durumdayken taşınmak çok zor Allah yardımcın olsun yerimseniben
sonunda benim gibi doğumu bayrama denk gelen birini buldum yaşasınsırnaşık şey. ben bu durumu acayip taktım kafaya çünkü ben de kendi doktorum yapsın istiyorum doğumu ama benim durumum daha da vahim çünkü benim gittiğim hastanede yedek doktor olsa bile hastanenin bayramda sadece acili açık!!!! yani doğum gelse napıyolar bilmiyorum galiba başka hastaneye yönlendiriyorlar. ben sezeryan düşünüyorum ve doktorumu bulsam bile aynı anda hastanenin anestezi uzmanını ve çocuk doktorunu bayramda nasıl denk getirecekler acil bişey olsa bilmiyorum. hele bir de sancıyla falan gidersem vay halime....
sen de normal doğum için doktor açısından endişeleniyorsun galiba, diğer doktoru tanıyor musun? ben kendime alternatif hastane aramayı düşünüyorum, bir yandan da nerden çıktı bu 9 günlük tatil diye söyleniyorum :)) Allah yardımcımız olsun vardır herşeyde bir hayır inşallah sağsalim alırız bebeklerimizi kucağımıza.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?