kızlar ya o kadar haftalar geçti günler sayılı olunca geçmek bilmiyor( bir an önce doğurmak istiyorum delikafadulden yalancı doğum sancılarım oluyor ayaklarımda ve ellerimde şişme oluyor. kendimi yaşlı teyzelere benzetmeye başladım :roflol: birde arkadaşlar ellerimde dudaklarımda ve ağız çevremde kaşıntılar oluyor sizde de varmı ? gebeliğin son ayında olurmuş artan değişen hormonlar sebebiyle ve normalmiş ama bazen çok rahatsızlık veriyor...
ewet yaaaa. geçmiyo bu günler. nezaman doğcak bu bebiş diye merak ediyorum. tabi herşeyden önce sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi. bende de yeni yeni biraz kasılma tarzı bişeyler var. ama kaşıntı falan yok bende. şişkinlik falan da yok. sadece hafiften adet sancısı tarzı sancılarım oluyo gün içinde.
canım ikimize de Allah yardım etsin. diğer doktoru da tanıyorum malesef ve bir kere ona gitmiştim yumurtalık kistiyle ilgili. hiç te memnun kalmamıştım :1no2:.klava nun için gece gündüz dua ediyorum o izinde olsun benim doktorum hastanede olsun diye. başka hastane de bu saatten sonra daha riskli geliyo bana. sivastayım özel bu hastane ve iyi bi hastane. Aslında sen sezeryan düşünüyosan kesinlikle bayramdan önce falan da yapabilirsin doğumu. başka bi hastane aramak yerine böyle bi çözümü düşün bence. yani sezeryan olcak olsam bayram haftasına denk getirmezdim ama normal doğumu bekleyeceğim için sıkıntılıyım ben. çünkü sezeryanı 38+0 ila 39+0 da falan yapabiliyolar. yine de inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
canım ikimize de Allah yardım etsin. diğer doktoru da tanıyorum malesef ve bir kere ona gitmiştim yumurtalık kistiyle ilgili. hiç te memnun kalmamıştım :1no2:.klava nun için gece gündüz dua ediyorum o izinde olsun benim doktorum hastanede olsun diye. başka hastane de bu saatten sonra daha riskli geliyo bana. sivastayım özel bu hastane ve iyi bi hastane. Aslında sen sezeryan düşünüyosan kesinlikle bayramdan önce falan da yapabilirsin doğumu. başka bi hastane aramak yerine böyle bi çözümü düşün bence. yani sezeryan olcak olsam bayram haftasına denk getirmezdim ama normal doğumu bekleyeceğim için sıkıntılıyım ben. çünkü sezeryanı 38+0 ila 39+0 da falan yapabiliyolar. yine de inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
38.haftadan itibaren sezeryan oluyor mu gerçekten yani 37+.... oluyoruz. eğer öyle olursa bayram tatili öncesi 37+2 de veya 37+3 de olmam lazım ama doktor alır mı ay öyle merak ediyorum ki ....öbür türlü olursa bayram tatili sonrası en erken 38+5 de oluyor. bu durumda bayram sonrasına kalırım gibi görünüyor değil mi. ama nasıl olcak peki bayramın 2.günü miyadında normal doğum tarihim başlıyor. hayırlısı bakalım Allah yardımcımız olsun....
kızlar slm.ben 37+5 haftalık oldum.sezeryan günüme 2 gün kaldı.27 ekim çarşamba günü 1 buçuk ta.zaten geceleri uyuyamıyordum şimdi hepten gitti uykular.heyecandan.herkeze hayırlı doğumlar
hayırı doğumlar..ben de 39+4 üm ana tık yok.normal doğum istiyorum.uyuyamadım bende
senin kaçıncı doğumun.
ilk doğumum canım senin
BENİM 9 YAŞINDA VE 3 YAŞLARINDA İKİ ADET KIZIM VAR:asigim:ŞİMDİDE ERKEK BEKLİYORUZ KISMETSE ÜÇÜNCÜDE.BU ARADA SEZERYANIMADA BİR GÜNÜM KALDI ÇARŞAMBA 1-30 DA...BÜYÜK GÜN .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?