Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar ya o kadar haftalar geçti günler sayılı olunca geçmek bilmiyor ( bir an önce doğurmak istiyorum delikafadulden yalancı doğum sancılarım oluyor ayaklarımda ve ellerimde şişme oluyor. kendimi yaşlı teyzelere benzetmeye başladım :roflol: birde arkadaşlar ellerimde dudaklarımda ve ağız çevremde kaşıntılar oluyor sizde de varmı ? gebeliğin son ayında olurmuş artan değişen hormonlar sebebiyle ve normalmiş ama bazen çok rahatsızlık veriyor...

ewet yaaaa. geçmiyo bu günler. nezaman doğcak bu bebiş diye merak ediyorum. tabi herşeyden önce sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi. bende de yeni yeni biraz kasılma tarzı bişeyler var. ama kaşıntı falan yok bende. şişkinlik falan da yok. sadece hafiften adet sancısı tarzı sancılarım oluyo gün içinde.

Son düzenleme:

zaten öyle gelirmiş doğum sancıları da. şiddetli adet sancısı gibi olurmuş. sağlıkla bizde kurtulalım bebişimizde :ecrin_bebek: birde grip oldum ki bu da herşeye tuz biber oldu tam doğuma günler kala :2:

selam bayram hamişleri... benimde doğum tarihim tamda bayrama denk geliyo, ve çatı kontrolümde yapıldığından normal doğumum nasip olursa kesinleşti ki ben de normal doğum istiyordum. özel hastane de dr.m ve tatilde şehir dışına çıkıyo ve epidural normal doğum düşünüyorduk drmla fakat anestezi uzmanlarıda yok tatilde.. napıcaz peki dedim, devlet hastanesine veya başka bi hastaneye sevk edilirsin dedi haliyle moralim çok bozuldu. burda başka özel hastane yok ve devlet hastanesinde epiduralli normal doğum yok, keza ordaki ebe ve hemşirelerin tavırları da malum. o yüzden bende bayramdan önce veya sonra olması için dua ediyorum ama sakınan göze de çöp batıyo hep..:gitme:

Bizde 37 haftamiza girdik insallah hayirlisiyla az kaldi Allah izin verirse insallah verir kucagima alirim sar salim sagliklisiyla ve tüm hamile bayanlar insallah...
Ama onun sanki karnimdaki tekmelerini özleyecekmisim gibi geliyor ama önemli degil disardaki tekmelerini görücem insallah :)))) :ecrin_bebek:

38.haftadan itibaren sezeryan oluyor mu gerçekten yani 37+.... oluyoruz. eğer öyle olursa bayram tatili öncesi 37+2 de veya 37+3 de olmam lazım ama doktor alır mı ay öyle merak ediyorum ki ....öbür türlü olursa bayram tatili sonrası en erken 38+5 de oluyor. bu durumda bayram sonrasına kalırım gibi görünüyor değil mi. ama nasıl olcak peki bayramın 2.günü miyadında normal doğum tarihim başlıyor. hayırlısı bakalım Allah yardımcımız olsun....

kızlar slm.ben 37+5 haftalık oldum.sezeryan günüme 2 gün kaldı.27 ekim çarşamba günü 1 buçuk ta.zaten geceleri uyuyamıyordum şimdi hepten gitti uykular.heyecandan.herkeze hayırlı doğumlar

canım merhaba.bende 37+5 im.doktorum beni 2 gün sonra yani dolu dolu 38 haftalık olduğum gün alıcak kısmetse.ben aslında hafta sonu olsun istemiştim ama doktorum şehir dışına çıkacağı için 2- 3 gün erken olacak benim istediğim tarihten.öbür haftaya yapsak bebeğin beklemeyebilir dedi bende siz bilirsiniz dedim.kısmet artık.ama senin bayram öncesi alsa alabilir.çünkü 37 haftalık bebek herşeyiyle gelişmiş bi bebek oluyormuş.tabii yinede dr. bilir.

kızlar slm.ben 37+5 haftalık oldum.sezeryan günüme 2 gün kaldı.27 ekim çarşamba günü 1 buçuk ta.zaten geceleri uyuyamıyordum şimdi hepten gitti uykular.heyecandan.herkeze hayırlı doğumlar

hayırı doğumlar..ben de 39+4 üm ana tık yok.normal doğum istiyorum.uyuyamadım bende

Allah hepimizi sağ salim kurtarsın bebişlerimize kavuştursun inşallah.. bizim biraz daha zamanımız var :)

merhaba arkadaşlar benim de 36 haftalık oldu.kendimi çok ağır hissediyorum.allah sağlıklı sıhhatli hepimizi kurtarsın

Slm kızlar ben 38 haftalık oldum 1 kasımda :gitme:çatı kontrolüm var.Normal doğum olacak inş Allah hepimize yardım etsin geçen gün doğumla ilgili bir video izledim ciddi ciddi korku sardı.

BENİM 9 YAŞINDA VE 3 YAŞLARINDA İKİ ADET KIZIM VAR:asigim:ŞİMDİDE ERKEK BEKLİYORUZ KISMETSE ÜÇÜNCÜDE.BU ARADA SEZERYANIMADA BİR GÜNÜM KALDI ÇARŞAMBA 1-30 DA...BÜYÜK GÜN .....

meryemce, benimde sezeryanım yarın. saat vermedide 10da burda olun dedi :) bakalım heyecan dorukta.. allah kolaylık versin, sen maşallah tecrübelisinde :)

allah sağlıklı kucağınıza almaya nasip etsin bebeğinizi.bende 35. haftama girdim herşeyim hazır ama beklemesi çok zor gelıyo.normal istiyorum ama belırsızlık benı cok heyecanlandırıyo bazen sezeryan olım gıtsın dıyorum eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…