Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba kızlar doğum şekli konusunda bende kararsızım normalmi sezeryanmı bilmiyorum ilk doğumum çok fazla stresliyim nasıl olcak ne olcak bilmiyorum valla

dilaycım benımde ılk doğumum hem cok sabırsızlanıyorum bekleyemıyorum hemde korkuyorum normal dogumdan,ama bı yandanda eşimle beraber o guzel anı yaşamak istiyorum.perşembe kontrolum var galıba doktoruma bırakıcam bu kararı.yoksa ben cözemiycem boshayallersmile

canımsanırım bende doktoruma bırakıcam dediğin gibi bir türlü karar veremiyorum benimki zaten 28. haftadan beri doğum pozisyonunda başı aşağıya döndü yane normal olcak gibi görünüyo

kıslar doktorum beni her hafta kontrole çağırıyor nst ye bağlayıp bebeğin hareketlerine bakıyor. doğumuma az kaldı ara ara sancılarım oluyor ama dr normal dedi. doğumum belli değil bebek dönmüş durumda haftaya yine gel ultrasonada sokalım dedi tabi o zamana kadar doğurmazsam ohaoldumsmile çünkü 31.inde günüm doluyor eyvahedigeldismile

merhaba kızlar doğum şekli konusunda bende kararsızım normalmi sezeryanmı bilmiyorum ilk doğumum çok fazla stresliyim nasıl olcak ne olcak bilmiyorum valla

:)) benimde ilk doğumum olacak inşallah. Ama ben normal doğum istiyorum. Kızlar size tavsiyem bir sorun yoksa normal doğumu tercih edin en sağlılı olanı bence. Sezeryanda yarım insan gibi oluyorsunuz ve asıl sorun sezeryandan sonra başlıyor. Ama normal doğumda sadece o anda çekiyorsunuz sonra bitiyor. Sezeryanla 15 gün çekiyorsunuz normalde o gün bitiyor. Allah isteyen herkese normal doğum nasip etsin. Ben 37. haftadayım 12 kasım doğum görünüyor ve normal istiyorum. Kasıklarımda ağrılar başladı ama doktor normaldir sabretmen gerekiyor dedi. Herkese Allah kolaylık ve sabır versin:Saruboceq::Saruboceq:

28+5 günlük hamileyim bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum bütün bekleyen anne adaylarınında beklediğine eminim hepimiz için Allah ım sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın YARADAN

ay çok heyecanlandım canım ya tam da duymak istediğim şeyleri yazmışsın :)) inşallah bayram öncesi alır :) ben de bugün 36.haftama girdim. senin çok az kalmış sana hayırlı doğumlar diliyorum. sağlıcakla al inşallah bebeğini kucağına.

arkadaşlar doğumum çok yaklaştığı için ara ara sancılarım oluyor doktorum olur dedi zaten. bugün bir kaç saat öncesinde yine vardı sancılar gaz sancısı gibi sanki. ama şimdi ara ara gelen fakat bazen şiddetini artıran sancılarım oluyor kasıklarımda batma şeklinde eyvahedigeldismile doğum sancısı olabilir mi sizce? birde idrarımı yaparkende çok şiddetli batmalar olmaya başladı bilmiyorumkismile normalde günüm 31inde doluyor. neyin nesidir acaba bilen var mı?

arkadaslar 35 haftadayim ve ara ara kasiklarimda sanki adet olackmsm gibi sancilar oluyor.
gunde 1 2 defa yokluyor..sizce nedir bu?
dogum sancisi falan degildir herhalde dmi?

canım sanırım doğum belirtileri
sen sıklığını saat tut eğer 10dk düşerse doktorunu ara
rahat ol

arkadaslar 35 haftadayim ve ara ara kasiklarimda sanki adet olackmsm gibi sancilar oluyor.
gunde 1 2 defa yokluyor..sizce nedir bu?
dogum sancisi falan degildir herhalde dmi?

canım aynı durum bende de var. doğum sancısı değil de hazırlayıcı sancıdır muhtemelen. benimkiler öyle ama sıklığı artmadıkça tedirgin olunacak bişey yok merak etme.

bende de öyle sancılar oluyor ama bebişim bir türlü gelmiyor :ecrin_bebek: rahatı yerinde herhalde. normalde son günlerde hareket azalır dediler ama benimki kıpı kıpır fazla hareket edince de sancılanıyorum nedense :sm_confused:

canım aynı durum bende de var. doğum sancısı değil de hazırlayıcı sancıdır muhtemelen. benimkiler öyle ama sıklığı artmadıkça tedirgin olunacak bişey yok merak etme.

cnm cok tsk cvp verdn icin..
bende korkuyodum sanki bole her an doguracakmism gibi geliyo
dokorda doru duzgun bi aciklama yapmadi..
sende de var demek..
yalniz olamdigima sevindm

arkadaşlar ben de 38+5 deyim doğum için 8 kasım dediler ama benim de dün geceden beri sanki adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyo çok şiddetli ve sürekliara sıra da karnım taş gibi oluyo doğum sancıları mı bunlar anlamadım yürürken çok canım acıyo bilmiyorumkismile

arkadaşlar bende 37+4 oldum belimde ve sırtımda çok ağrım war kaç gündür uyku uyumuyorum napıcam bilmiyorum bi önerisi olan yokmu bana?

arkadaşlar bende 37+4 oldum belimde ve sırtımda çok ağrım war kaç gündür uyku uyumuyorum napıcam bilmiyorum bi önerisi olan yokmu bana?

o ağrılar bende de çok oldu canım anlarım neler hissettiğini. sandalyede dahi oturamıyordum. şimdide otururken mutlaka biryere yaslanmam gerekiyor. istirahatten başka bir çözümü yok otururken ayaklarını uzatarak otur arkanda sürekli desteğin olsun bel boşluğunu dolduracak yastık olsun her zaman ve geriye yaslanarak otur. ben bu şekilde geçirmeye çalışıyordum ağrılarımı.

benim beklemeye tahammülüm kalmadı cumaya kadar gelmezse doktorumla konuşup suni sancı verilmesini isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…