merhaba kızlar doğum şekli konusunda bende kararsızım normalmi sezeryanmı bilmiyorum ilk doğumum çok fazla stresliyim nasıl olcak ne olcak bilmiyorum valla
canım merhaba.bende 37+5 im.doktorum beni 2 gün sonra yani dolu dolu 38 haftalık olduğum gün alıcak kısmetse.ben aslında hafta sonu olsun istemiştim ama doktorum şehir dışına çıkacağı için 2- 3 gün erken olacak benim istediğim tarihten.öbür haftaya yapsak bebeğin beklemeyebilir dedi bende siz bilirsiniz dedim.kısmet artık.ama senin bayram öncesi alsa alabilir.çünkü 37 haftalık bebek herşeyiyle gelişmiş bi bebek oluyormuş.tabii yinede dr. bilir.
arkadaşlar doğumum çok yaklaştığı için ara ara sancılarım oluyor doktorum olur dedi zaten. bugün bir kaç saat öncesinde yine vardı sancılar gaz sancısı gibi sanki. ama şimdi ara ara gelen fakat bazen şiddetini artıran sancılarım oluyor kasıklarımda batma şeklinde eyvahedigeldismile doğum sancısı olabilir mi sizce? birde idrarımı yaparkende çok şiddetli batmalar olmaya başladı bilmiyorumkismile normalde günüm 31inde doluyor. neyin nesidir acaba bilen var mı?
canım sanırım doğum belirtileri
sen sıklığını saat tut eğer 10dk düşerse doktorunu ara
rahat ol
arkadaslar 35 haftadayim ve ara ara kasiklarimda sanki adet olackmsm gibi sancilar oluyor.
gunde 1 2 defa yokluyor..sizce nedir bu?
dogum sancisi falan degildir herhalde dmi?
canım aynı durum bende de var. doğum sancısı değil de hazırlayıcı sancıdır muhtemelen. benimkiler öyle ama sıklığı artmadıkça tedirgin olunacak bişey yok merak etme.
arkadaşlar bende 37+4 oldum belimde ve sırtımda çok ağrım war kaç gündür uyku uyumuyorum napıcam bilmiyorum bi önerisi olan yokmu bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?