- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi uyuyanprenses
-
öyleymiş sonradan öğrendim iş yerinde bile sorunlu imişHiç mi araştırmadınız bu insanları? Yemeğin tuzu fazla diye boğan adam ev dışında da sorunlu bir tiptir.
sebeb ne biliyormusun yemeğin hafif tuzu fazla olmuş ben kadın değilmişim
Tamam sen yemek bile yapamazken onun gözünde noldu da şimdi geri don diye yalvariyor .
Oturmayan şeyler var kusura bakma
Biraz daha çalışın
Iyi ki kurtulmussun bosan o adamdan degismez pismanlik rolu yapiyor simdilik bakti affetmedi bu kadin beni deyip gercek yüzü gösterir dikkat et7 aylık evliliğm vardı. Şimdi bitiyor. Ben 23 eşim 30 yaşında idi. Görücü usulü tanıştık 5 ay içinde evlendik. Ve evliliğimin 2. gününden itibaren dövmeye başladı. Hemen hemen her gün sebebsiz yere dövdü. Ben ise bir o kadar sessiz saf kendi çapımda insanım. Eşim yolda sokakta sosyal medyada hep kadınlara bakardı. Benimle hiç ilgilenmezdı. İlgilen dediğim zaman eliyle iter ben seninle ilgilenmem başka kadınlar var derdi. Annesi de bir yandan dediğimi yapma sana hayatı zehir edecem derdi. 7 ay sabır ettim. Gün geçtikçe hepsi daha kötü oldu. Ailemle asla ne telefonda ne de yüz yüze görüşemezdim. Dışarı gidemezdim. Giyinemez makyaj yapamazdım. Resmen köle ve esir hayatı yaşıyordum. Taki benim boğana kadar. O gün elinden zor kaçtım. Komşuya sığındım ailemi aradım ve babamın evine döndüm. Şimdi boşanıyoruz. Çok şükür kabusum bitti. Her gün arıyor yalvarıyor neler neler diyor. Bir insan asla düzelmez. Şimdi ailemin yanında çok mutluyum.
Ayy ben kocama kurban olayım yaa7 aylık evliliğm vardı. Şimdi bitiyor. Ben 23 eşim 30 yaşında idi. Görücü usulü tanıştık 5 ay içinde evlendik. Ve evliliğimin 2. gününden itibaren dövmeye başladı. Hemen hemen her gün sebebsiz yere dövdü. Ben ise bir o kadar sessiz saf kendi çapımda insanım. Eşim yolda sokakta sosyal medyada hep kadınlara bakardı. Benimle hiç ilgilenmezdı. İlgilen dediğim zaman eliyle iter ben seninle ilgilenmem başka kadınlar var derdi. Annesi de bir yandan dediğimi yapma sana hayatı zehir edecem derdi. 7 ay sabır ettim. Gün geçtikçe hepsi daha kötü oldu. Ailemle asla ne telefonda ne de yüz yüze görüşemezdim. Dışarı gidemezdim. Giyinemez makyaj yapamazdım. Resmen köle ve esir hayatı yaşıyordum. Taki benim boğana kadar. O gün elinden zor kaçtım. Komşuya sığındım ailemi aradım ve babamın evine döndüm. Şimdi boşanıyoruz. Çok şükür kabusum bitti. Her gün arıyor yalvarıyor neler neler diyor. Bir insan asla düzelmez. Şimdi ailemin yanında çok mutluyum.
Tebrik ediyorum en doğru kararı almışsınız. Mutluluğunuz daim olsu yolunuzdan dönmeyin.7 aylık evliliğm vardı. Şimdi bitiyor. Ben 23 eşim 30 yaşında idi. Görücü usulü tanıştık 5 ay içinde evlendik. Ve evliliğimin 2. gününden itibaren dövmeye başladı. Hemen hemen her gün sebebsiz yere dövdü. Ben ise bir o kadar sessiz saf kendi çapımda insanım. Eşim yolda sokakta sosyal medyada hep kadınlara bakardı. Benimle hiç ilgilenmezdı. İlgilen dediğim zaman eliyle iter ben seninle ilgilenmem başka kadınlar var derdi. Annesi de bir yandan dediğimi yapma sana hayatı zehir edecem derdi. 7 ay sabır ettim. Gün geçtikçe hepsi daha kötü oldu. Ailemle asla ne telefonda ne de yüz yüze görüşemezdim. Dışarı gidemezdim. Giyinemez makyaj yapamazdım. Resmen köle ve esir hayatı yaşıyordum. Taki benim boğana kadar. O gün elinden zor kaçtım. Komşuya sığındım ailemi aradım ve babamın evine döndüm. Şimdi boşanıyoruz. Çok şükür kabusum bitti. Her gün arıyor yalvarıyor neler neler diyor. Bir insan asla düzelmez. Şimdi ailemin yanında çok mutluyum.
Avradı giderse, kimi gırtlakyacak, yalvarması normal :)Seni boğarken
Neden sebep şimdi yalvarıyor ki
Aklıma kakılmış geldi bir de şu aslankraldaki sürekli kocasından dayak yiyen aslanın kardeşi.Avradı giderse, kimi gırtlakyacak, yalvarması normal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?