DÖVEN KOCAYI BOŞAMAK?

Iyi ki kurtulmussun bosan o adamdan degismez pismanlik rolu yapiyor simdilik bakti affetmedi bu kadin beni deyip gercek yüzü gösterir dikkat et

Ayy ben kocama kurban olayım yaa

Benimle hiç ilgilenmezdı. İlgilen dediğim zaman eliyle iter ben seninle ilgilenmem başka kadınlar var derdi. Annesi de bir yandan dediğimi yapma sana hayatı zehir edecem derdi.

Hic inandırıcı değil. Bu konu bence fake ilk kez bir konu icin bunu düşünüyorum nedense

Geç olsun da güç olmasin canim, hakkında hayırlısı olsun. Düzgün bir insanla evlenip mutlu olursun inşallah ilerde. Lütfen bundan sonra görücü usulü değil de kendin tanıyarak insanları hayatına al.

Konu neden fake olsun ki? Ben de bunların bir kısmını yaşadım. Böyle adamlar için herşey kavga şiddet sebebi. Ben bir pazar sabahi neden kaynamis yumurta tercih ettim diye bir ton hakaret isitmistim. Bu adamlar hasta şerefsiz insanlar. Terkedin ce kopek oluyorlar. Sukredin ve asla affetmeyin.

utanmadan dön diye yalvarıyomu bide. deneyemediği içinde kalmış işkence fantazileri var herald

Görücü usulü, ailen gormus, begenmis sana uygun bulmus demek ya da seni taniyan yakinlarin.

Size iki saat mesafede oturuyormus yani gidilip arastirilmayacak kadar uzak bir yer de degil.

Neden baban gidip arastirmadi, is yerinde bi ziyaret edip onu taniyan insanlara sormadi?

Gencecik kizlarini evlendirmek bu kadar kolay olmasaydi keske sen de gorup taniyamamissin adam ayda bir gelmis zaten isyemiyorum desen heralde kimse dikkate almazdi.

Iyi ki kurtuldun, iyi ki evindesin bi daha lutfen iyi arastirin sen de razi olmadan evlenme, gecmis olsun ...

Hadi eşiniz size izin vermedi de 7 ay sizden haber alamayan aileniz de mi birşeylerin ters gittiğini bilemedi?

Şahsen benim çocuğumu benimle görüştürmeyecek adamın evini adam öldürüyorlar diye basarım.

Keşke tüm bu gibi vakalar bu kadar iyi sonlansa çok sevindim kurtulduğuna.
Umarım bir dahaki sefere daha dikkatli olursunuz seçiminizi yaparken.

Tebrik ediyorum en doğru kararı almışsınız. Mutluluğunuz daim olsu yolunuzdan dönmeyin.

Geri dönme sakın . Dönersen aynı şeyleri tekrar yaşayacağını biliyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…