Bir de tam tersini düşünün, kadında böyle bir dövme olsa yurdum erkeği nasıl karşılar acaba? herhalde derinin yanma pahasına sildirtir o dövmeleri sempatiksalakcinni
ben de siliniyor diye biliyorum...zaten baska bir insanin adinin dovmesini yaptirmak cok mantiksiz...belki bir gun ayrilacaksin...hic bir seyin garantisi yok ki
evlenmeden önce bu kadar sorun etmiyodu.. kolunda melek yazıyodu.. ama evlendikten sonra bütün vücudunda melek şekilleri olduğunu görmüş.. birlikte olmak istemiyorum dedi.. eşimi öperken hep o ismi görüyorum çok kötü hissediyorum kendimi dedi.. sanki her dakika aramızda o kız varmıs gibi dedi.. arkadasım çok takıyor kafasına.. evet bence de araştirsinlar bi şekilde sildirsin o dövmeleri.. cidden çok itici bişey yaa.. ablamın da bileğinde sevgilisinin adı yazıyor.. umarım sildirmek zorunda kalmaz o da.. saolun canlarım yorumlarınız için.. demek ki cidden her kadın kafasına takarmış..
evet kızlar dövmeler baya büyük.. üzerine başka dövme yapılabilecek gibi değil.. o yüzden en mantıklısı bi şekilde sildirip iz kalırsa da bu izleri başka dövmelerle kapatmak.. Evet adam zaten 18-19 lu yaşlarda yaptırmış bu dövmeleri.. kendisi de çok pişman.. ama şimdi de anladiğim kadariyla problem edilecek bişey olmadiğini, onların şuan için sembolden ibaret olduğunu, bi anlamının olmadiğini, canının acımıcak olduğunu bilse sildirebileceğini ama gerek olmadiğini çünkü bi öneminin olmadiğini söylüyor.. arkadasım da zor tutuyorum kendimi kezzap dökmemek için diyor =) yani adam arkadasımın neden bu kadar problem ettiğini anlamıyor.. sorun burda.. sildirirmiş de neden boş yere acı çeksinmiş.. önemi yokmuş ki.. öylesine sembol olarak düşünmeliymiş arkadasım.. ama olmuyo işte.. geçmişte de kalsa gözümüze gözümüze sokulmasına gerek yok.. senin o dövmeleri sildirirken canın acicak ama bu kadın sana her dokunduğunda ruhu acıyor.. ne kadar duygusuz ve duyarsız olabiliyor şu erkek cinsi yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?