Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dövme sildirme konusunda yardımınıza ihitiyacım var!!
kızlar merhaba
vücudumdaki bazı dövmeleri sildirmek istiyorum.araştırdıgım kadarıyla lazer yöntemiyle silinebiliyormuş
sildiren ya da bu konu hakkında fikri olan arkadaslar lütfen bilgilerinizi benımle paylaşır mısınız?
kızlar merhaba
vücudumdaki bazı dövmeleri sildirmek istiyorum.araştırdıgım kadarıyla lazer yöntemiyle silinebiliyormuş
sildiren ya da bu konu hakkında fikri olan arkadaslar lütfen bilgilerinizi benımle paylaşır mısınız?
yok canım görüşmedık kı yuzyuze.telefonda da böyle birsey söylemek istemıyorum.
çok önemsedıgımı bılsın ıstemıyorum.benım için gayet doğal bişi gıbı görsun istıyorum
yok canım görüşmedık kı yuzyuze.telefonda da böyle birsey söylemek istemıyorum.
çok önemsedıgımı bılsın ıstemıyorum.benım için gayet doğal bişi gıbı görsun istıyorum
kızlar selam sol bileğimde 2cm çapında bir dövmem var ve sildirmek istiyorum bildiğiniz önerebiliceğiniz bir yer varmı ayrıca dövme silme kremleri kullanan varsa paylaşabilirmi nereden satın alabiliceğimi fake bir şey almak istemiyorum korkuyorum leke yapmasından