- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
dövmem omzumdan baslayıp ensemde bitiyo.şeklide bu karahindiba dedikleri tüy bitkisi.tüyleri uçuşarak enseme doğru kuşa dönüşüyo.ama benim tüylerim resmen dikene benzedi.bilmiyorum kuruntu mu ama hiç içime sinmiyo.görenler de ne bu die soruyolar.daha önce dövme yaptırmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama düşündüğünüz kadar kötü olduğuna emin misiniz bir etrafınıza arkadaşlarınıza sorun biz hanımlar olarak dış görünüşümüze önem verdiğimizden bazen pireyi deve yapabiliyoruz saç kestiriyoruz çirkin geliyor çok kısa geliyor 100 kez saç rengi değiştiriyoruz beğenmiyoruz bir türlü belki sizinki de böyle bir kuruntudur;bir de dövme tam olarak nerenizde ve sormamın sakıncası yoksa ne dövmesi
Dövme yaptırmadığımdan birşey diyemeyeceğim ama Silme işlem yapan yerleri iyi araştır yaptırırken düştüğün hataya düşme
Bende cok dovme yaptirmak istiyorum ama istedigin sonucu almak onemli.
Eger yine gozune kotu gozukuyorsa sildirmelisin.
Resim yok mu bi bakalim belki sen kuruntu yapiyorsundur o kadarda kotu degildir.
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
çok çok çok iyi düşünmelisin canım.bak ben nerdeyse 5 yıl düşündüm karar verdim ama hata yapabildim.seçeceğin model nereye yaptırcaksın vücunda nerde taşıcaksın bunlar çok önemli...bakalım iyileşmesini beklicem.ama içime sinmiyor.fotolarını atmaya çalışacağım
Ben soyadimi yazdiricamda.
Seninki tam talihsizlik olmus ya amator birine yaptirmakla gormedigin bi yerdeyse alisirsin zamanla
dövmem omzumdan baslayıp ensemde bitiyo.şeklide bu karahindiba dedikleri tüy bitkisi.tüyleri uçuşarak enseme doğru kuşa dönüşüyo.ama benim tüylerim resmen dikene benzedi.bilmiyorum kuruntu mu ama hiç içime sinmiyo.görenler de ne bu die soruyolar.
çünkü benim istediğim şekil ile alakası yok
işte fotolar bunlar kızlar
ben rötuşlanmış son halini çok beğendim valla..keşke ilk baştan ona gitseydiniz..dövmenin basiti falan yok,hepsi el hüneri hayalgücü ve sanat istiyor..üstelik şekilde kolay bir şekil değilmiş..sonuç olarak hayat boyu taşıyacaksınız..
bu şekli anlamak için tamamını görmek gerekir,tshirttten görenler anlamıoyrdur ne olduğunu..:)
belki daha sonra"iyi" bir dövmecide gölgelendirme de yapabilirsiniz...
ama dediğim gibi ben çok beğendim...bende de var bir tane gödeğimde bayılıyorum 14 yıl oldu her baktıımda mutlu oluyorum..
işte fotolar bunlar kızlar
iyi fikir bende başlarda kızımın adını yazdırcaktım snra eşim isim yazdırma diyince...bu modele karar verdim.küçükende şimdide çok severim bu bitkiyi.fotolarını attım bu arada
beğendiğinize sevindim.şu an 2 gün oldu düzelttireli.şişliklerde var.1 ay sonra nasıl olur bilmiyorum.bende ona bakıp mutlu olmak isterdim.ama benim sinirlerim tepeme fırlıo.sıtıma bakamıyorum.aklım hep orda çocuk gibi oturup ağlayasım var şu anda.bi tane daha yaptırıp ona bakıp mı avunsam die de geldi şu an aklıma çıldırıyorum galibaaa
dövmeden hiç anlamam ama kötü durmuyor fotolar bence .. sanki ugraştıkça daha da batar gibi geliyor bana biraz kullan bunu bence yaptırmışsın artık..
Ya cidden delisin sen :) supermis bu
Bende bisi sandim cok guzel duruyorrrr
Bendemi bundan yaptirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?