dövme yaptırdım çok pişmanım fikirlerinize ihtiyacım varrrrr

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
merhabalar 26 yaşında evli bir bayanım...bundan 3.5 ay önce çok ama çok istediğim ve yaptırmak için çok düşündüğüm dövmeyi yaptırdım.yaptırdım ama nasıl ? kısaca anlatıyorum hemen ;4 -5 yıldır düşündüğüm cesaret edemediğim dövme yaptırma işlemini çok güvendiğim yakın bir arkadaşımın sayesinde amatör birine yaptırdım.istediğim şeklin çok basit ve kolay olduğunu sorun yaşamayacağımı söylediler.bende arada samimi arkadaşım olduğu için güvendim.dövme istediğim gibi olmadı tabiki.başlarda şiş ve kırmızı olduğu için oturur şekli dediler ama öyle olmadı.rengi boz bulanık ve çok kalın oldu.snra birkaç profesyonel dövmeciye gttim.kocaman bi dövmeyle kapatılabilir dendi.çok üzüldüm.en sonunda bi dövmeciyle anlaştım şekliyle oynayıp daha estetik hale gelebileceğini söyledi.c.tesi günü yaptırdım.tekrar aynı acıları yaşadım.şimdi daha da büyüdü gözümde.nefret ettim dövmemden.sildirmek geliyo aklıma.lazerle dövme sildiren var mı aranızda.videolarını izledim çok acı veriyomuş.iz kalma riskide varmış.çıldırmak üzereyim.eşimlede iyice papaz olcaz yakında.nolur yardım edin kızlar.halim harap

daha önce dövme yaptırmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama düşündüğünüz kadar kötü olduğuna emin misiniz bir etrafınıza arkadaşlarınıza sorun biz hanımlar olarak dış görünüşümüze önem verdiğimizden bazen pireyi deve yapabiliyoruz saç kestiriyoruz çirkin geliyor çok kısa geliyor 100 kez saç rengi değiştiriyoruz beğenmiyoruz bir türlü belki sizinki de böyle bir kuruntudur;bir de dövme tam olarak nerenizde ve sormamın sakıncası yoksa ne dövmesi

Dövme yaptırmadığımdan birşey diyemeyeceğim ama Silme işlem yapan yerleri iyi araştır yaptırırken düştüğün hataya düşme

dövmem omzumdan baslayıp ensemde bitiyo.şeklide bu karahindiba dedikleri tüy bitkisi.tüyleri uçuşarak enseme doğru kuşa dönüşüyo.ama benim tüylerim resmen dikene benzedi.bilmiyorum kuruntu mu ama hiç içime sinmiyo.görenler de ne bu die soruyolar.
çünkü benim istediğim şekil ile alakası yok

Dövme yaptırmadığımdan birşey diyemeyeceğim ama Silme işlem yapan yerleri iyi araştır yaptırırken düştüğün hataya düşme

haklısın canım zaten yaptırırsam özel hastane poliklinik falan bu tarz yerlere yaptırırım.ben bu hataya da düşmezdim.yaptırmadan önce arastırdım profesyonel yerlerle de grştüm.fakat dediğim gibi arkadaşımın dediğine güvendim

Bende cok dovme yaptirmak istiyorum ama istedigin sonucu almak onemli.
Eger yine gozune kotu gozukuyorsa sildirmelisin.
Resim yok mu bi bakalim belki sen kuruntu yapiyorsundur o kadarda kotu degildir.

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

çok çok çok iyi düşünmelisin canım.bak ben nerdeyse 5 yıl düşündüm karar verdim ama hata yapabildim.seçeceğin model nereye yaptırcaksın vücunda nerde taşıcaksın bunlar çok önemli...bakalım iyileşmesini beklicem.ama içime sinmiyor.fotolarını atmaya çalışacağım

Son düzenleme:
işte fotolar bunlar kızlar

Eklentiler

• $1620908_875469895803224_5162978641941578944_n.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 2.377
  • $2014-01-12 22.54.36.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 2.875
  • $indir.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 1.524

Ben soyadimi yazdiricamda.
Seninki tam talihsizlik olmus ya amator birine yaptirmakla gormedigin bi yerdeyse alisirsin zamanla

istediğim şekille alakası yok.karman çorman bişi oldu napmalıyım kızlar psikolojım çok bozuk.eşimlede kavga edip duruyoruz.ikinciye düzelttirdiğimde de bişi demedi zaten.o da beğenmedi hissediyorum.güzel olmuş yakışmış vs.hiçbirşey demedi

Ben soyadimi yazdiricamda.
Seninki tam talihsizlik olmus ya amator birine yaptirmakla gormedigin bi yerdeyse alisirsin zamanla

iyi fikir bende başlarda kızımın adını yazdırcaktım snra eşim isim yazdırma diyince...bu modele karar verdim.küçükende şimdide çok severim bu bitkiyi.fotolarını attım bu arada

işte fotolar bunlar kızlar

ben rötuşlanmış son halini çok beğendim valla..keşke ilk baştan ona gitseydiniz..dövmenin basiti falan yok,hepsi el hüneri hayalgücü ve sanat istiyor..üstelik şekilde kolay bir şekil değilmiş..sonuç olarak hayat boyu taşıyacaksınız..
bu şekli anlamak için tamamını görmek gerekir,tshirttten görenler anlamıoyrdur ne olduğunu..:)
belki daha sonra"iyi" bir dövmecide gölgelendirme de yapabilirsiniz...
ama dediğim gibi ben çok beğendim...bende de var bir tane gödeğimde bayılıyorum 14 yıl oldu her baktıımda mutlu oluyorum..

beğendiğinize sevindim.şu an 2 gün oldu düzelttireli.şişliklerde var.1 ay sonra nasıl olur bilmiyorum.bende ona bakıp mutlu olmak isterdim.ama benim sinirlerim tepeme fırlıo.sıtıma bakamıyorum.aklım hep orda çocuk gibi oturup ağlayasım var şu anda.bi tane daha yaptırıp ona bakıp mı avunsam die de geldi şu an aklıma çıldırıyorum galibaaa

iyi fikir bende başlarda kızımın adını yazdırcaktım snra eşim isim yazdırma diyince...bu modele karar verdim.küçükende şimdide çok severim bu bitkiyi.fotolarını attım bu arada

Ya cidden delisin sen :) supermis bu
Bende bisi sandim cok guzel duruyorrrr
Bendemi bundan yaptirsam

son yapan kişi,o tüyleri falan güzel yapmış,ilk yapılanın kontürü kalın olduğu için beğenmediniz bence..keşke ilk baştan bu dövmeciye yapptırsaydınız..
ama bence biraz bekleyin,dövme giderek oturur,şu an çok yenii..
yeni bi tane daha yaptırmayın şu anda,pişman olmanız olası..

dövmeden hiç anlamam ama kötü durmuyor fotolar bence .. sanki ugraştıkça daha da batar gibi geliyor bana biraz kullan bunu bence yaptırmışsın artık..

bende iyicebatırmaktan korkuyorum zaten.sildirmek çok iyi bi fikirde değil.yanık izi gibi kalabiliyomuş.iyleşmesini beklicem bakalım..1 ay snra nasıl duracak (

Ya cidden delisin sen :) supermis bu
Bende bisi sandim cok guzel duruyorrrr
Bendemi bundan yaptirsam

canım valla mı ya moral bozmayayım mı yani ? aklım çok karışık.ya ilki moralimi çok bozduğu için bakmayı değiştiremiyorum bilmiyorum yaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…