dövme yaptırdım çok pişmanım fikirlerinize ihtiyacım varrrrr

ben dövme hiç sevmem ilk yorumunu okuyunca kötü birsey bekliyordum ama resimleri görünce begendim yakışmış ve anlamlı olmuş bence biraz daha bekleyin alışırsınız

Bence dovmeniz guzel ama vucudunuzda kalici izler birakacak konularda bir daha amatorlere lutfen guvenmeyin :)

Ben dovme sildirdim bu arada. Evet aciyor ama dovme yapmak kadar degil zaten anestezik krem suruyorlar. İz de kalmiyor pek oyle yani bence hic memnun degilseniz dusunebilirsiniz fakat fiyatlar cok yuksekti ben 8 sene once sildirirken

Çok hoşuma gittiiii.. Valla ben çok sevdim.. Hatta kopya bile çekebilirim senden :)) tek talihsizlik karahindiba nın biçimi tam belli deil ama tümüne bakınca harika.. Ben çok sevdim

çok tşk ederim ama hala sırtıma bakamıyorum...neden küçük bişi yaptırmadım ki diyede kendimi yiyorum off ((

ben dövme hiç sevmem ilk yorumunu okuyunca kötü birsey bekliyordum ama resimleri görünce begendim yakışmış ve anlamlı olmuş bence biraz daha bekleyin alışırsınız

tşk ederim.belkide alışıp alışmamakla ilgilidir.bende tam olarak bilmiyorum.belkide vücudumda yabancılıyorumdur.bakalım zaman ne gösterecek (

anlıyorum.sildirmeyi koymuştum kafama.ama videoları falan izleyip yorumları okuyunca vazgeçtim.yanık izi kalıyo diolar.korktum.ne kadar tutmuştu sildirmesi.belki alışamam sildirmek isterim önümüzdeki yıllarda (

Ben 3. fotografı cok beğendim sana mi ait? Bunu instagrama falan koysan baya beğeni alır. Biraz rihannanin yıldızlı dövmesini anımsattı, ama cok hos bence en azindan bir sure kullan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanik izi kalmadi bende. Omzumda kolumda ve belimde vardi ozellikle belimdeki buyuktu ve seans basina 1000 liraya yakin para oduyordum

ilki kotuymus gercekten ama rotusleme guzel olmus. ben de seninkine benzeyen bir hata yaptim seneler once. okadar dovme istegiyle yan tutus. sonra 5 dk da karar ver ve gorunmeyen bir yer diye ayak.bilegine yaptir saka gibi :)) coverup yaptirsam buyuyecek sildircem iz kalacak ve dunyanin parasi.. idare ediyorum. belki seninki gibi toparlatirim bir ara.. icini ferah tut hos duruyor.. :)

Yanik izi kalmadi bende. Omzumda kolumda ve belimde vardi ozellikle belimdeki buyuktu ve seans basina 1000 liraya yakin para oduyordum

pehhhhh 1000 tl ve kimbilir kaç seans gerçekten çok pahalıymış.neyse ben kullanmaya devam.bu sildirme olayı hem canımı hemde cebimi yakacak... bilgilendirdiğin için de tşk ederim canımm :))

ahh kardeş ahh.biz hanımlar neden böle seyleri aceleye getiririz bilmem.özellikle de saçlarımız konusunda falan.oldu bi kere napalım.bende çok çok düşünmüştüm.sonra hopp die karar verdim ve arkadaşıma güvendim büyük bir hata yaptım.bende şimdi keşke küçük ve görünmeyen bi yerde olsaydı diyorum.mesela bu kulak arkasına yapılanlar falan çok hoş duruyor.ama oldu artık beğendiğin içinde tşk ederim ayrıca

gayet güzel olmuş yalnız biraz büyük olmuş fotoğraftakinden. gözüne ondan kötü gelmiştir ama bence çok güzeeeel

ewet canım fotodakinden büyük ve kalın oldu.işte amatör olan çok derine ve kalın işlemiş.dövmeci bile şaşırdı nasıl dayandınız çok acımıştır die. (ben ince ve kibar olsun istemiştim amaaaa beğendiğin için tşk ederim canımmm :))

rihannna nın yıldızlarını çok düşünmüştüm yaptırmak için ama çok demode olduğu için yaptırmadım.ama benzetmen içinde tşk ederim. :))

canım ben lazerle sildiriyorum 4. seansıma iki gün önce gittim..mükemmel bir silinme var..2 seans daha gidersem tam bitecek çünkü bitme garantili yaptırıyorum..bu arada mersin deyim ve seansına 200 tl veriyorum

canım ben lazerle sildiriyorum 4. seansıma iki gün önce gittim..mükemmel bir silinme var..2 seans daha gidersem tam bitecek çünkü bitme garantili yaptırıyorum..bu arada mersin deyim ve seansına 200 tl veriyorum

anladım canm tşk ederim ama ben biras kullanmaya karar verdim bakalım.2 kere işlem yaptırdım bide silinme yaparsam cildim mafolucak ..o yüzden biras dursun bakalım..yinede bilgilendirdiğin için saol ..

cok gecmis olsun tatlım..bence biras beklemelisin cildin bi kendine gelsin..iyilsmeden sildirme isine girme bence.. senin istedigin dövme resmi varmı kesin guseldır

Lazeri bilmiyorum ama cok maliyetli ve basari orani düşük gibi,ben de ayni sorunu yasadim tca peelingle bayagi silindi,sanal p. Sitesinden almistim tavsiye ederim

Çok kibar bir şekil seçmişsiniz, nasıl birşey istediğinizi hayal edebiliyorum ama bu çizim basit değil bence.
Hemde dövmede o tüylerin yumuşaklığını ve tam şeklini verebilmek hiç kolay değil. Acemi olduğundan çok kabaca çizmiş.
Eğer iz bırakmayacak başarılı bir klinik bulursanız sildirin. Sonuçta hayat boyu taşıyacaksanız tam istediğiniz gibi ve daha özenli olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…