- 15 Kasım 2014
- 20
- 1
- 0
- 37
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
haklısın canım zaten yaptırırsam özel hastane poliklinik falan bu tarz yerlere yaptırırım.ben bu hataya da düşmezdim.yaptırmadan önce arastırdım profesyonel yerlerle de grştüm.fakat dediğim gibi arkadaşımın dediğine güvendim
pehhhhh 1000 tl ve kimbilir kaç seans gerçekten çok pahalıymış.neyse ben kullanmaya devam.bu sildirme olayı hem canımı hemde cebimi yakacak... bilgilendirdiğin için de tşk ederim canımm :))
işte fotolar bunlar kızlar
bence gayet güzel :) o kadar acı çekme bi daha
kendi adıma söylüyorum ve amacım teselli vermek değil çok güzel duruyor bir kez daha düşünün sildirmeden önce.
çok tşk ederim canım sizlerden böyle olumlu yorumlar aldıkça daha da ısınıyorum dövmeme :)))dövmene bayıldım sildirmeyecekmişin yazık olurdu gerçekten güzel bi dövme
ben dövmenin sanat olduğunu düşünüyorum ve senin ki sanat eseri olmuş canımçok tşk ederim canım sizlerden böyle olumlu yorumlar aldıkça daha da ısınıyorum dövmeme :)))
woowww düşüncelerin için tekrar tşk ederim çok mutlu oldum :))))ben dövmenin sanat olduğunu düşünüyorum ve senin ki sanat eseri olmuş canım
bence çok kötü durmuyo gayet güzel hemde dövme sildirmenin kolay işlem olmadığını ameliyat kadar zor olduğunu duymuştum
işte budur :)çok tşk ederim canım sildirme işlemini erteledim bakalım :)
boşu boşuna üzmüşsün kendini, 2 tane dövmem var ve senin dövmene,yapıldığı yere bayldım.şahane duruyo.sakın sakın sildirme.
mükemmel olmuş,güle güle,göstere göstere kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?