Dövme yaptırma konusu

Anladım zaten bende düşünürüm yaptırmam demedim tabiki korkuya gelince hiç yaptırmadıgım için korkmustum :)

Acı eşiğim çok düşük dayanamam de, ısrar eder trip atarsa cingar çıkar, bana nasıl kıyıyorsun, beni hiç önemsemiyorsun sana inanamıyorum vs, zeytinyağı gibi üste çık
zaten bunu aynı şeklde demiştim saglıgımı düşünmüyomusun bana nası kıyıyorsun falan :)) okadar korkmuştumki ben dayanamam demiştim:)

Siz adamdan isminizi dövme yaptırmasını isterseniz o da sizden istemekte haklı.
Cok sacma bir bakis acisi. Bayiltip yapmamislar ki dovmeyi, kiz istemis o da yaptirmis.
Bir arkadasim bana cay demle de icelim diyince demlesem icsek, sonra da onu mu darlamam lazim sen de demleyeceksin diye?

Cok sacma bir bakis acisi. Bayiltip yapmamislar ki dovmeyi, kiz istemis o da yaptirmis.
Bir arkadasim bana cay demle de icelim diyince demlesem icsek, sonra da onu mu darlamam lazim sen de demleyeceksin diye?
Ohh hele şükürrrr yaaaa:))) Aynenn zorlamı yaptırdım sanki yaa :)

İki örnek bir değil, biri hayatı boyunca kalacak bir şey. Enine boyuna düşünmek lazım böyle bir şeyi istemek için. Kendin için endişe duyduğun şeyleri karşındaki açısından da düşünüp ona göre isteklerde bulunmak lazım. Dövme silinince izi kalıyor bu sebeple yapılabilecek tek şey üstüne yeni bir şey yaptırmak olur. Portre onun sorumluluğunda ama topu sen atmışsın yazdırsana ismimi diyerek. Bu durumun ayrılığı da olabilir sonuçta, sırf bu sebepten bence istememek lazım böyle bir şeyi. Aşk vücuda yazılı dövmelerle ölçülseydi ohooo zaten. Seven erkek yapar diye bir şey yok, sevmenin erkeği kadını da yok zaten. Bir kere bir taraftan istenmişse, o taraf da bunu kırmayıp yaptırmışsa aynı şeyi istemek en doğal hakkı bence.
Acı kısmına gelince bu kadar tatlı canlı olmaya gerek yok, çok acıtan bölgeler var evet ama oralara yaptırmak da şart değil. Ben yaptırmazdım -ki deli gibi aşığım onunla ilgisi yok yani- ama yaptıracaksan ve hem can yanması hem de gelecek kaygısı varsa en azından isminin baş harfini yazdırabilirsin, kapatması kolay olur, üstüne yıldız çizdiriverirsin bitti gitti. Bir de ben isim dövmelerinin zarif olanını görmedim şu güne dek, hepsi kaba duruyor, iyi seçmek lazım.

İstedinizse, aynı şekilde karşılık beklenmesi gayet normal.
Tartışmada elbette bunu öne sürer, ikili ilişkilerde anne fedakarlığı gibi bir şey yok, ne kadar ekmek o kadar köfte olayı var. :)
"İsim yazdır" lafı geçtiyse, siz de yazdırmalısınız yani bunun hakkı budur.
Önce "Aynı taleple bana gelinseydi, ben yaptırabilir miydim?" diye düşünseniz iyi olurmuş.
Minnak bi isim gibi bir şey yazdırın-işletin bari de gönlü olsun. Portre olayına girmeyin o daha fena, bir de ne kadar iyi işlerler belli değil. :)

Eşim yaptırırdı muhtemelen isteseydim, zaten 2 dövmesi var önceden.
Böyle atraksiyonlar, ne bileyim... Karşılıklı olmalı.

Yaptırmazdı eşim bende asla yaptırmam çok karşıyım dövmeye. Beni seven bir çocukda gögsüne yazdırmıştı ismimi ben çok sinirlenmiştim çok gereksiz birşey ve şuan evlendi karısının onu her gördügünde sinir bozucu birşey .

Çay içmekle dövme birbirinden farklı ama :) benim ismimi yaptır dediğinde hayır deseydi yine niye yaptırmadın diyebilirdiniz :) sorunuza gelince ben yaptırmam karşı taraftan da istemem sonuçta ayrılık diye bir olay var ayrılınca birde onu sildirmekle uğraşamam.

Yani herkesin düşüncesi farklı tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…