- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Aynen ayrılınca ne olacak onu bende hep düşünmüşümdür:)Kendisine gore jest yapmis dogru ama surekli basa kakmasi yanlis. Ask gozu kör ediyor yapiliyor ama ayrilinca da o yazilar nasil silinir nasil kapatilir diye ugrasiliyor. Ama insan severken bu olasiliklari dusunmedigi icin yaptirabilir.
Hmm yanii...asla yaptırmam öyle bir şeyi.
ayrıca siz istemişsiniz o da ister hakkı.
Hmm yanii...
Zaten benden önce bir kaç dövmesi vardı bende madem canın yanmadı acımıyor benim adımıda yazdır demiştim kabul etmişti birde kendini affettirmek için yaptırmıştı ama resmimi yaptırmasını ben istememiştim onuda kendi istediyani haksızsın.
ben isterim sen yaptırırsın sen istersen ben yaptırmam olmaz.
neden istediniz ki böyle bir şeyi?
Tabiki kesinlikle öyle ben herşeyden önce canım yanar diye yaptıramam sanırım...eşimin tek dövmesi benim ismim, benimse birsürü dövmem var, eşimin adını yazdırmayı düşünmedim bile (onu ifade eden minik bir dövmem var ama isim değil)
dövme çok ince bir konu, asla istemediğiniz, emin olmadığınız bir şeyi yaptırmayın, ben yıllar önce düşünmeden yaptırdığım bir dövmeyi coverlatmak için o kadar uğraştım ki... çok iyi düşünüp çok isteyerek yaptırılmalı.
Zaten benden önce bir kaç dövmesi vardı bende madem canın yanmadı acımıyor benim adımıda yazdır demiştim kabul etmişti birde kendini affettirmek için yaptırmıştı ama resmimi yaptırmasını ben istememiştim onuda kendi istedi
Haklı zaten bişey demiyorum da ne biliyim korktugumu biliyor sonucta o erkek ve zaten daha önce yaptırmıs bende bir tane bile yokSiz adamdan isminizi dövme yaptırmasını isterseniz o da sizden istemekte haklı.
Ama o bana sende yaptırırsan yaptırırım gibi birşey dememişti ki :) zaten daha öncesinde varmış bende bir tane bile yok..iyide kendi yapmayacağınız yada yapamayacağınız bir şeyi talep etmeniz yanlış.
ayrıca acımıyor.
:)) evet bende her seferinde kapattırırsın bişey olmaz diyorum zaten :) :))Abartmasin. O isimde portre de daha sonra istendiginde başka bir dovmeyle kapatilip bambaska birseye cevrilebiliyor. Sizde geri dönüsü yok diye yaptirmaya korkuyorsaniz, geri donusu var. Yaptirabilirsiniz.
Bana göre sacma. Yaptirsam bile normalde gorunmeyecek biyere yaptirirdim heralde.
Yani kapattırabilir bilmiyorum ki :) hiç yaptırmadımBen sevgili,eş dövmesi yaptırmam. Yaptırtmam da.
Ne gerek var ki? Ya ayrılırsan ne olacak ikiniz de sildirecekmisiniz? :)
Bebeğimin ismini yaptırırım ama.
Ama o bana sende yaptırırsan yaptırırım gibi birşey dememişti ki :) zaten daha öncesinde varmış bende bir tane bile yok..
Tabiki kesinlikle öyle ben herşeyden önce canım yanar diye yaptıramam sanırım...
Yani haklısınız ne bileyim işte...bunu sizin hesap etmeniz lazımdı. elbette şart koşarak yaptırmamış olabilir ama hak doğurmuşsunuz adama.
ben bunu istiyorum ama o da isterse diye düşünmediniz mi? mantıken düşünülür yani.
onda daha önce dövme olması olayı değiştiren bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?