Dövme yaptırma konusu

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
Sevgiliniz yada nişanlınız sizin isminizi koluna yazdırdı vede kendi isteğiylede resminizi portre olarakda omzuna yaptırdı... Sizdende ismini yazdırmanızı istedi yazdırırmıydınız... Nişanlıma ismimi yazdırmasını ben istedim evet ama resmimi yaptırmasını ben demeden kendi yaptırdı bendende ismini yazdırmamı istedi ama ben çok korkuyorum... Diğer sorum ise şu ; her tartışmamızda ben senin için yaptırdım kim yapar bunu hangi eş yapar ben sevgiliyken yaptırdım insanlar evlense bile yaptırmaz diyo bende, yoo seven yapar diyorum sizcede öylemi sizin eşiniz yaptırır mıydı veya yaptıran varmı?

Kendisine gore jest yapmis dogru ama surekli basa kakmasi yanlis. Ask gozu kör ediyor yapiliyor ama ayrilinca da o yazilar nasil silinir nasil kapatilir diye ugrasiliyor. Ama insan severken bu olasiliklari dusunmedigi icin yaptirabilir.

Kendisine gore jest yapmis dogru ama surekli basa kakmasi yanlis. Ask gozu kör ediyor yapiliyor ama ayrilinca da o yazilar nasil silinir nasil kapatilir diye ugrasiliyor. Ama insan severken bu olasiliklari dusunmedigi icin yaptirabilir.
Aynen ayrılınca ne olacak onu bende hep düşünmüşümdür:)

eşimin tek dövmesi benim ismim, benimse birsürü dövmem var, eşimin adını yazdırmayı düşünmedim bile (onu ifade eden minik bir dövmem var ama isim değil)
dövme çok ince bir konu, asla istemediğiniz, emin olmadığınız bir şeyi yaptırmayın, ben yıllar önce düşünmeden yaptırdığım bir dövmeyi coverlatmak için o kadar uğraştım ki... çok iyi düşünüp çok isteyerek yaptırılmalı.

yani haksızsın.
ben isterim sen yaptırırsın sen istersen ben yaptırmam olmaz.
neden istediniz ki böyle bir şeyi?
Zaten benden önce bir kaç dövmesi vardı bende madem canın yanmadı acımıyor benim adımıda yazdır demiştim kabul etmişti birde kendini affettirmek için yaptırmıştı ama resmimi yaptırmasını ben istememiştim onuda kendi istedi

Tabiki kesinlikle öyle ben herşeyden önce canım yanar diye yaptıramam sanırım...

iyide kendi yapmayacağınız yada yapamayacağınız bir şeyi talep etmeniz yanlış.
ayrıca acımıyor.

Abartmasin. O isimde portre de daha sonra istendiginde başka bir dovmeyle kapatilip bambaska birseye cevrilebiliyor. Sizde geri dönüsü yok diye yaptirmaya korkuyorsaniz, geri donusu var. Yaptirabilirsiniz.
Bana göre sacma. Yaptirsam bile normalde gorunmeyecek biyere yaptirirdim heralde.

:)) evet bende her seferinde kapattırırsın bişey olmaz diyorum zaten :) :))

Ben sevgili,eş dövmesi yaptırmam. Yaptırtmam da.
Ne gerek var ki? Ya ayrılırsan ne olacak ikiniz de sildirecekmisiniz? :)
Bebeğimin ismini yaptırırım ama.

Ama o bana sende yaptırırsan yaptırırım gibi birşey dememişti ki :) zaten daha öncesinde varmış bende bir tane bile yok..

bunu sizin hesap etmeniz lazımdı. elbette şart koşarak yaptırmamış olabilir ama hak doğurmuşsunuz adama.
ben bunu istiyorum ama o da isterse diye düşünmediniz mi? mantıken düşünülür yani.
onda daha önce dövme olması olayı değiştiren bir şey değil.

Tabiki kesinlikle öyle ben herşeyden önce canım yanar diye yaptıramam sanırım...

dövmenin acısı düşünülecek en son şeyi bence,
ağda ya da lazer epilasyon, dövmeden daha çok acıyor, bunları yaptırabilen bir kadın dövmeyi şarkı söyleyerek yaptırır,
ki dediğim gibi benim cover dövmem bile var dolu dolu çalışılmış bişey...
ama kötü/yanlış dövme, kötü burun estetiği gibi, öyle gözünüze batar, öyle bedeninizden soğutur.

Yani haklısınız ne bileyim işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…