- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Sanırım öyle olacak..Immmm. Öncelikle sana sunu dicem. O dövmeyi yaptirmazsan her fırsatta BEN SEN ISTEDIN DİYE SENIN ICIN YAPTIRDIM diyecek. Bundan kaçamazsın . ve maalesef o da senden yaptırman icin ısrarcı olacaktır. Gerek yoktu bence koluna isim yazdirmasina. Yüzük var zaten sen temsil eden.. Keske yaptirmasaydi
Zaten bende yaptırmam demedim olur belkideSeven yaparsa sizinde yaptırmanıZ gerekmez m? Siz isim istemişsiniz o resimde yaptırıp jest yapmış. Ben olsam asla yaptırmam sevmekle yada sevmemekle alakası yok.
Hahaha 7 harfli malesef:)))Adı nedir ben çok merak ettim, hani efe falansa olur da hüsamettin gibim bişeyse direk ayrılık sebebi
Yani oda sizin kararınız tabiki:))Ben isim yazilmasini damgali inek gibi diyorum kusura bakmayin. Hele ki sevgilim ya da esiminkini yazdirmayi dusunemiyorum bilebelki cocuklariminki vazgecebilecegim kimsenin ismini dovme olarak yazdirmayi da dogru bulmuyorum
Yani oda sizin düşünceniz:))Bence evlensen dahi yaptırma.
Eğer bir gün dövme yaptırmaya karar verirsem çektiğim acıya değecek bir şey olsun isterim. Çok anlamlı bir söz ya da Evladımın ismi gibi
Yanii:))simdi yaptirmasinda ileriyi dusunmek lazim . malesef erkekler icin bu tur seyler pek sorun olmuyir ama bayanlar cok cekiyoe ileride ayrilma gibi bir durum olurasa. bende yaptrcak olsamm ilk secenegim evlat ❤❤❤
Yok kiz acımadı. Ben ilk dövmeli kafama yaptırdımyada herkeste baska. Ama bugüne kadar dovmenin acisindan öleni duymadım:/
Hay hay beklerimkafana mıbir daha bana marjinal diyen olursa sana yollıycam
Hay hay beklerimdövmecide şaşırmıştı hatta hemen çocuklarım olsada, onlarla alakalı birseyler yaptırsam diye düşünüyorum gerçekten insan alışınca birakamiyor
kafana mıbir daha bana marjinal diyen olursa sana yollıycam
Hay hay beklerimdövmecide şaşırmıştı hatta hemen çocuklarım olsada, onlarla alakalı birseyler yaptırsam diye düşünüyorum gerçekten insan alışınca birakamiyor
kızlar siz bilirsiniz, bu dövme kılcal damarlara zarar veriyor diyorlar, ben de heves ettim ama tırsmıyor da değilim
ay goha şişirme beni:))
aç tv8 i gökhana bak sapasağlam
black gibi kafasında bile var. senin yaptıracağın ufacık dövmeden ne olur.
hiç duymadım ben öyle birşey.
ahaha işte bana olası gelmesin sonra, kılcal damarlarım çok kıymetlidir
ne bilem tam heves ettim, model bakıyordum biliyorsun, sonra işte internette okudum kılcal damarların yapısını bozuyormul falan diye, hemen soğudum
Bendeeekızlar siz bilirsiniz, bu dövme kılcal damarlara zarar veriyor diyorlar, ben de heves ettim ama tırsmıyor da değilim
Aynen demekki oda istiyordu içinde vardı yanii hani ısrarda etmedimO ne oyle benn yaptirdim sende yaptir hangi erkek yapar ben sevgiliyken yaptirdim. . Ve her tartismada şimdiden yaptigi biseyi basiniza kakiyorsa işiniz iş diyim ben size. . Sanki silah zoruyla yaptirdi demekki onunda istedigi biseymiski yapmis sizin 1 kere demenizle. .
Memnun degilsen ve surekli basima kakicaksan bunu sildirelim ozaman hayatim de bakalim tepkisi ne olucak.. yaptigin birseyi surekli dile getirdigin zaman bi anlami manasi kalmiyor canim sildirmen icin randevu alabilirim de bakalim bi .Aynen demekki oda istiyordu içinde vardı yanii hani ısrarda etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?