Dövme yaptırma konusu

Sanırım öyle olacak..

Ben isim yazilmasini damgali inek gibi diyorum kusura bakmayin. Hele ki sevgilim ya da esiminkini yazdirmayi dusunemiyorum bile belki cocuklariminki vazgecebilecegim kimsenin ismini dovme olarak yazdirmayi da dogru bulmuyorum
Yani oda sizin kararınız tabiki:))

kafana mı bir daha bana marjinal diyen olursa sana yollıycam
Hay hay beklerim dövmecide şaşırmıştı hatta hemen çocuklarım olsada, onlarla alakalı birseyler yaptırsam diye düşünüyorum gerçekten insan alışınca birakamiyor

Hay hay beklerim dövmecide şaşırmıştı hatta hemen çocuklarım olsada, onlarla alakalı birseyler yaptırsam diye düşünüyorum gerçekten insan alışınca birakamiyor

kafana mı bir daha bana marjinal diyen olursa sana yollıycam

kızlar siz bilirsiniz, bu dövme kılcal damarlara zarar veriyor diyorlar, ben de heves ettim ama tırsmıyor da değilim

yolda izde kafası dövmeli birine denk gelirsem bilirim ki o sensin
ya dimi hastalık resmen ama ben kendime ket vuruyorum:)

ay goha şişirme beni:))
aç tv8 i gökhana bak sapasağlam
black gibi kafasında bile var. senin yaptıracağın ufacık dövmeden ne olur.
hiç duymadım ben öyle birşey.

ahaha işte bana olası gelmesin sonra, kılcal damarlarım çok kıymetlidir
ne bilem tam heves ettim, model bakıyordum biliyorsun, sonra işte internette okudum kılcal damarların yapısını bozuyormul falan diye, hemen soğudum

senin internet benim kv nin tv si gibi zaar
hep onun televizyonu söyler halbuki o zararlı bu zararlı diye..

O ne oyle benn yaptirdim sende yaptir hangi erkek yapar ben sevgiliyken yaptirdim. . Ve her tartismada şimdiden yaptigi biseyi basiniza kakiyorsa işiniz iş diyim ben size. . Sanki silah zoruyla yaptirdi demekki onunda istedigi biseymiski yapmis sizin 1 kere demenizle. .

Aynen demekki oda istiyordu içinde vardı yanii hani ısrarda etmedim

Aynen demekki oda istiyordu içinde vardı yanii hani ısrarda etmedim
Memnun degilsen ve surekli basima kakicaksan bunu sildirelim ozaman hayatim de bakalim tepkisi ne olucak.. yaptigin birseyi surekli dile getirdigin zaman bi anlami manasi kalmiyor canim sildirmen icin randevu alabilirim de bakalim bi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…