Dövme yaptırma konusu

Yaptırmam demiyorummm sadece sordum arkadaşlar görüşlerinizi merak ettim bukadar.....

Ne kadar sacma vucut senin vucudun ister yaptirirsin ister yaptirmazsin kalici bisey bu hatir gonul meselesi olamaz kisisel tercihtir tamamen

Kizimiz dogduktan sonra esim ve ben birlikte kizimizin ismini yaptirdik ama simdi esim birbirimize ozel bisry yaptilarim dedi bende sonsuzluk isareti dedim ve oyle yaptircaz ozel bir simge yaptirin sizde isim degil ama yada baska dillerde nisanlinizin ismini yazdirin anlamini yada

Evet oda olabilir aslında...

O kadar çok konu açmışsınız ki hepsine cevabınız da “hımm, aynen, evet, öyle de sormuştum” gibi gibi.
Cidden nasıl yetişiyorsunuz bu kadar konuya?
Tabiki istediğiniz kadar açabilirsiniz ama merak ettim.

Benimi takip ediyorsunuz:))) bilmem bir işim yok boş boş otururken öyle elimde bakıyorum sürekli cevaplıyorum..

Allahın verdiği vücudu kimse için değiştirmem eşim dahil, çok şikayetçi olduğum bir burnum var onu bile yaptırmıyorum, öyle vermiş Rabbim kul beğensin diye hiç bir yerime bir şey yaptırmam. Dövmenin sevgiyle fedakarlıkla da bir ilgisi yok bence, ikinizde abartmışsınız konuyu

Tam bir türk kızı
Hep bana hep bana
Hep o verici olsun, o jest yapsın. Aman ha sıra bana gelmesin
Madem sizin isteğinizle isim yazdırdı sizden de bunu istemeye hakkı var.
Ama bence isim yazdırmak çok kroca yaa
Benim arkadaşımın kolunda Orhan yazıyor mesela. rahmetli babasının ismiymis. Ama Orhan gibi bir isim... Yani zarif bir bileğe yakışacak yazı mi?
Bence siz onu simgeleyen birşey yapabilirsiniz. Mesela sevgilimle ciddi dusunseydim onun için minimal bir cam ağacı yaptırabilirdim bilegime. Çünkü bana kendi dilinde öğrettiği ilk kelime camagaci şarkısıydi. İlişki marşı gibi birşey oldu aramızda ve bir sevgi sözcüğü olarak o dilde camagaci diyorum. Tam olarak ona özel..
Siz de böyle birşey düşünebilirsiniz.
Acı konusuna gelince
Benim de dövmem var, acı yok Rocky
Cidden çok acimıyor. Lazer epilasyon açısının yarısi kadar bir acı söz konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…