- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Aynen öyle..Evlat olsa anlarım ömür boyu bende olacak sevgisi asla bitmeyecek ama eş nişanlı sevgili için adını ölümsüzleştirmem. Sen baskı yapıp yazdırdıysan aynı tutumu o sergilediğinde düşünmeyeceksin
Hahaahah yaa vallahii:)))karınca duası gibi yazdır bari:)
minnacık.
bir dahada böyle saçma taleplerde bulunma sevgilinden. kendin etmiş kendin bulmuşsun:))
yoo seven yapar diyorum
Kız isim yazmak on dakika:)Yarım bırakacak bir acı değil.Bir süre sonra gıdıklıyor bile.Yarım olur mu hem.Adamın adı hüsamettinse hüsam yazıp bırakıcan mı:)Hmmm anladım kendide diyor acırsa yarım bırakırız tamam bi dene diye :))))
hahahha ay hiç güleceğim yoktu alemsin:)))))))Kız isim yazmak on dakika:)Yarım bırakacak bir acı değil.Bir süre sonra gıdıklıyor bile.Yarım olur mu hem.Adamın adı hüsamettinse hüsam yazıp bırakıcan mı:)
Yapmam demişmiyim? O nerden çıktıKendin yaptırmayacağın şeyi ondan niye istiyorsun onu anlamadım. O yapsın ama ben yapmayayım... Garip...
Yapıcam demiş misiniz?Yapmam demişmiyim? O nerden çıktı
Hayır ben sadece görüşleri merak ettim ve sormak istedim bukadar..Yapıcam demiş misiniz?
Yapmak istemiyorsunuz işte. Konu açma sebebi bu değil mi zaten
Ne kadar sacma vucut senin vucudun ister yaptirirsin ister yaptirmazsin kalici bisey bu hatir gonul meselesi olamaz kisisel tercihtir tamamenSevgiliniz yada nişanlınız sizin isminizi koluna yazdırdı vede kendi isteğiylede resminizi portre olarakda omzuna yaptırdı... Sizdende ismini yazdırmanızı istedi yazdırırmıydınız... Nişanlıma ismimi yazdırmasını ben istedim evet ama resmimi yaptırmasını ben demeden kendi yaptırdı bendende ismini yazdırmamı istedi ama ben çok korkuyorum... Diğer sorum ise şu ; her tartışmamızda ben senin için yaptırdım kim yapar bunu hangi eş yapar ben sevgiliyken yaptırdım insanlar evlense bile yaptırmaz diyo bende, yoo seven yapar diyorum sizcede öylemi sizin eşiniz yaptırır mıydı veya yaptıran varmı?
İllaki benim ben zaten sadece merak ettigim için görüşleri sordum......Ne kadar sacma vucut senin vucudun ister yaptirirsin ister yaptirmazsin kalici bisey bu hatir gonul meselesi olamaz kisisel tercihtir tamamen
Evet oda olabilir aslında...Kizimiz dogduktan sonra esim ve ben birlikte kizimizin ismini yaptirdik ama simdi esim birbirimize ozel bisry yaptilarim dedi bende sonsuzluk isareti dedim ve oyle yaptircaz ozel bir simge yaptirin sizde isim degil ama yada baska dillerde nisanlinizin ismini yazdirin anlamini yada
Benimi takip ediyorsunuz:))) bilmem bir işim yok boş boş otururken öyle elimde bakıyorum sürekli cevaplıyorum..O kadar çok konu açmışsınız ki hepsine cevabınız da “hımm, aynen, evet, öyle de sormuştum” gibi gibi.
Cidden nasıl yetişiyorsunuz bu kadar konuya?
Tabiki istediğiniz kadar açabilirsiniz ama merak ettim.
Sevgiliniz yada nişanlınız sizin isminizi koluna yazdırdı vede kendi isteğiylede resminizi portre olarakda omzuna yaptırdı... Sizdende ismini yazdırmanızı istedi yazdırırmıydınız... Nişanlıma ismimi yazdırmasını ben istedim evet ama resmimi yaptırmasını ben demeden kendi yaptırdı bendende ismini yazdırmamı istedi ama ben çok korkuyorum... Diğer sorum ise şu ; her tartışmamızda ben senin için yaptırdım kim yapar bunu hangi eş yapar ben sevgiliyken yaptırdım insanlar evlense bile yaptırmaz diyo bende, yoo seven yapar diyorum sizcede öylemi sizin eşiniz yaptırır mıydı veya yaptıran varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?