Dövme yaptırma konusu

Tabiki çok zor bi durum olsa gerek

Sizde haklısınız tabi:))

Sen istemissin o da yaptirmis. Simdi de dogal olarak o istiyor. Malesef siz kendiniz eline koz vermissiniz.

Isim yazmak hadi neyse de, koluna resminizi cizdirmesi de ne ya? Bana bu kadari da artik fazla geliyor. Psikopat gibi. Istemem o kadar abarti.

Ben nisanlima saka olsun diye soylerim yap ismimi diye ama israr etmem asla. Ikimizin ortak bi dovmesi olmasi daha mantikli bence. Ayni simgeden ikimizde de olmasi falan

Zaten ben resmimi istemedim kendi tercihiydi yaptırdı

Cok sacma bir bakis acisi. Bayiltip yapmamislar ki dovmeyi, kiz istemis o da yaptirmis.
Bir arkadasim bana cay demle de icelim diyince demlesem icsek, sonra da onu mu darlamam lazim sen de demleyeceksin diye?

Çay ile dövme benzetmesi çok saçma olmuş doktor hanım.
İsmini dövme yaptırmasını isteyerek ''adam bana ait'' mesajı vermek istemiş konu sahibi bence, eee haliyle adamda aynı beklentiye girmiş.
Benim bakış açım bu sizinle farklı olabilir, tekdüze olması saçma olurdu zaten.

Son düzenleme:
Hayir kesinlikle yaptirmazdim.

Evet istemesi gayet normal zaten

Benim sözlüm de daha sevgiliyken göğüsüne kalıcı dövme ismimi yaptırdı. Ben de yaptırırdım.

Immmm. Öncelikle sana sunu dicem. O dövmeyi yaptirmazsan her fırsatta BEN SEN ISTEDIN DİYE SENIN ICIN YAPTIRDIM diyecek. Bundan kaçamazsın . ve maalesef o da senden yaptırman icin ısrarcı olacaktır. Gerek yoktu bence koluna isim yazdirmasina. Yüzük var zaten sen temsil eden.. Keske yaptirmasaydi

Seven yaparsa sizinde yaptırmanıZ gerekmez m? Siz isim istemişsiniz o resimde yaptırıp jest yapmış. Ben olsam asla yaptırmam sevmekle yada sevmemekle alakası yok.

Ben isim yazilmasini damgali inek gibi diyorum kusura bakmayin. Hele ki sevgilim ya da esiminkini yazdirmayi dusunemiyorum bile belki cocuklariminki vazgecebilecegim kimsenin ismini dovme olarak yazdirmayi da dogru bulmuyorum

Bence evlensen dahi yaptırma.
Eğer bir gün dövme yaptırmaya karar verirsem çektiğim acıya değecek bir şey olsun isterim. Çok anlamlı bir söz ya da Evladımın ismi gibi
simdi yaptirmasinda ileriyi dusunmek lazim . malesef erkekler icin bu tur seyler pek sorun olmuyir ama bayanlar cok cekiyoe ileride ayrilma gibi bir durum olurasa. bende yaptrcak olsamm ilk secenegim evlat ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…