Dövme yaptırma konusu

Hayatta yapmam yaptırmam oyle bi sey. Evlensek bile bosanmayacagimiz ne malum bu seferde sildirmeye ugrasir insan. Temsili bir sey olabilir ya da çift dovmesi gibi seyler.

Sevgiliniz yada nişanlınız sizin isminizi koluna yazdırdı vede kendi isteğiylede resminizi portre olarakda omzuna yaptırdı... Sizdende ismini yazdırmanızı istedi yazdırırmıydınız... Nişanlıma ismimi yazdırmasını ben istedim evet ama resmimi yaptırmasını ben demeden kendi yaptırdı bendende ismini yazdırmamı istedi ama ben çok korkuyorum... Diğer sorum ise şu ; her tartışmamızda ben senin için yaptırdım kim yapar bunu hangi eş yapar ben sevgiliyken yaptırdım insanlar evlense bile yaptırmaz diyo bende, yoo seven yapar diyorum sizcede öylemi sizin eşiniz yaptırır mıydı veya yaptıran varmı?
Sende ondan ısmını yazdırmasını ıstemıssın ama. O zaman sen neden ıstedım ? Onun da enden ıstemeye hakkı var. Ben olsam ne böyle bısey talep ederım ne de kendım yaptırırım

Bana çok kıroca geliyo kendi yaptirsa kıroca sen istemissin yaptırmış kıro kare, portre yaptırmakla da tüy dikmis, artik evlenmeniz lazim yoksa nasıl silinecek onlar

Ben yaptırmam yapılmasını da istemem değişmeyecek şeyler vücuda kazınmalı mesela çocuğumun ismi olabilir ya da rahmetli babamın doğum tarihi hayat felsefemi gösteren bir söz, aşklar evlilikler ilişkiler bitebilir sonucta

Bana çok kıroca geliyo kendi yaptirsa kıroca sen istemissin yaptırmış kıro kare, portre yaptırmakla da tüy dikmis, artik evlenmeniz lazim yoksa nasıl silinecek onlar

Ben yaptırmam yapılmasını da istemem değişmeyecek şeyler vücuda kazınmalı mesela çocuğumun ismi olabilir ya da rahmetli babamın doğum tarihi hayat felsefemi gösteren bir söz, aşklar evlilikler ilişkiler bitebilir sonucta
Evet orası öyle tabiki..

Back
X