Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam niyette onemli tabiki ama benim niyetimi de kalbimide Allah biliyor deyip mayoyla kilalim namazi o zaman. Insan patronunun karsisina cikarken bile ozeniyor giyimine dikkat ediyor. Namazinda belli bir adabi vardir. Niyetiniz temiz olsa dahi o ozeni gostermek gerekir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fikirleriniz için çok teşekkürlerimi sunarım,ben kararlı değilim düşünmem gerekiyor zaten,hadisler içinde çok sağolun,kalp ve niyetten yanayım her zaman..
Günahımda, sevabımda,niyetimde bana, doğru ya:) tabikide herkes kndi içerisinde yaşar dini,bile bile günahtan bahsediyoruz burda evet,ama benimde anlatmak istediğim sigara içkiiçmekten bi farkı olmayan bir günah ablatabiliyo muyum?
En üstün amel, iyi niyetli olmaktır. İçini ve kalbini ferah tut arkadaşım![]()
İyi niyetle biri sizin sinirlarinizi gecse iyi niyetliydi caniim bagrima basarim mi diyorsunuz yoksa kiziyor musunuz?
Lutfen, lutfen..
Çok sağolun efuli hanımm biliyorum araştırdım:) bu yorumlardan sonra hevesim kaçtı zaten,bilen bilmeyen konusuyor :)
Dediğim şeyi hala anlamak istemeyen bir bayanla karsı karsıyayım.günah ooo yapalım demiyorum.ben yapmak istiyorum kedi figürü namaza engel midir diye sordum bu yani.engelse yaptırmıcaktım zaten,ki düzgün bir dille anlatmak yerine sürekli bi kavga eğilimi içerisindesiniz..
Çok sağolun efuli hanımm biliyorum araştırdım:) bu yorumlardan sonra hevesim kaçtı zaten,bilen bilmeyen konusuyor :)