Dövmeli gelin

Çok insanda dövme piercing var artık, dövmeli gelin olmaz gibi bi algı doğru değil. Pinterest’en abstract tattoo diye aratıp fikir edinebilirsin, yara izini kapatmak için daha uygun, daha pastel ve sıkılmayacağın şeyler bulabilirsin.

Porselen makyajda kullaılan ürünler kapatmaya kafi gelecektir. Ömür boyu o şekillere katlanmak zorunda kalmak canını sıkabilir. Özel günlerde makyajla kapatabilirsin...

Merhaba..
Bu da dert mi demeyin bana yıllardır dert..

Benim kolumda yara izlerim var ve kapatmak icin de yakın zamanda dövme yaptırma niyetindeyim zira yoruldum artık insanlara açıklama yapmaktan buraya kadar sıkıntı yok ama düğün olucak malum..

Gelinlik ve dövme..

Kızlar ne diyosunuz çok mu kötü durur.. Kolumda ve büyük olucak. Uzun kollu gelinlik giy derseniz nişan da giydim kol bölgem hep tahriş oldu düğün günü rahat edemem napayım ki ben :KK43:
düğüne yakın hint kınası yaptır

Dovmeni soft renklerde yaptirabilirsin. Dugun gunu de rahatsiz olacaksan kapattirirsin. Dovmeli gelin olur mu olur tbiki neden olmasin. Ayrica yara izlerin icin estetik yaptirmayi dusunmez misin madem dovme cok sevmiyosun. Artik cok ilerledi bu konuda estetik

Hayatınızın kalanında rahatsız olacaksanız tabiki yaptırın dövme. Anladığım kadarıyla hazihazırda zaten rahatsız oluyorsunuz. Kopkoyu,kalın simsiyah dikkat çeken bir dövme olmadığı sürece şık bile durabilir dövme.
Bunu da dövme sevmeyen ve asla yaptırmayı düşünmeyen biri olarak söylüyorum. Kibar dövmeler hos görünebiliyor ama yukarıda tasvir ettiğim tarzlar çok itici duruyor bence.

Dövmeli insan oluyor da dövmeli gelin, dövmeli anne, dövmeli nine neden olmasın?
Eğer hayatınız boyunca dövmeli x olur mu diye düşünecekseniz dövme yaptırmayın...
Not. 18 imden beri dövmelerim var. Hiçbir ortamda saklamaya çalışmadım. Her biri beni yansıtıyor çünkü, ve kim ne düşünürse düşünsün çooook güzeller.

Valla sağ kolumda ten rengi gözükmüyor desem yeridir, ayak bileğimde, sol kol bileğimde, parmağımda da dövmeler var. Eşimin ailesi (çekirdek ailesi dışında kalan kesim) gayet tutucuydu, ama istediğim gelinliği aldım giydim. Kimseyi takamam valla! He bu arada gayet piremsem tarzı giydim kabarık kabarık ❤️ Siz kendinize yakıştırıyorsanız giyin gitsin, düğününüzde görüşünüzden tatmin olması gereken tek kişi sizsiniz! Siz tamam oldu derseniz olmuştur. Başkalarını boşverin.

Çok gerçek

Eklentiler

• C16CFADF-4586-42F4-AC00-C179DDFAAE4B.webp
    C16CFADF-4586-42F4-AC00-C179DDFAAE4B.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 190
bu arada bir doktorla da dövmeci ile de görüştün mü. her yara izinin üstüne dövme olmuyor. derinin değişik olması yüzünden yayılma olabiliyor. ve yaranın oluşumundan belli bir zaman geçmiş olması lazım
ben dövmemi sağ bileğime istedim ama orada yara izi vardı diye olmamıştı
sola yaptı dövmecim.
İzlerim 10 senedir benimle bi sorun olmaz diye düşünüyorum görüşücem yakın zamanda

Sırf gelinlik için dövme yaptırırsanız bir süre sonra dövmeden de sıkıldığınızda ne yapacaksınız?
Yara izlerini sildirmek maksatlı estetik yaptırsanız.
Bana kalsa yara iziyle de mutlu olabilirdim.
İnsanlar ne dertlerle uğraşıyor,kolumdaki 3-5 çizik beni mutsuz etmezdi.
Sadece gelinlik için değil zaten şimdi de rahatsızım yani düğünden sonrası için de gerekli benim düşündüğüm kötü bi görüntü olur mu

Bence düğünden sonra dövme yaptırabilirsin canım düğünde de uzun kollu çok güzel modeller var izlerin kapanır
Ha bana kalsa önce lazer mazer yara izini kapattırmaya bak olmuyorsa eğer dövme hoş olur

Hayatınızın kalanında rahatsız olacaksanız tabiki yaptırın dövme. Anladığım kadarıyla hazihazırda zaten rahatsız oluyorsunuz. Kopkoyu,kalın simsiyah dikkat çeken bir dövme olmadığı sürece şık bile durabilir dövme.
Bunu da dövme sevmeyen ve asla yaptırmayı düşünmeyen biri olarak söylüyorum. Kibar dövmeler hos görünebiliyor ama yukarıda tasvir ettiğim tarzlar çok itici duruyor bence.
Çok iyi anlamışsın beni canım evet rahatsızım sadece düğün için istemiyorum sonrası için de gerekli bana olabildiğince küçük yaptırmaya calısıcam

Back
X