Başıma gelenleri kısaca anlatıcam, ameliyatlik sorunlarım vardı. Neyse doktorlar
tüp bebek diye tutturdu. Doğal yolla gebe kaldım ameliyatlarımı olmadığım için düştü. Ameliyatları olmadan önce olduktan sonra tüp bebek yaptirdilar. Sonuç negatif.
Ve bana şunu demediler ameliyatlarını ol sorunlar giderilsin doğal yolla gebe kalırsın.
Paralar havada uçtu, stresten kafamda saç kalmadı.
Ben doğal yolla gebe kaldım. İkili test sorunsuz çıktı. Hamileliğimde farklı sorunlar çıktı. Doğumum riskli olduğunu için doktorlar kabul etmiyordu beni. Zarla zorla doktor. Buldum kendime. Damar sorunu+ trombofili+ yüksek riskli gebelik+ doğumdan sonrada ameliyatim vardı. Neyse doktor kabul etti. Geldik 5.aya her test temiz çıktı. Bende sorunlar olmaya başladı...
Doktor o kadar şunu da yap bunu da yap diye ısrar etti ki testlerde artık bigun çok gerildim.
Bir daha bana test asla ama asla demeyin ne olursa olsun bizim kabulümüz dedim.
Sustu.
Bebeğim doğdu.
Rabbimin emaneti geldi.
Sağlıklı bir erkek.
Bebeğim ek gıda hiç sorunsuz yerken, birden gıda reddi başladı. O kadar üzülüyorum ki resmen kahroluyorum. İçim eriyo. Uyurken gidip gelip bakıyorum.
Bir gıda reddi beni bu hale soktu.
Siz çok büyük bir karar vereceksiniz.
Vereceğiniz her karar saygılı bir karar olacak.
Kolay kararlar değil, insanlar ufacık şeylerden üzüntü yaşıyor. Sizin kararınızı asla ama asla bı yorumda bulunamayız.
Rabbim guzel kalbinize kararınız ne olursa olsun ferahlık versin inşallah.