- 16 Aralık 2015
- 83
- 255
- 43
- Konu Sahibi minelgaraib
Ya cidden anne babanın çocuğunun kendisinden önce ölmesi için dua etmesi o kadar acı ki. Sadece ona yeterince destek olup potansiyelini kullanmasını ve mutlu olmasını sağlayabileceğimden emin olsam asla kürtaj düşünmezdimÖyle ama bırakalım annesi karar versin bir ömür boyu kolay değil benimde başıma gelebilir Allah korusun kayınvalidemin bir kızı var engelli Allah brnden once Alsin canini bu dunyaya birakmasin diyor hem zihinsel hemde bedensel engeli var 35 yıl sırtlarında taşımışlar çocuk gibi mesela benim eşime daha önce engelli ablası var annesi babası ölürse benim kızımmi bakacak diye kız vermemişler benim bir eltim var eşimin abisi ile evli teyze çocukları ikiside akraba evliliği yapmışlar çocukları sağlıklı ama kadın direk benim yüzüme ben bakmam diyor bu yaz hacca gitme ihtimalleri var ben 20 yaşına daha bu ay gireceğim çocuğum yok 5 buçuk 6 Aylık da evliyim 35 yaşında ki engelli görümceme bakacak kimse yok kim bakacak tabi ki ben bu kadar vicdansız olamam zor diyorum ya yaşamayan bilemez 35 yaşındaki görümcemin sabah akşam altını temizleyip sırtımda tasiycam kolaymı değil kınamak istemiyorum hor da göremem benim yarinimin garantisi yok bir anne için bu durum çok zor gerçekten kararını kendi vermeli