Canim yeni geldim hastahaneden, alles in Ordnung.
Cocugu 3D Formatinda gördüm eli ayagi düzgün, hani ne gözlerinde nede baska biryerinde birsey var.
Kalbide harika, kan dolasimini da cok begendiler. Birtek iste, kafasini kücük diyorlar....
Hayirlisi insallah, iki hafta sonra tekrar gidecegiz. Bakalim ozaman ne diyecekler.
Ama bir güzelki hülya bir güzelki anlatamam.
Rabbime emane ol arkadasim
Askperest
(Sibel)
canım yaa maşaallah ne kadar yakışıklı bi delikanlı olmuş Rabbim gözünüzden gönlünüzden ayırmasın
ŞenizŞenizŞenizAmin Allah razı olsun hepinizden. Mevlanın emanetine ne güzel sahip çıkıyorsunuz..
Cok sagol canım yolladın okadar ugrastın baya yakısıklıymıs gercekten sımdı ıcım daha rahat derın bı ohh cekım
ŞenizŞenizŞeniz
Allah her zaman yüreğini ferah ve huzurlu kılsın........Sağlıklı ,aslan gibi evlatların olsun inşallah...
Fikir anlamında yardıma ihtiyacın olusa her zaman buradayım.Hatta seni annesi ile de görüştürürüm.....
aselim gerçekten yazdıklarını okudumda arkadaşım seni takdir ediyorum.sen gerçekten mükemmel bir annesin.allahda emin ol senin kalbine göre verecektir.içini ferah tut.bende bugün ikili test sonucumu aldım biraz düşük çıktı yani risk fazla dedi.allahdan hayırlı neyse o olacak.
bak oda olabilir eger görüsmek isterse ben cok isterim görüsmeyi...:CüvCüv:
Sömestr tatilinde bana gelecekler.Erman her yıl gelir 15 gün kalır benimle...Bu kez anne ve babasıda gelip 3 gün kalacaklar.Sizi annesiyle tanıştırırım.Sonra isterseniz Erman ın mail adresinden görüşürsünüz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?