Down sendromlu cocuk anneleri var mı?

Aselim canim arkadasim benim, ilk önce topigin hayirli ugurlu olsun diyerek konuyu fazla uzatmadan yazacagim.

Sen benim gördügün en candan sevecen annesin, seni takdir etmekten baska yapabilecegim birsey yok. Acaba ben bu durumda ne yapardim bilmiyorum, o anki duruma bagli, ama inan eger öyle birsey olursa hemen aklima sen geleceksin.

Ben eminimki Sedat Bebegimiz böyle bir annesi oldugu icin bir ömür boyu iyi bir egitim alacak ve cok sevilecek.

Ben biliyorsun hic ama hic inanmadim hala inanmiyorum down sendromlu olacagina. Rabbim herseyin hayirlisini versin hem sana hem Sedat'a.

Seni Seviyorum Arkadasim.....

Beni görümcem 45 yaşında...Yaş konusunda sınırlama yok...kulaktan dolma bilgi bence.Ama umarım zeka yaşı yüksek bir downlu olurda kolay eğitirsin canım...Bizimki 3 yaş beyninde kendini yıkayamıyor yada kendine yalnız asla bakamıyor...Allah yardımcın olsun.

Canim yeni geldim hastahaneden, alles in Ordnung.
Cocugu 3D Formatinda gördüm eli ayagi düzgün, hani ne gözlerinde nede baska biryerinde birsey var.
Kalbide harika, kan dolasimini da cok begendiler. Birtek iste, kafasini kücük diyorlar....

Hayirlisi insallah, iki hafta sonra tekrar gidecegiz. Bakalim ozaman ne diyecekler.
Ama bir güzelki hülya bir güzelki anlatamam.

Rabbime emane ol arkadasim

Askperest
(Sibel)

ohh sevindim canim benim ya insallah sapa saglam gelir pasa.. Ben benimkini göremedim daha 3d fotosunu zaten yüzünü bi kez bile göstermedi hep elleriyle kapatiyo gizliyo kendini annesinden..

canım yaa maşaallah ne kadar yakışıklı bi delikanlı olmuş Rabbim gözünüzden gönlünüzden ayırmasın

Amin Allah razı olsun hepinizden. Mevlanın emanetine ne güzel sahip çıkıyorsunuz..

Cok sagol canım yolladın okadar ugrastın baya yakısıklıymıs gercekten sımdı ıcım daha rahat derın bı ohh cekım

Amin Allah razı olsun hepinizden. Mevlanın emanetine ne güzel sahip çıkıyorsunuz..
ŞenizŞenizŞeniz
Cok sagol canım yolladın okadar ugrastın baya yakısıklıymıs gercekten sımdı ıcım daha rahat derın bı ohh cekım

Allah her zaman yüreğini ferah ve huzurlu kılsın........Sağlıklı ,aslan gibi evlatların olsun inşallah...

Fikir anlamında yardıma ihtiyacın olusa her zaman buradayım.Hatta seni annesi ile de görüştürürüm.....

bak oda olabilir eger görüsmek isterse ben cok isterim görüsmeyi...:CüvCüv:

aselim gerçekten yazdıklarını okudumda arkadaşım seni takdir ediyorum.sen gerçekten mükemmel bir annesin.allahda emin ol senin kalbine göre verecektir.içini ferah tut.bende bugün ikili test sonucumu aldım biraz düşük çıktı yani risk fazla dedi.allahdan hayırlı neyse o olacak.

saol arkadasim dilerim hakkinda hayirlisi neyse o olur.. Sonucta bisi cikmas insallah.

bak oda olabilir eger görüsmek isterse ben cok isterim görüsmeyi...:CüvCüv:

Sömestr tatilinde bana gelecekler.Erman her yıl gelir 15 gün kalır benimle...Bu kez anne ve babasıda gelip 3 gün kalacaklar.Sizi annesiyle tanıştırırım.Sonra isterseniz Erman ın mail adresinden görüşürsünüz canım.

ozamana da daha cok var gülüm ya keske daha erken görüsebilsek. Ama onunda hayirlisi olsun.olumunekankayizsmile

ımdaaat ya mıgdem cok yanıyooo hanımlar napsam ?? Bı caresı varmı bunun ya uykumdan uyanıyorum mıgde yanmasından

aselim, canım öncelikle seni kararından dolayı tebrik ediyorum. benimde 18 aylık down sendromlu bir yiğenim var ve yiğenim doğana kadar bütün testler normal çıkmıştı zaten aksi olsa dahi ablam asla bebeği aldırmazdı. down sendromlu çocukları hayata hazırlamak normal çocukları hazırlamaktan çok daha zor ama inanılmaz seviliyorlar. yiğenim çok tatlı bitanemiz o bizim henüz konuşamıyor, yürüyemiyor ama emekleyebiliyor haftada 4 gün eğitimi var bu eğitimler sayesinde emeklemeyi öğrendi inanıyorumki yakında yürüyecek.. down sendromlu bir çocuğa anne olacak olgunluk her kadında yok demekki sen o olgunluğa sahipmişsinki rabbim seni seçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…