sen yüreği kocaman bir insansın.çok taktir ettim.yumurtaya can veren rabbim neye ol demişte olmamışki...yüreğinin ödülünü alacaksın ben inanıyorum buna.ve hep dua edeceğim senin ve karnındaki meleğin için.helal olsun sana güzel anne...bu dünya imtihan dünyası ben 1 yıl önce evladımı kaybettim sınavım dedim allaha şükürler olsun rabbim ödülümü hemen yolladı.buda senin sınavın arkadaşım.allahım şefkatiyle sarıp merhametiyle seni korusun yavruna şifa versin.doğumu düğünün olsun sağlıkla sıhhatle....
sen nasıl kaybettin cnm neden öldü.benimde bebeğim öldü daha çok yeni ve ben aşamıyorum.10 gün yaşayabildi yavrum.senin sonra bebeğin oldumu.kaç ay sonra kaldın.normalmi oldu sezeryanlamı.bende bir an önce tekrar istiyorum zaman geçsin diye dua ediyorum nasıl aşacağım bilmiyorum
Canim seninde basin sagolsun.a.s. Bence rabbime bol bol dua et hayirlisini iste eminim en kisa zamanda seni yine anne yapacaktir. Herkesin gecirdigi zor dönemler oluyo bazen insan dayanamicak saniyo ama icinden inancini hic eksik etme sürekli haline sükret sükretki sen sagliklisin sükretki tekrar cocuk sahibi olabilirsin sükret beterin beterinden korusun rabbim cümlemizi.... Ve hep hayirlisini dile.. ALLAH Hepinizin gönlüne göre versin.. :Saruboceq:
ARKADAŞIM SENİ TEBRİK EDİYORUM BENDE SAKAT ÖZÜRLÜ DENSE ALDIRMAM SONLANDIRMAM..aynı benim gibi düşüyorsun canni yürekten kutluyorum ama doktorlarında ynaılma payı var öyle özürlü diye çok ösağlam çocuk alındı öldürüldü..BENCE SENİN BEBĞİN DE SAĞLAM İÇİME ÖYLE BİR HİS DOĞUYOR...ANNEMİ APARTMANINDA VAR ANNESİNİN GÖZÜNÜN İÇİN EBAKAR NE DESE YAPAR müthiş bir kız...Bu kadar anneye düşkünlük olamaz..Bende düşkünüm anneme ama öyle değil..Onların ki başka...Başka bir zeka ..Apartman onu çok sever arka bahçede oturular mutlaka çağırırlar onu...Yanı o kdara tatlı dillikiii!!!Herkes şaşaıp kalıyor dediklerine....ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN .ALLAH BAŞKA ZEVAL GÖSTERMESİN...
bende şöyle düşünüyorum allah korusun anneye bişi olsa hasta çocuğa kim sahip çıkar yanlız başına korunmasız kalıcak kimse onun sorumluluğunu almaz.bizim binada bi kız aldırmam günah falan dedi kapalı namazında kocasından boşandı sonra kendide başka birine kaçtı 2 yaşında yavrucak ortada kaldı babada evli anada.ŞİMDİ SORUYORUM ONU ALDIRMAK MI GÜNAH YOKSA ORTADA SAHİPSİZ SAVUNMASIZ BIRAKMAKMI
hasta çocukla sağlıklı çocuk arasında fark var ama canımaklı başında olan bi insan büyüdükten sonra kendini idare edebiliyo dimi.
cocuklardan bahsediyoruz canim benim cocuk akli ne kadar basinda olabilir.? Her cocuk bakima muhtac bana göre. Cok fazla derinlere girmemek lazim yok ben ölürsemde o kalirsada falan bence onu düsüncek olursan oohooo ona varana kadar neler var neler... :1hug:
hasta çocukla sağlıklı çocuk arasında fark var ama canımaklı başında olan bi insan büyüdükten sonra kendini idare edebiliyo dimi.
ya anlamıyorum.arkadaşımız buraya konu açmış desteğe ihtiyacı var bu bariz bir şekilde gerçek.karar zaten verilmiş.30.haftalara gelinmiş..ve herşeye rağmen ben kararına saygı duyuyor yüreğini öpüyorum.anlamadığım şeyse bu tarz şeyler yazmanın manası ne?yok boşanmak ölmek akıllı vs.yarına çıkmaya garantimiz varmı?yada allahım uzak etsin evlatlarınızın başına bişey gelmeyeceğinin....lütfen moral bozmayalım...
ya anlamıyorum.arkadaşımız buraya konu açmış desteğe ihtiyacı var bu bariz bir şekilde gerçek.karar zaten verilmiş.30.haftalara gelinmiş..ve herşeye rağmen ben kararına saygı duyuyor yüreğini öpüyorum.anlamadığım şeyse bu tarz şeyler yazmanın manası ne?yok boşanmak ölmek akıllı vs.yarına çıkmaya garantimiz varmı?yada allahım uzak etsin evlatlarınızın başına bişey gelmeyeceğinin....lütfen moral bozmayalım...
ya neden böyle saldırmaya hazırsınız resmen gördüğüm şahit olduğum bi olayı anlattım arkadaşımızın bebeği tabiki istiosa doğurcak allah uzun ömürlerde versin konunun tamamnı okumadan söylediğim şey hakkında yorum yapmayın
sen nasıl kaybettin cnm neden öldü.benimde bebeğim öldü daha çok yeni ve ben aşamıyorum.10 gün yaşayabildi yavrum.senin sonra bebeğin oldumu.kaç ay sonra kaldın.normalmi oldu sezeryanlamı.bende bir an önce tekrar istiyorum zaman geçsin diye dua ediyorum nasıl aşacağım bilmiyorum
iddialaşma için diil canım ama büyüdükten sonra die bastıra bastıra sölemişim dimi hasta olan büyüyüncede hasta neyse tabiki herkesin kendi düşüncesi karışmak için yazmamışdım sadece şahit olduklarımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?