ben birçok amniyosentez sonucunun kesin denipte sapasağlam doğan çocukları duydum bizimkide inşallah öyledir.
hamileliğin tadını çıkaramıyoruz oda ayrı konu gerçeten kendime hiçbişey alasım gelmiyo sünepe sünepe geziyom valla...
hayırlısı Allah yardımcın olsun. normal mi düşünüyorsun sezeryan mi?
ilki gibi normal istiyorum aksilik cikmazsa normal olacak hersey normal suan büyük ihtimalle normal olcak...
Allah gönlüne göre versin. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
amin canimmm son 46gün...
ayy ben bile çok heyecanlandım. haber vermeyi unutma sakın
down sendorumlu bebek annelerinin paylasim yaptiklari bir web sitesi/forum var. oraya uye olup o anneleri ve yavrulari tanimanizi tavsiye ederim.
Arkadaslar bi kizim var iki yasinda ve simdi ikinciye hamileyim.. Hersey güzel ilerlerken 12 haftalikken doktora kontrole gittigimde ense kalinliginin 4,5mm oldugunu söledi doktorum ve beni hastaneye yolladi bi test yapilacak dedi kan alindi benden ve esimden ve sonradan bebegin sivisindan az bisi aldilar igne batiraraktan iki üc gün sonra arayip sonucu bildirdiler ve dogmamis ufacik oglumda donwnsendromu oldugunu sölediler ve kesin dediler. ilerleyen zamanlarda bi kac testler fln da yapilcakmis tam neler bilmiorum. Merak ettigim aramizda donwsendromlu cocugu olan varmi??? Varsa nasil gidio egitmesi büyütmesi nasil oluyor. cevremde kimsede yok basima gelmese donwnsendromun ne oldugunu bile bilmiodum... Yardimlariniza paylasimlariniza ihtiyacim var beni neler beklio bilmek istiorum yani normal bi bebegi yetistirmekten farklidir sanirsam paylasirsaniz cok memnun olurum..
aselim nerelerdesin ?
burdayim canim ama eskisi gibi girmiyorum artik son ayim son 37 günüm kaldi ama bana sanki daha erken gelcekmis gibi geliyo. Cok agir geciyo son günlerim yaaa hayirlisiyla bi dogum yapaydim bi ohh cekcem.. Rüyalarimda bile doguruyom görüyom kendimi hep..
valla ben doğurdun sandım ses çıkmayınca merak ettim. Allah yardımcın olsun ne diyeyim ben bile rahat hareket edemiyorum eskisi gibi son 1 haftadır. bide çok kilo aldım sonra nasıl vericem yada son aylarda nasıl yapıcam hiç bilmiyorum :1no2:
Bizim bi bi tanıdığımız var , down sendromlu.Küçüklüğünden beri eğitimi devam ettiği için kendi başına okuluna gidebiliyo, otobüse binebiliyo tek başına.Eğitime erkenden başlandı mı Allah'ın izniyle öğreniyolar herşeyi.Bakarsın bi mucize olurda normal doğar bebeğin.Allah'tan ümit kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?