Down sendromlu cocuk anneleri var mı?

Sarılık hem erken doğan hem hemen anne sütü alamayan bebişlerde genelde olan bi hastalık. Ablamın bebeğide olmuştu ama 1 hafta sonra geçti. ınşallah senin bebişinde çabucak iyileşir canım

Sarılık hem erken doğan hem hemen anne sütü alamayan bebişlerde genelde olan bi hastalık. Ablamın bebeğide olmuştu ama 1 hafta sonra geçti. İnşallah senin bebişinde çabucak iyileşir canım

doktor belli olmas dedi belki bi gün sonrada gecer dedi kan falan almislar minicik kuzumdan kani normal cikmis bisi yokmus yarina gecebilir dedi

Hepinizin yazilarini okurken bende burda agladim hep.. Keske rabbimin katindada dediginiz gibi olsam bu dünya fani dünya bu dünya umurumda degil.. Cocugum ne olursa olsun benim icin ilk önemli olan onun rabbimin armagani olmasi eger rabbim dediyse kulum bu cocuk dünyaya gelecek diye gelecektir. Benim aklima hic gelmedi bana bisi olursa o nolcak falan gibi seyler cünkü rabbim onu dünyaya getirdiginde onun riski onun herseyini ayarlamis oluo bence... Arkadaslar hepimiz icin herseyin hayirlisi olsun.. Oglum suan hastanede ben evde o orda ben burda her sütümü sagdigimda hüzün basio keke kucagimda olsada cog cog o emse diye ama sonradanda düsünüyom diom rabbim bukadarini vverdi oglumun herseyi sapa saglam sadece ne kadar gerekiosa okadar hastanede kalcak ve bu onun icin iyi olacak sabretmekten baska ne yapabilirim ki.. oglum ilk önce allaha sonra doktorlara emanet simdi sarilik olmus bugün gittim yine küveze almislar küvezden cikmisti yine girdi insallah bunuda atlatacak ben inaniyorum o kücücük yüregiyle erken gelmesine ragmen nasil mücadele ediyo rabbimin gücü iste...

geçmiş olsun bitanem sarılığı hemencecik iyileşir inşallah ALLAHIM yavrularınada sanada upuzun ömürler versin.. hep mutlu ve huzurlu olun inşallah.. canım benim herşey gönlünce olsun...

oglum sarilik olduu onu öle görünce cok üzüldüm o saatden beri agliom
rabbim insallah bian evvel iyi eder minicik caniyla ugrastirmaz kuzumu ins.

sen güçlü bir kadınsın ağlamak sana yakışmıyor o sarılık genelde her bebekte oluyor bunu sorun etme uzaktanda olsa bizim yerimize öpücük kondur cennet kokuluyaŞeniz

oglum atlatti sariligi uzun sürmedi sükürler olsun rabbime tsk ederim hepinize arkadaslar yorumlarinizdan mahrum birakmiosunuz serpilim kondururum canim senin icin bi tane degil on tane kondururum yeterki onu iste hihih ben dünden ragziyim onu öpüp koklamaya.. :)

Sen yüreği kocaman bir annesin Aselimcim. Gerçekten çok zor olmalı bebeğine uzaktan bakmak.. Ama napıcan. Mecburiyet işte. Sağlıklı olsun da gerisi mühim değil artık.

Bak ne güzel atlatmış bile. Çok güçlü bir oğlun var ve bence annesine benziyor opuyorumnanaktan

rabbim ona güc kuvvet versinde insallah bian önce aramiza gelsin o orda biz burda olmuyo ablasida hep resimlerine bakio bebis aglio dio. nezaman süt birikse gögüslerim sizlasa kizim dio bebis aglio.. nedendir bilmiom.. öle dakikalarca gezinio bebis aglio dio.. sonra gelio bebis mama istio dio...

aselım cok sevındım eve gelmesıne
dılerım bundan sonra aılecek mutlu huzurlu olursunuz

saolun arkadaslar ayy görende ilk kez anne oluom sancak nasil sabirsizlaniom bi bilseniz pazartesi hastaneye gidicem drlarla konusucam hafta ici cikicak tam belli degil ama hangi gün gelecegi... Ne fark eder gelsinde hangi gün gelirse gelsin dimi ama :) :) Gelsin yoksa sütüm bitecek cok azaldi emsin artikk yaa

tatlım benimm hayırlı olsun yavrun doğmuş çok şükür, sabırsızlanıyordun annesi doğsa da kollarıma alsam diye Allahın izniyle geliyormuş bebeğin. bu arada ben de hamile kaldım Allahıma çok şükür... dilerim yavrun sana ve ailene hep güzellikler getirir canım. ay bi de resimlerini paylaş bizimle, sevelim burdan...

sevsevil hadi allah tamamina erdirsin canim sagsaglim bebisini kucagina almayi nasip etsin... resimi buraya sayfaya nasil yükleyebilirim canim ben bilmiom!! Bi sölede yüklim bi tane resmini tospagimin...

Hayırlı olsun bebeğin. Çok sevindim doğduğuna. ınşallah çok çok sağlıklı olur. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…