Down sendromlu cocuk anneleri var mı?

sagolun hepiniz arkadaslar cok sükür iyiyiz aslinda aniden sezeryan olmak zorunda kaldim cünkü pasamin suyu siniri tüketmisti. dr.lar korktu biras sezeryan yaparken kafasi iice asagidaydi ve su yoktu ama rabbime sükür sag saglim kurtulduk heycanla bekledigim artik dünyada herseyi tam gözlerini acti bundan daha güsel bisi yok benim icin rabbime cok cok duaciyim. simdi ben evdeyim pasam hastanede hergün süt götürcem ona oda ins. bian evvel kendini toplicak gelcek evimize. hesaba 35 haftasinda geldi henüz iki kilo ve 45cm

ayyy canım benim çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün . en yakın zamanda kendini toplar ve evinize dönersiniz inşallah.

Güzel kardeşim ben down sendromunu sadece izlediğim bir tiyatrodan ve doktorların teste tabi tuttukları zaman söylediği birkaç cümle dışında bilmiyorum.Ne hissettiğinizi de ancak karnınızdaki bebeğin hasta oldugunu düşünerek anlayabiliyorum. Allah yardımcınız olsun.

Size asıl söylemek istediğim daha gerçek bir şey. Şahit olduğumuz ve Allah korkusunu daha çok taşımamız gerektiğine dair.çok yakın komşumuz olan kadın 9 yıl çocuk sahibi olamadı. Daha sonra Allah'ın izniyle hamile olduğunu öğrendi. aradan gecen bir süre sonra 14. haftada, çocuğun 1 kolunun eksik olduğunu söylemişler.cinsiyetine de kız demişler. aldırmak için de çok az zaman oldugunu vsvsvvsvsv. ve Düşük yaptırarak gebeliği sonlandırdılar. Ne olduğunu biliyor musunuz? Bebek düşükte tek parça geldiği için kendi gözleriyle görmüş. Bebeğin bütün uzuvları tamam ve sağlıklıymış.Ha bir de erkekmiş.

Bu dediğim olay yaklaşık 8 yıl önce yaşandı. kadının hala çocuğu yok. Allah'ın gücüne gider diye boşuna dememişler. ALLAH'ım bizi onun gücüne gidecek şeyleri yapmaktan uzak etsin. Size de yardımcı olur inşallah. Allah RAHMAN, RAHİM VE KERİMDİR.

Canım gözün aydın. Darısı başımıza inşallah.. Oğluşunda Down hastalığı varmıymış yokmuymuş çok merak ediyorum canım???????

Canım gözün aydın. Darısı başımıza inşallah.. Oğluşunda Down hastalığı varmıymış yokmuymuş çok merak ediyorum canım???????

var diyolar canim ama söyle bir bakiyorum yarabbim okadar güsel bi bebek vermis herseyi tamam yüzünde gözünde hic bisi yok tam olarak bebegi hastaneden cikarirken konuscaz doktorlarla. Simdilik herseyi güsel ilerliyo bi sorun yok

var diyolar canim ama söyle bir bakiyorum yarabbim okadar güsel bi bebek vermis herseyi tamam yüzünde gözünde hic bisi yok tam olarak bebegi hastaneden cikarirken konuscaz doktorlarla. Simdilik herseyi güsel ilerliyo bi sorun yok

Ah canım benim yaaa, çokkkk tebrik ederim. Allah sizleri hiç ayırmasın inşallah. Oğlunuzu güle güle büyütün. Sen çok güzel bir annesin, o minicik yavrunun ihtiyacı olan herşey sende fazlasıyla var. O çok şanslı bir bebek.:1hug:

Yazdıklarınızın birçoğunu okudum,sadece gözlerimle değil gönlümle birlikte...
Bu nasıl bir iman,bu nasıl bir teslimiyet..
Maşallahhh...Dünyanın sırrını öyle güzel çözmüşünüz ki,ahirette hangi kapıdan cennete gireceğiniz belli bile olmuştur inş.
Bir an bile isyan etmeden gelene eyvallah demek..Rabbim seni bütün olarak kabul ediyorum,boynum karşında kıldan ince demek..
Gerçekten imanınıza gıpta ettim.Allah yavrunuza sağlıklı,sıhhatli hayırlı bir ömür nasip etsin..Sizin gibi bir eğiticisi,terbiye edicisi,emanetcisi olduğundan dolayı nekadar sevinse azdır...Okurken kendimden utandım kendimi sizin yerinize koydum.
Allah'ım dedim o da kulun bende kulunum...Onun gibi mi olurdum acaba dedim..Sizin kefeniz ağır bastı..
Cenneti ayaklarınızın altında görür gibi oluyorum...
Bizlerede dua ediniz..9 haftalık hamileyim..Selamlar...

ağlayarak okudum sayfaları... şu an bende hamileyim. ilk bebeğimi kaybettim uzun bir süreçten sonra yeniden hamileyim..
sizi taktir ettim. Allah ne sağlam evlatlar bahşediyor ki kalpleri özürlü oluyor. ne evlatlar veriyor ki...
Allah yardımcınız olsun. benim arkadaşım da siznin durumunuzdaydı ama bebeği sağlıklı dopdu. ileride ne olur bilmiyorum..
güzel Allahım herşeyin en iyisini bilir. siz bu evladı yetiştirerek belkide birçok kulun mahrum olacağı cennetin kapısından içeri gireceksiniz..

Bebeginize bu denli sahip cikmaniz herkesi duygulandirdi.Insallah hep birlikte cok mutlu bir hayat yasarsiniz.Tekrar tebrik edrim,Allah bagislasin.

ben de bu konuyu takip ediyodum ve sizi tebrik ediyorum.gerçekten böyle bir karar almak ve bazı şeyleri bile bile doğurmak her yiğidin harcı değil.şahsen ben cesaret edemezdim gibi geliyor.inşallah hep hissettiğiniz gibi bebeğinizin hiçbir problemi yoktur inşallah testler yanılmıştır.siz her şekilde kabul etmişsiniz zaten ama allah sağlık versin.sizin gibi bir annesi olduğu için yavrunuz ne kadar şanslı.allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Aselimcim canım benim.... Seni o kadar iyi anlıyorumki. Sağ salim doğmuş önemli olanda bu zaten. Yüzüne bakınca herşeyi unutuyor insan. ınşallah herşey gönlünce olur

oglum sarilik olduu onu öle görünce cok üzüldüm o saatden beri agliom
rabbim insallah bian evvel iyi eder minicik caniyla ugrastirmaz kuzumu ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…