aselim nerelerdesin? bebek geldi mi?
arada bir ses ver merak ediyorum :)
dogurdummmmmmmmm oglum olduuuuuu arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dogurdummmmmmmmm oglum olduuuuuu arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sagolun hepiniz arkadaslar cok sükür iyiyiz aslinda aniden sezeryan olmak zorunda kaldim cünkü pasamin suyu siniri tüketmisti. dr.lar korktu biras sezeryan yaparken kafasi iice asagidaydi ve su yoktu ama rabbime sükür sag saglim kurtulduk heycanla bekledigim artik dünyada herseyi tam gözlerini acti bundan daha güsel bisi yok benim icin rabbime cok cok duaciyim. simdi ben evdeyim pasam hastanede hergün süt götürcem ona oda ins. bian evvel kendini toplicak gelcek evimize. hesaba 35 haftasinda geldi henüz iki kilo ve 45cm
temennin icin tskler canim. belki inanmak istemedigimdendir bilmiorum ama icimde hic kötü bi his yok yani inanmiorum hernekadar doktorlar kesin teshis koymus olsalar bile ben inanmiyorum hayat mucizelerle dolu diorum o ki o et parcasi büyüyo canlanio bi bebek oluo 9ay sonra dünyaya gelio bunu bi insan oglu yapabilirmi rabbimin gücü nelere hayat verio nelere yetio hayat bi mucize bizim nefes alip vermemiz bi mucize belki bundada bi mucize vardir belki rabbim o mucize icin beni sinio. bilemiorum.. insalah hayirlisiyla kucagima alirim oglumu.
Canım gözün aydın. Darısı başımıza inşallah.. Oğluşunda Down hastalığı varmıymış yokmuymuş çok merak ediyorum canım???????
var diyolar canim ama söyle bir bakiyorum yarabbim okadar güsel bi bebek vermis herseyi tamam yüzünde gözünde hic bisi yok tam olarak bebegi hastaneden cikarirken konuscaz doktorlarla. Simdilik herseyi güsel ilerliyo bi sorun yok
var diyolar canim ama söyle bir bakiyorum yarabbim okadar güsel bi bebek vermis herseyi tamam yüzünde gözünde hic bisi yok tam olarak bebegi hastaneden cikarirken konuscaz doktorlarla. Simdilik herseyi güsel ilerliyo bi sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?