Merhaba canım yazılanları özellikle senin yazdıklarını ağlayarak okudum.V e sana hayran oldum çok güçlüsün çocukların çok şanslılar senin gibi bir anneleri olduğu için.yavrun yarın geliyormuş, gozun aydın güzel anne...
aselim konuya yorum pek yazmadım ama seni takip ediyorum. Rabbim dünyada ve ahirette mükafatını ummadığın kadar çok versin İnşaAllah arkadaşım. ne güzel bi annesin sen..
canim gözün aydin rabbim sana bagislasin cok sükür sagsalim kavusmussun bebegine bizim yerimizede öp pasani
canım benim yaa..
inan oturduğum yerde kendimi tutamayarakokudum seni ve yorumlarını..kim n derse desin .. bu senin parçan asla vazgeçemezdin en doğru olanı yaptın canım benim..
bende hamileyim şuan 12 haftalık .. rabbim herşeyin hayırlısını versin bebeim..
seni kutluyorum canım . azmine hayran kaldım..
Allahım sedatınızı size bağışlasın :Saruboceq:
gözünaydın canım,umarım cok mutlu ve sağlıklı bir çocuk olur.Allah sana her zaman kolaylık versin,Allah sizi ayırmasın,Allah hepinizin yüzünü her zaman güldürsün..Dilerim her anını doya doya yaşarsın oğlunun..opuyorum seni..
cnmm yazdıklarının çoğunu okudumm ve sen eli öpülecek bi annesinn inann gözlerim doldu sabrın inancın ve imanın karşısında en doğru olanı yapmışın canım benim bebişini gördümm çok tatlı maşallah allahım ona ve size uzun ömürler nasip etsinn bende 5 haftalık hamileyim bendede sorun çıkarsa senin yaptığını yapıcam kalbimin sesini dinliycemmsaol canim benim aminnn insallah rabbimin izniyle yasicam doya doya... Bende seni öpüyorum canim tesekkür ederim a.s.
cnmm yazdıklarının çoğunu okudumm ve sen eli öpülecek bi annesinn inann gözlerim doldu sabrın inancın ve imanın karşısında en doğru olanı yapmışın canım benim bebişini gördümm çok tatlı maşallah allahım ona ve size uzun ömürler nasip etsinn bende 5 haftalık hamileyim bendede sorun çıkarsa senin yaptığını yapıcam kalbimin sesini dinliycemm
ASELİM canım yazdıklarını baştan sona kadar okudum senin inancına sabrına gücüne hayran kaldım tatlım şimdi düşünüyorum inan bende senin gibi yapardım çünkü bi kızım var 8 aylık o karnımdaykende aaynı şeyi diyodum rabbimin verdiği canı ancak o alır allahıma emanet ol herşey gönlünce olsun
dogru olani yaptigimma cok eminim okadar güzel bi bebek verdi rabbime cok sükür olsun. saol canim
Rabbim çocukla beraber mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin canım.Bize bu yolculuğu sağsalim bitirmeyi:Saruboceq:
Oğlunun resmini gördüm canım. Allah sana bağışlasın. İnşallah bir daha hiç ayrılmazsınız. Darısı bizim başımıza artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?