Down sendromlu cocuk anneleri var mı?

Merhaba canım yazılanları özellikle senin yazdıklarını ağlayarak okudum.V e sana hayran oldum çok güçlüsün çocukların çok şanslılar senin gibi bir anneleri olduğu için.yavrun yarın geliyormuş, gozun aydın güzel anne...

Düsüncelerin icin cok tesekkür ederim canim ama her anne öle degilmi bizler güclü olmasak evlatlarimiz napicak öle degilmi... Cok sükür cumaya geldik yaaa valla 3 hafta oldu tam dogali anca evimize geliyo sabirsizlanioz ailecek minik adamim gelcek diye..

aselim konuya yorum pek yazmadım ama seni takip ediyorum. Rabbim dünyada ve ahirette mükafatını ummadığın kadar çok versin ınşaAllah arkadaşım. ne güzel bi annesin sen..

canim gözün aydin rabbim sana bagislasin cok sükür sagsalim kavusmussun bebegine bizim yerimizede öp pasani

canım benim yaa..
inan oturduğum yerde kendimi tutamayarakokudum seni ve yorumlarını..kim n derse desin .. bu senin parçan asla vazgeçemezdin en doğru olanı yaptın canım benim..
bende hamileyim şuan 12 haftalık .. rabbim herşeyin hayırlısını versin bebeim..
seni kutluyorum canım . azmine hayran kaldım..
Allahım sedatınızı size bağışlasın :Saruboceq:

Amin canim benim hamileligim bana cok cok uzun geldi ama en sonuda kavustum pasama tabiki canimdan bi can o gelde sevme gelde yolunu gözleme.. Yarinda evine gelio minik adam. Rabbim hepimize herseyin hayirlisini versin.. Dagina göre kar versin insallah.. Sende yolun basindasin daha dilerim allahtan yorucu olmayan bi hamilelik gecirirsin bi avazda bebegini kucagina sagsaglim saglikli alirsin canim.. yorumun icin cok tsk ederim a.s.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bitanem evine gediiiiii ooohhh mis gibi kokuo nasi sabretmisim 3hafta yaaaa

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

rabbime bin sükür evadimi kucagima sagsaglim amayi nasip etti bana:Saruboceq:

gözünaydın canım,umarım cok mutlu ve sağlıklı bir çocuk olur.Allah sana her zaman kolaylık versin,Allah sizi ayırmasın,Allah hepinizin yüzünü her zaman güldürsün..Dilerim her anını doya doya yaşarsın oğlunun..opuyorum seni..

saol canim benim aminnn insallah rabbimin izniyle yasicam doya doya... Bende seni öpüyorum canim tesekkür ederim a.s.

saol canim benim aminnn insallah rabbimin izniyle yasicam doya doya... Bende seni öpüyorum canim tesekkür ederim a.s.
cnmm yazdıklarının çoğunu okudumm ve sen eli öpülecek bi annesinn inann gözlerim doldu sabrın inancın ve imanın karşısında en doğru olanı yapmışın canım benim bebişini gördümm çok tatlı maşallah allahım ona ve size uzun ömürler nasip etsinn bende 5 haftalık hamileyim bendede sorun çıkarsa senin yaptığını yapıcam kalbimin sesini dinliycemm

saol cnm allahtan dilerim ki ins. bi sorun cikmaz 9yin huzur icinde gecer sagsaglim alirsin bebisini kucagina rabbim dagina göre kar verir herseyin hayirlisin bien odur hepimizi hakkinda herseyin hayirlisi olsun bitanem..

ASELıM canım yazdıklarını baştan sona kadar okudum senin inancına sabrına gücüne hayran kaldım tatlım şimdi düşünüyorum inan bende senin gibi yapardım çünkü bi kızım var 8 aylık o karnımdaykende aaynı şeyi diyodum rabbimin verdiği canı ancak o alır allahıma emanet ol herşey gönlünce olsun

dogru olani yaptigimma cok eminim okadar güzel bi bebek verdi rabbime cok sükür olsun. saol canim

Oğlunun resmini gördüm canım. Allah sana bağışlasın. İnşallah bir daha hiç ayrılmazsınız. Darısı bizim başımıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…